Начало Хороскоп Идеален ден за запознанства за една от зодиите днес. Проблеми във връзката...

Идеален ден за запознанства за една от зодиите днес. Проблеми във връзката за друга

2982

Овен
Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и толкова, че като магнит ще привличате различен род непознати хора. Възможно е между тях да се окаже и този, който толкова отдавна търсите в безликата тълпа и до този момент все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

Телец
За Вас, както и за всички представители на Вашия знак: не сте готови за компромиси , а ситуацията изисква именно това. Ще се наложи да се откажете от привичната си прамота и откритост, за да запазите спокойни отношения с близките хора. Възможни са проблеми в общуването с далечни роднини, които неочаквано може да решат да Ви напаравят посещение. Има шанс да реализирате някаква своя бизнес-идея, или просто да се заемете с доходна търговска дейност. Могат да постъпят интересни предложения за сътрудничество, което ще успеете да обсъдите в приятна и неформална обстановка.

Близнаци
Днес е благоприятен ден за запознанства. Помислете с какъв човек би Ви се искало днес да прекарате деня, и смело вървете там, където такива се въдят в изобилие. Умните се срещат в библиотеката, веселите – в дискотеките, а общителните – на купоните. Само помнете, че от всяко правило има изключения.

Рак
Днес е голяма вероятността , че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия любим човек ще Ви се иска да ръмжите, да се карате и да се хапете един – друг. Не трябва да държите отрицателна енергия у себе си . Ако намерите къде на друго място да я излеете – отлично. Ако ли не … Какво пък, да се поскарате понякога също няма да пречи!

Лъв
На Вашия любим човек днес ще се наложи доста да се потруди, за да Ви уговори да постъпите по един или друг начин.Възможно е, препятствие за бързо намиране на пресечна точка да бъде Вашето упорство, а може би и вечната Ви увереност в своята правота.

Дева
През целия си живот сте се учили, дълбоко да криете своите чувства, каквито и да са били те. Но ако искате никой да не знае детайли или прекалено много, така и трябва да бъде , в крайна сметка поне от Ваша страна. Само че сега нещо Ви гложде и изпитвате непреодолимо желание да поговорите за това поне с някого. За щастие, притежавате такова вродено качество, като благоразумието, и затова ще можете да се удържите.

Везни
В труден момент ще получите подкрепа от хора, които по-рано само са Ви критикували. Приятен сюрприз ще се окаже и това, че роднините ще Ви предложат помощ при реализацията на Вашите планове, за които до скоро са се изказвали неодобрително. Денят е много подходящ за премахване на всякакви семейни разногласия и уреждане на отношенията с по-възрастните роднини. Романтичното увлечение , започващо през този ден, ще доведе до зараждане на сериозни чувства. Но събитията ще се развиват съвсем не така, както сте очаквали, и затова се гответе за изненади.

Скорпион
Замислете се над собственото си поведение: дошло е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма гъвкавост проявите днес, толкова по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в конфликти и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели навярно ще се опитат да Ви напъхат в капан, но те подценяват Вашият ум и наблюдателност. У дома, заобиколени от близките си, ще можете да разпуснете. Остава само да Ви се завижда, ако за днес имате уговорена романтична среща: очакват Ви куп приятни впечатления.

Стрелец
Днес ще Ви бъде трудно да си спомните за нещо, касаещо Вашия любим човек, но не за това, какъв е станал,а какъв е бил, в началото на близките Ви отношения . Ще Ви бъде доста обидно, че този човек не можете да си върнете по никакъв начин. Но какво пък – имате изменен и подобрен варианта.

Козирог
Ако имате намерения днес да се срещате с приятели, денят е изключително подходящ. Може също да си отделите време и за четене. Бъдете внимателни с постъпващата информация – не винаги може да се окаже вярна. Вероятни са командировки и срещи с познати от преди доста време. На любимия човек трябва да направите компромис, който ще позволи, да станат отношенията ви по- добри. Днес бъдете искрени при изразяване на своите чувства.

Водолей
Обичате да се гмуркате с главата надолу в дълбокото, особено ако става дума за вихъра на любовта! Но ако стремежът Ви е, до край да натиснете педала на газта в отношения, които едва набират скорост след старта, забавете темпото! Прекарайте следващите няколко дни насаме със себе си и решете, наистина ли този човек си заслужава усилията, за да можете да изведете отношенията с него на следващото ниво. Ако това е обикновено забавление, опитите да го превърнете в нещо по-голямо , само ще оставят неприятен привкус в устата Ви. Но ако след като изминат 72 часа, все още усещате ентусиазъм за продължаване напред, тогава не се бавете.

Риби
Не се притеснявате през този ден да показвате на своя любим човек неангажиращи знаци на внимание. Усмихнете му се за пореден път, искрено се поинтересувайте от това, как вървят нещата му, целунете го и го прегърнете. За Вас това не е трудно, а колко ще му бъде приятно – просто няма думи… Вие и сами ще почувствате това.

предишна статияМеркел: България може да направи много за добросъседските отношения в региона
следваща статияСнегът ще продължава да вали и днес