Начало Водещи Знаменитости, попаднали в Книгата за рекордите на Гинес

Знаменитости, попаднали в Книгата за рекордите на Гинес

1280
гинес, рекорди

Знаем много за техния професионален успех, но няма шанс да отгатнем защо имената на някои известни личности са в Книгата за рекорди на Гинес.

Самюел Л. Джаксън

Той е един от най-добрите актьори в Холивуд. Участва в около четири филмови проекта за една година. Така че, не е изненадващо, че е включен в книгата като актьорът, чиито филми са най-печеливши. Но Самюел внимателно подбира проектите, в които да вземе участие и изглежда, че има нюх какви продукти ще се харесат на зрителите. Много изтъкнати режисьори мечтаят да работят с Джаксън, пише британското издание ОК.

Робърт Дауни-Джуниър

Името му също е включено в Книгата за рекордите на Гинес. Там името му фигурира заради негови китайски фенове, които са измайсторили огромна пощенска картичка от желязо, подписана от 5 339 души. Робърт определено не е очаквал такава изненада и казва, че е много поласкан.

Ози Озбърн

Друг необичаен рекорд принадлежи на Ози Озбърн. Той организирал най-голямото и силно крещене, като накарал над 52 000 души да викат. Всички те се събрали на стадиона по време на бейзболен мач и рекордните приходи от билети са предоставени за изследвания върху рака.

Джоан Роулинг

Авторката на книгите за Хари Потър също е с необичаен рекорд. В началото на кариерата си, докато един по един издателите отказвали да публикуват книгите й, може би писателката не можела и да си представи, че един ден книгите й ще надминат популярността на творбите на Уилям Шекспир. Но това се случва. „Хари Потър и прокълнатото дете“ надминава Ромео и Жулиета и става най-продаваната книга във Великобритания.

Дуейн Джонсън – Скалата

Известен като Скалата, холивудският актьор постави рекорд не само заради физическата си сила. Той е успял да направи най-голям брой селфита за най-кратко време. Мачото се е снимал 105 пъти за три минути. Защо Скалата се е решил на тази стъпка, това не е ясно. Но ако внимателно следите профила ми в Инстаграм, може да стигнете до извода, че той практически не се отделя от смартфона си.

предишна статия„Отнесени от Вихъра“ – филмът „най-голям провал“ и „най-голям успех“ на Холивуд – на 80 години
следваща статияКриптобос отнася в гроба пароли за 190 милиона долара от клиентски сметки