игри с пирамиди

Все по-често ще открием, че онлайн казината инвестират в нови и по-интересни игри, с които да привличат аудиторията. Някои от тях имат история, други ни впечатляват с графика, но не трябва да забравяме, че макар повечето да са доста вълнуващи и интригуващи, аудиторията винаги обръща внимание на доста специални възможности, които в това отношение не могат да ни разочароват по никакъв начин.

Все пак изобщо не е трудно да открием и наличието на някои много специални предложения, които продължават да печелят вниманието на родините почитатели. Ще открием в секцията казино игри пирамиди на Silentbet доста сериозно разнообразие, както и допълнителна информация за всяка една ротативка, която е направила впечатление. Можем дори да играем изцяло в демо версия, без да инкасираме никакви загуби, но съответно и никакви печалби. По-важното обаче е, че анализаторите не изискват регистрация и изискват от всеки клиент да бъде поне на или над 18-годишна възраст. С изчистването на тези факти, нека обърнем внимание на някои от интересните предложения.

Причината да имаме толкова интерес към пирамидите е, че всеки знае историята на една от първите древни империи, където златото е просто подробност и дори не се е смятало за ценност. Използвайки тази история, студиата ни предоставят игри като Rise of Ra. Ротативката разполага с 15 печеливши линии, но феновете са я номинирали за топ заглавие. Ще открием, че в барабаните са заредени някои от много важните опции, които ще ни позволяват да преследваме малко по-сериозни печалби. По-важното е, че не е необходимо да знаем истинската история, всичко е интуитивно и ни показва много точно кои са най-важните символи, впрочем всички носят успехи, просто не всички са толкова щедри. Можем спокойно да открием високо RTP, както и опция за безплатни врътки и умножаване на печалбата. Освен това можем да отключим и бонус рундове с допълнителни джакпоти.

Една игра с доста впечатляваща графика в това отношение е така наречения Gonzo`s Quest. Това предложение малко противоречи на идеята за пирамиди, все пак Гонзо е търсил златния град Ел Дорадо, но пък ако приемем идеята, че ацтеките също са имали пирамиди, можем спокойно да се насочим към красивата графика и фактът, че това предложение наистина си заслужава. Ще открием, че графиката е наистина впечатляваща и вместо барабани, символите падат като метални блокове, при това доста ефектно. Гонзо предоставя и бонус игри, следователно няма да останем разочаровани.

Една от игрите с най-високи вотове на клиентите е Book of Ra. Историята тук ни запознава с копието на Индиана Джоунс, който се опитва да открие тайната на изгубената цивилизация. В този случай е необходима книгата на Ра, като именно там са записани всички тайни. За да стигнете до нея, трябва да завъртите барабаните и да я потърсите, като често ще инкасирате и доста добри послания. Book of Ra идва с високо RTP, следователно можем да бъдем доста позитивно настроение за това предизвикателство. Красивата графика също ще ни даде и допълнителни възможности за успех

Логично е, че не можем да разкажем всички игри, но препоръчваме да обърнете внимание на тази секция, особено ако търсите чистото забавление.

предишна статияВремето днес: Предимно облачно, но горещо
следваща статияВремето днес ще бъде предимно слънчево с максимални темпреатури до 35°