зодии, мода, хороскоп

Скорпион или Дева? Ще можете да акцентирате върху своя астрологичен знак, следвайки мода. Това е тенденция, която влиза в сила този сезон и се предлага в множество аксесоари.

Независимо дали става дума за обикновен хороскоп или по-задълбочен анализ на характерните черти, нашият астрологичен знак често се изследва. Трябва да признаем, че знаците на зодиака винаги са ни очаровали. Модата е решила за няколко месеца да ги постави на преден план чрез малки бижута, като висулки. Ще бъде много лесно да се направи избор сред предлагащите се асортименти.

Въпреки че Gucci и J.Crew започнаха да ги поставят върху тениски, а Zara върху чанти, тази тенденция беше най-вече приета, когато Maje реши да стартира колекция от висулки с астрологически символи. Марката предлага златни месингови бижута с камъни Swarovski за 55 евро. С марката за бижута, която е много популярна в Instagram, Lou.Yetu пусна и зодиакална колекция. Тя предлага лесно регулируема огърлица, където е подпечатан много деликатно астрологическия знак.

предишна статияМила Кунис и Аштън Къчър – история, която ни кара да мечтаем
следваща статияИван Нейков: Осигурителната система не бива да дели хората на млади и стари