овен

Овен
През този ден трябва внимателно да се вслушвате във всичко, което Ви казва Вашия любим човек. Може би затова, че да ви бъде и след това, е редно да му отговорите , когато Ви попита , защо сте постъпили така, а не както Ви е съветвал В крайна сметка ,дали ще постъпвате според съвета му или не, си е лично Ваша работа…

Телец

Мобилните телефони са едно от най-големиоте постижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас , Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един вид въже за връзване, тъй като домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с жизнено важни (по тяхна сметка) неща. Съветът е от време на време да не отговаряте на позвъняванията на членовете на семейството.

Близнаци

Има голяма вероятност днес да се заразите със звездна болест. Не е ясно от кого, но пък е съвсем ясно какви ще бъдат последствията, които даже ще се проявят моментално. С всички ще се изпокарате, ако не намерите противоотрова.

Рак

Каквото и да сте решили да си планирате за този ден, знайте, че умствените занимания в семейството ще донесат голяма полза не само на Вас, а и на всички от Вашето обкръжение. Сега е прекрасно време, да се погрижите за своя дом, а също и за домакински придобивки. Спокойните отношения в семейството, а и любовта, ще повдигнат Вашето настроение.

Лъв

През този ден звездите Ви съветват да вземете активно участие в подкрепата на хобито на Вашия любим човек” да добавите още един експонат в неговата колекция, да отидете с него на мач на любимия му отбор , или да се възхитите на поредното му произведенеи на изкуството.Днес е по-добре да не предприемате активни действия , насочени за промяна на съществуващата ситуация. Тя и сама скоро ще се промени, само че посоката на промяна не е известна.

Дева

Опиайте се, да сте по-внимателни към Вашата половинка, отделяйте му повече време и се постарайте обезателно да се поинтересувате, какво става с него. А току-виж излязло нещо интересно!

Везни

Ако днес Ви се приискат любовни приключения, разгледайте своя телефонен указател на мобилния. Само че внимателно, за да не се получи така, че да пропуснете някого! Навярно все ще се намери някой там, на който можете да позвъните и да го поканите на романтична среща. Нали сте на ясно, че това с нищо не трябва да Ви обвързва и не трябва да се чувствате задължени, да го обичате до края на живота си.

Скорпион

Днес можете да усетите някакъв натиск от страна на обществото. Един от Вашите приятели става част от кръга, от който Вие не сте във възторг, и съвсем безсмислено следва онова, от което не сте във възторг и което по никакъв начин дори не можете да приемете. Намерете някакъв благовиден предлог и се отстранете, като се придържайте към своя предишен план. За Вас е много важно да останете верни на себе си, и на това, което искате от живота. Той ще Ви рабере и ще Ви даде необходимото Ви пространство. Дори и това да не стане, то денят пак ще бъде продуктивен, защото Ви е показал, какво трябва да измените в тези отношения.

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог

Не всичко, което блести, е злато…. Предлагат Ви нещо, което предизвиква у Вас неприятни усещания? Това предложение Ви изглежда неоправдано или неетично? Изглежда е точно такова, и най-разумно от Ваша страна би било, да се откажете от него. Ако пък не сте уверени, консултирайте се с надежден източник, чийто съвети в миналото не са Ви подвеждали. Само се убедете, че и в този случй човекът ще разсъждава безпристрастно. В професионалната Ви дейност може да се появи сериозна работа, която ще се отрази негативно на Вашето самочувствие. Времето е благоприятно за съставяне на различни документи, отнасящи се до финансите и професията Ви.

Водолей

Най-добре ще бъде днешната романтична среща да проведете на чист въздух. Идеалният вариант за това би било, да поседите на брега на океана, но поради липса на такъв може да се възползвате от всеки наличен водоем, независимо от неговата големина.

Риби

Да се промени миналото е невъзможно, та затова трябва да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте направили (или не сте направили), ще се размие във времето, а това означава, че е дошло време да гледате напред и да оставите всички лоши спомени зад гърба си. Докато изчаквате да утихнат всички отрицателни емоции, Вашето търпение ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат , ще Ви отвлекат от неподходящите мисли по най-добър начин. Срещайте се с приятели и непрекъснато си напомняйте, че Ви очаква прекрасно бъдеще.

предишна статияПочина холивудският актьор Върн Тройър
следваща статияТемпературите се покачват