зодиак зодии

Овен

„Бюро за съвети” – ще каже за вас любимия Ви човек. Решили сте, че знаете по-добре от всички, как трябва да се постъпи в тази или онази ситуация.Може съветите Ви да са правилни, но от Ваша гледна точка. За другите хора, дори и да са най-близките Ви – те да са неприемливи. Не забравяйте, че сте различни хора.

Телец

Можете да изживеете живота си само по един начин – като постъпвате правилно. Спазвате правилата, довършвате всичко, с което се заемете и уважавате всяка изпречила се на пътя Ви персона точно толкова, колкото заслужава. По тази причина когато получите новини за нещо, на което толкова много сте разчитали, че даже сте се страхували да го споменете на глас, не трябва да се учудвате. Заслужили сте го и затова се наслаждавайте.

Близнаци

Ако от извесно време воювате за отношенията, то сега може да настъпи решаващия момент. Трудно е да се каже, защо между двама души нещо се променя, но в живота се случва и по някое събитие, което да отхлаби напрежението. Поемете си дълбоко въздух и ще забележите, че се променят не само неща, свързани с Вашия партньор или даже динамиката на Вашата двойка, а най-вече вътрешното Ви състояние. Затова си дайте още един шанс, от който и двамата ще бъдете удовлетворени.

Рак

Днес ще бъдете твърдо уверени , че сте по-добър човек, отколкото човека, който е редом с Вас, а и количеството на неговите недостатъци ще Ви озадачава все повече и повече. А Вие идеални ли сте? И дали ще намерите някой друг, който да е по-добър от сегашната Ви половинка? Замислете се за това!…

Лъв

И днес, както обикновено, сте склонни към недообмислени постъпки. Макар и да се досещате, че някои Ваши действия могат да имат сериозни и неприятни последствия, всичко ще вършите по своему, надявайки се на късмет и благоприятно стечение на обстоятелствата. На практика през първата половина на деня ще Ви върви, но след това влиянието на позитивните тенденции ще тръгне към спад. Постарайте се да промените нещо в своето жилище – и най-малката промяна ще доведе до благоприятен ефект.

Дева

Днес ще се наложи да носите отговорност не само за Вашия любим човек, но и за още някой, който по непредпазливост, неочаквано или преднамерено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му съвсем не Ви е нужна! Само че ще се наложи…

Везни

Днес може да Ви позвъни човек, който може да обърне Вашия личен живот с краката нагоре и да извърти много качествен номер на Вашия любим човек. Постарайте се да не взимате важни решения прибързано: имате още време. Наистина, не много…

Скорпион

Бъдете предпазливи. Този ден ще бъде свързан с огромно количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете грешка, поправянето на която би било много трудна задача. Това е особено валидно за романтичните отношения. Не разчитайте, че ще успеете да запазите нещо в тайна: днс тайните бързо ще стават достояние на обществеността. И макар че Вие лесно ще си прощавате всички слабости и пропуски, обкръжаващите Ви съвсем няма да са снизходителни. Затова не трябва да се учудвате на критиките по свои адрес.

Стрелец

През този ден Вашият любим човек няма да иска да постъпва така, както му казвате, или както показва здравия разум, което в контекста на създалата се ситуация ще бъде едно и също. Постарайте се да апелирате към неговите чувства, интуиция и подсъзнание, тъй които с него се познавате от доста време.

Козирог

Касичката Ви би трябвало отдавна да е пълна с приятно звънтящи монети, грижливо събирани от Вас за круиз. Днес е крайно време да решите сериозно, какво, заедно със семейството си, ще правите през този месец. Посветете този ден на търсене на информация и в правене на сметки. Може и да решите нещо – всичко се случва! Впрочем, доста увлекателен ще се окаже и самият процес на търсене…

Водолей

Ако бракът Ви пука по шевовете, а любимия хамстер сутринта Ви ухапе по пръста, знайте, че в датското кралство не всичко е наред и е крайно време, да промените нещо в живота си. Звездите Ви съветват, да си направите нова прическа и да си смените работата. Дайте възможност на новите мисли и впечатления да изпълнят живота Ви с ново съдържание и смисъл!

Риби

Денят ще бъде доста успешен, но няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите спокойствие и оптимизъм. Помнете, че даже грешките, допуснати днес, могат да Ви свършат добра работа, ако навреме ги анализирате и оправите. Днешният ден е много хубав от финансова гледна точка. Постарайте се, да не оставяте нищо недовършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, ако не „затворите” и последната страница. Ако пък се наложи да действате заедно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите спокойствие.

предишна статияВремето днес: Слънчево и горещо
следваща статияДнес ще бъде предимно слънчево