хороскоп

Овен
Що се отнася до любовта, в живота Ви е настъпило благодатно време, но това съвсем не значи, че нямате желание да надникнете зад ъгъла, за да разберете какво следва след това. Нима е справедливо да поощрявате следвщия на опашката, докато все още съществуват сегашните Ви отношения? Опитвайки се да играете за два отбора едновременно, може собственоръчно да провокирате взрив, и вместо забавен флирт и приятна връзка, да се окажете в езеро от горчиви сълзи и самота. Действайте внимателно и предпазливо!..

Телец
През този ден на Вашия любим човек ще се прииска с нещо силно да Ви зарадва, но задачта ще се окаже съвсем не толкова лесна, защото в това отношение Вие сте личност доста поразглезена. Добре ще бъде, ако се опитате искрено да се зарадвате на направеното : все пак за Вас са се старали…

Близнаци
Денят е подходящ за неформално общуване и на правене на планове за бъдещето. В течение на деня Вашите планове може да се коригират. Може да Ви бъде предложена командировка в чужбина и ли някакво пътешествие. Добре ще премине и обучението, особено ако заниманията са запланувани на първата половина на деня. В работата трябва да се откажете от разработване на нови проекти, защото днес това няма да донесе очакваните резултати.

Рак
Може да Ви тревожи мисълта, че творческия подем, който изпитвате, може скоро да приключи, но това няма да стане. Ако Ви е нужно да бъдете на саме със своето вдъхновение, направете го. Сега настроението Ви е много променливо и непредсказуемо и никой не може да знае с какво точно сте се захванали и какво мислите, а камо ли до колко леко ще намерите начин за самоизразяване.

Лъв
Вие сте много общителни и също толкова обаятелни, затова денят обещава да бъде доста щедър на нови запознанства. Само че внимание заслужават и старите връзки. Не изпускайте благоприятния момент за себе си и за хора, с които бихте искали да възобновите близките отношения. Околко обяд ще се наложи да се занимавате с доста уморителна работа, а вечерта ще почувствате, че силите Ви са на предела. Препоръчителна е спокойна почивка, а от светските мероприятия е най-добре да се откажете. Незабързана разходка може да предотврати безсъницата.

Дева
През този ден с всичко ще се справяте лесно. Няма да може да се оплачете от недостиг на интересни идеи, но няма да можете да ги реализирате скоро, защото ще се наложи на първо място да пристъпите към осъществяване на някакъв замисъл . Няма да Ви попречат съмишлениците – помощнищи, защото те ще са готови без спорове и обсъждания да Ви подкрепят или да изпълнят Вашите разпореждания. Нараства авторитета Ви в семейството и с лекота ще успеете да убедите всички в своята правота.

Везни
Ако сте родени под знака на Везните, има вероятност днес да се окажете пред не лекия избор между това, което смятате за свое задължение, и онова, което наистина би Ви донесло удоволствие. Преди да си блъскате главата и да не знаете какво да правите, може би е по-добре да помислите, не може ли да ги съвместите по някакъв начин. Да кажем, че ще излезете с приятели, но ще се постараете да се приберете в прилично време. Или ще свършите предватително по-голямата част от работата си, за да имзте след това време и за удоволствия…

Скорпион
Ако Ви се иска да си поседите у дома, не е нужно да се насилвате, за да отидете на сбирка. Днес сте настроени за спокойно общуване и дълбоки размишления. Може би такова състояние ще Ви прилича на нещо като социална връзка, особено ако много обичате да общувате с други хора. Само че сега спокойствието Ви е страшно нужно, особено ако мислите Ви са заети със сериозни задачи, изискващи обмисляне. Това време, което ще отделите сега, ще се възвърне с лихва в бъдеще.

Стрелец
Днес настроението няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

Козирог
Преди да се решите на каквато и да било отговорна крачка, обезателно се посъветвайте със своя любим човек. Той по своему ще направи разбор на ситуацията и едновременно с това може да се окаже автор на доста ценни съвети, които ще Ви бъдат от голяма полза, когато започнете да реализирате своя план.

Водолей
През този ден не трябва да натрапвате на любимия си човек своята гледна точка. Все едно, той няма да застане на Ваша страна, както се оптвате да поставите нещата. Дори само по силата на вродения си инат, който днес ще се обостри… Затова ще се наложи нееднократно през този ден да правите компромиси.

Риби
Безпокойството няма да Ви донесе съвсем никаква полза, и затова незабавно трябва да спрете. Губите душевни сили за занимание, което по никакъв начин няма да промени ситуацията към по-добро, но ще ограничи възможността Ви адекватно да реагирате по отношение на обекта на тревога. Ако става въпрос за работа, любов, семейство, Вашето здраве или друг важен аспект в живота Ви, направете си услуга и смело погледнете проблема в лицето. Колкото по-рано го направите, толкова по-скоро ще победите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете конструктивни!

предишна статияСвободна Европа: Защо спортът на открито в Германия е препоръчителен, а у нас – забранен?
следваща статияСлънчево, но не много топло време днес