зодии

Овен
През този ден ще се чувствате доста уморени, така не е за препоръчва да си уреждате срещи. Очакванията на любимия Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в интерес на истината, доводи от типа:Боли ме главата” , няма да са Ви много от полза…

Телец

Избягвайте неделикатността в обществените връзки, а обидите и недоразуменията – в романтичните. Постарайте се да сътрудничите и да бъдете искрени в професионалната работа и социалния живот. Ако възникнат финансови проблеми, се пазете от неетичност. По време на пътуване или на разходка може да се почувствате не съвсем комфортно. Ако се обърнете за помощ към член от семейството, рискувате да получите отказ(възможно е това да стане по съвсем обективни причини, които по никакъв начин няма да са свързани с отрицателно отношение към Вашата особа). Това не е най-подходящия момент за оказване знаци на внимание и правене на подаръци на малко познати хора.

Близнаци

Ще преуспявате в работи, изискващи не само изобретателност, но и храброст и готовност да поемете риск. Тук склонността Ви към разнообразни авантюри се оказва много подходяща. Може да предприемете крачки, които да са неочаквани от другите, използвайки разнообразни и оригинални техники. Емоционалният фон се отличава с напрегнатост и ще е много лесно да бъдете изкарани от равновесие, а жлаещи да направят това вероятно ще има, и няма да са малко. Постарайте се да не взимате близо до сърцето си малките обиди, а и уреждането на споровете ще отнеме много време и сили.

Рак

През този ден звездите ще бъдат на Ваша страна, а това значи, че късмета ще Ви се усмихне и всяко Ваше желание обезателно ще се изпълни. Само че си пожелайте нещо действително радостно, ярко и удивително, за да не се налага после да съжалявате за изпуснатите възможности. Това се отнася и за личния Ви живот.

Лъв

Ще се наложи да се примирите с факта, че далеч не всички са готови да признаят Вашето превъзходство. Това е ден на конкурентна борба, която ще бъде доста напрегната. За нея ще се намери място не само в деловия, но и в личния живот. И ако в професионалната сфера няма да Ви е така трудно да изместите съперниците, то с факта, че за любимия човек не се явявате център на Вселената, едва ли ще можете да направите нещо. Постарайте се, да не давате воля на подозрителността и ревността си, и не се сражавайте с вятърни мелници. Не е изключено Вашата половинка просто да има нужда да остане на саме със себе си, и не отнемайте на любимия човек това негово право.

Дева

Тъй като се съмнявате в правилността на вече взети решения, ще прекарате голяма част от деня в размисли за това, какви възможности са били изпуснати и какви факти са останали неуточнени. Това занимание ще се окаже крайно непродуктивно и напразно ще губите времето си, което бихте могли да използвате за много полезни неща.. На практика този ден е много по-подходящ за активна дейност, и още от сутринта се настройте за ефективна работа. Съюзници ще имате в късния следобед, а и точно тогава най-много ще се нуждаете от тях.

Везни

Ако разчитате само на себе си, няма да предствлява трудност да се справите с всяка текуща задача. През този ден може да Ви се появят много ангажименти. Това е подходящо време , за да си върнете (отработите) дълговете. Не е изключено да се наложи да се заемете с чужди проблеми. При това безкористната помощ, която ще им окажете, може да донесе и на Вас неочаквани доходи. Може и искрено да Ви се отблагодарят за направените услуги.

Скорпион

На Вашия любим човек днес ще се прииска, да Ви даде някакъв ценен съвет, а Вие непрекъснато ще бъдете с усещането, че не се нуждаете от такъв. В крайна сметка преди да направите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което иска да Ви каже.Може пък действително да се окаже, че ще Ви свърши работа.

Стрелец

Искате ли да оставите своя следа в този свят? Разбира се, че искате! Може да получите възможност да направите нещо, което никой няма да остави без внимание, и затова бъдете готови да действате веднага , щом Ви се предостави удобен случай. Ако сте очаквали идеален момент, за да предприемете сериозна крачка, то именно днес си заслужава да направите това. Хората Ще Ви видят в съвършено нова светлина!

Козирог

В последните няколко дни сте успявали за шест часа да правите по толкова много, колкото другите хора са правили за няколко дни. И макар че сте били заети, отлично сте се справяли със своята работа. Затова е дошло време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли така? Вие много добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей

Най-добре ще бъде днешната романтична среща да проведете на чист въздух. Идеалният вариант за това би било, да поседите на брега на океана, но поради липса на такъв може да се възползвате от всеки наличен водоем, независимо от неговата големина.

Риби

Предстои Ви ден за активно общуване, което ще Ви залее с цял поток новини. Те толкова ще Ви натоварят, че , поради липса на невъзможност да обмислите всичко за кратко, ще Ви се струва, че денят е напразно загубен. Първата половина на деня ще е по- удачна за мъжете, или за тези жени, които притежават твърд характер и мъжки подход към живота. Не трябва да се дразните, ако родителите Ви проявят излишен интерес към Вашата персона. Намеренията им са добри, макар че от Ваша страна е възможно да започе скандал. Отклонете разговора.

предишна статияИспания срещу Германия още в групите на Мондиал 2022
следваща статияСлънчев и топло, температурите до 23 градуса