Начало Водещи Изпитания за две от зодиите днес, за трета – успехи без усилия

Изпитания за две от зодиите днес, за трета – успехи без усилия

1842
зодиите

Овен 
Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички събития през този ден, но усилията Ви да промените ситуацията ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на вече съществуващите. Много голяма е вероятността за поява на професионални трудности, с които ще се наложи да се справяте самостоятелно. Подкрепата на близките няма да е пълна и далеч не всякога ще Ви разбират правилно, но като цяло отношенията Ви ще са спокойни.

Телец

Днес Вашия любим човек ще се прояви като забележителен събеседник: ще Ви бъде много обидно да приключите разговора с него, но рано или късно ще трябва да направите това, защото, макар и от време на време, се налага да се поспи. Остава само да разчитате на това, че подобни вечери ще се повтарят във Вашия живот нееднократно.

Близнаци

Представителите на този знак се държат доста егоистично, но това им се удава: днес те ще са особено обаятелни и неотразими, и затова никой няма да им се разсърди. И все пак не си заслужава прекалено рязко да реагирате срещу интересите и желанията на своите близки – на всеки е приятно да зарадва хората, които обича. Има шанс да се регулират отдавнашни разногласия с роднини, както и да се намери неочаквано решение на въпрос, който от дълго време тормози всички. Бъдете много внимателни по време на пътуване, особено ако Вие ще кормувате. Всяка небрежност може да доведе до неприятности.

Рак

За да постигнете трайно съгласие с партньорите, най-вече ще Ви помогнат практически съображения: материални или професионални. Не маловажна роля ще има съгласуването по мирогледни, правни и религиозни въпроси. Еднаквото образование и сходните убеждения до голяма степен ще помогнат за достигане на разумна договореност. Не е изключено определено въздействие на вашето партньорство да окаже предстоящо или отдавнашно пътуване.

Лъв

Макар че Лъвовете се славят със своята храброст, днес бихте предпочели тя да е още по-глямо количество у Вас, тъй като Ви предстоят много по-сериозни неша, отколкото разправиите с ревнивия възлюбен. Ще се сблъскате с невероятни изисквания, насоки, неразбиране и грешки, а всичко това може да доведе до проблеми с отношенията Ви с хората – романтични, платонически или професионални. Няма да е лесно, та затова започвайте да действате, докато е време.

Дева

Това е един много подходящ ден за контакти с далечни партньори, независимо дали са от друг град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите интереси при този диалог от разстояние, а отстъпките, които ще направите, няма да противоречат на Вашите интереси. При личните срещи ще Ви бъде доста по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно вероятно е ново романтично увлечение, тъй като съвсем няма да бъде трудно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на силните усещания, ще бъдете удовлетворени: очакват Ви множество приключения.

Везни

Не е задължително постоянно да полагате усилия, за да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова ако искате да задълбочите личните си отношения или да разширите деловите, не е задължително ежесекундно да работите, без нито са миг да не скръствате ръце. Днес е много важно да установите равновесие между необходимостта и по-нататък да полагате усилия , и необходимостта да почивате. Не е нужно да работите и в обедната почивка, защото няма нищо, което да не бъде отложено поне за известно време.

Скорпион

Днес ще Ви бъде нужна добрата Ви памет за дати, събития и имена (ако, разбира се, имате такава). Именно това ще Ви помогне да разрешите някои проблеми с Вашия любим човек и то така, че да му стане неудобно от това, че създава проблем. Даже може да се учуди и възторжено да да Ви благодари безкрайно…

Стрелец

Само когато се наложи да се сблъскате с действително сложна задача, осъзнавате на какво сте способни. Малките неприятности Ви готвят за сериозните изпитания на бъдещето, така че бтдете много внимателни. Някои хора ще са настроени не много дружелюбно. Трябва да стоите по-настрана от тях, докато настроението им не се нормализира. Просто им покажете, че ако се нуждаят от Вас, Вие сте на разположение. И не го изживявайте, ако не се обърнат към Вас за помощ. В това няма нищо лично.

Козирог

Отнасяйте се към Вашия любим човек , а и към това, което говори, със здрава доза скептицизъм. Иначе рискувате прекалено да се увлечете в преследване на поредната дъга, и с пълна степен да се блъснете в сивата бетонна стена. А скептицизмът ще Ви помогне, да я заобиколите на време…

Водолей

Предстои Ви наситен със събития ден, като те ще са интересни, но доста уморителни. Помнете, че далеч не всички задачи, възникващи днес пред Вас, се нуждаят от незабавно решаване. Затова не е нужно да се бърза, а е по-добре спокойно да се обмисли всичко. Между другото, вечерта ще Ви хрумнат много интересни идеи. Денят не е лош за общуване с членовете на семейството: може да обсъдите сложни въпроси, и даже да им намерите решение, избягвайки при това открит конфликт. Вероятни са приятни изненади и подаръци, както и знаци на внимание от страна на противоположния пол.

Риби

Нещо приятно ще се случи, може да намерите своя човек и мястото си в живота. Реагирайте на покани и обаждания, оставете на усета да ви води. В днешния ден меланхолията подгонва самотниците. И най-заклетите ергени може да се обвържат. Обадете се на приятел, не оставайте сами, толкова много неизживяно щастие напира да влезе в живота ви. Благоприятни са зачевания и оплождане ин витро. Обезпечете живота си.

предишна статия„Франс прес“: Меркел иска общоевропейско решение за бежанците
следваща статияГеорги Ганев: Липсата на доверие в България е основната пречка за еврозоната и Шенген