Начало Водещи За много пари да се готви една от зодиите, друга – за...

За много пари да се готви една от зодиите, друга – за много ядове

3199
зодиак

Хороскоп за 13 март 2018г.

Овен
Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да намерите друг начин за постигане на целта. Ако обектът на Вашите въздишки със завидно упортсво не реагира на Вашите подаръци и картички, може би трябва да помислите за друга тактика? Например днес да го помъчите с мълчание и хладност. Как ли ще се чувства без Вас?

Телец

Има време да работите за слава, а днес прекарайте свободното си време разумно и за удоволствие. Ще Ви се появят нови идеи, а силите Ви ще бъдат достатъчни , за да се справите с всички запланувани задачки и дейности. Наистина, за пълен успех трябва да можете да овладеете емоциите си. Ако те вземат връх над разума, разочарованията и конфликтите са неизбежни. Преживяванията може да бъдат достатъчно силни, за да доведат до неразположение. Денят е подходящ за делови контакти, сключване на сделки и взимане на важни решения, отнасящи се до личния живот. Ако имате подрастващи деца, трябва да поговорите с тях относно плановете им за бъдещето. Това може да определи и Вашите действия за недалечно време.

Близнаци

Дали има някой, който , както Вас, да умее да изпита удоволствие , независимо дали е сам или в компания? Само че в дадения момент сте настроени да изпускате само положителни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си изключително много хора. Всичко може да завърши с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от приятел. Не пропускайте този човек: необичаен, дружелюбен и съвършено не приличащ на хората , с които сте свикнали да общувате

Рак

Днес е голяма вероятността , че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия любим човек ще Ви се иска да ръмжите, да се карате и да се хапете един – друг. Не трябва да държите отрицателна енергия у себе си . Ако намерите къде на друго място да я излеете – отлично. Ако ли не … Какво пък, да се поскарате понякога също няма да пречи!

Лъв

Възможни са финансови загуби, глоби и други наказания. Затова пък самолюбието Ви няма да страда : днес ще чуете голям брой комплименти и други хубави коментари по свой адрес. Бъдете бдителни : ще се намерят коварни недоброжелатели , които ще се опитват да Ви манипулират посредством ласкателства!Днес може да взимате важни решения и да давате обещания – няма да се премислите и ще удържите на думата си. В семейството са вероятни големи промени към по-добро.

Дева

Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безмислено. За Вас грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате на своите близки.

Везни

Разкъсвате се между две противоположни желания – да запазите това в строга тайна, или обратно – да разкажете на всички онова, което знаете. Това е нелек избор. Настроени сте за общуване и ситуацията ще бъде такава: или всичко, или нищо. Звездите Ви подтикват, по-скоро да вземете решение. Но след като направите своя избор, не се съмнявайте нито минута. Нека всички останали играят игри! Вие останете над тези неща!

Скорпион

Замислете се над собственото си поведение: дошло е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма гъвкавост проявите днес, толкова по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в конфликти и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели навярно ще се опитат да Ви напъхат в капан, но те подценяват Вашият ум и наблюдателност. У дома, заобиколени от близките си, ще можете да разпуснете. Остава само да Ви се завижда, ако за днес имате уговорена романтична среща: очакват Ви куп приятни впечатления.

Стрелец

Крайно време е, да обърнете внимание на човека, името на когото толкова Ви харесва. Лошите хора, които са недостойни за Вашето внимание, не са с такива имена, повярвайте! Може би си заслужава да направите насрешна крачка, с цел сближаването ви. А може би си залужава, защото има вероятност за надежден тандем….

Козирог

Това, че отлично умеете да вземате бързо правилни решения, съвсем не значи, че сте длъжни да решавате всичко и винаги. За щастие имате да организирате хората в групи и да им предоставяте възможност да се справят с нещата сами, като само им показвате нужното направление. Не се опитвайте да отхапете повече, отколкото можете да преглътнете, и не се страхувайте да разпределяте задълженията, каквото и да Ви струва това, независимо дали те са работни или лични.

Водолей

Денят обещава да бъде интересен и приятен. Ще успеете да удържите победа над собствените си слабости и ще се справите с това, което по-рано Ви се е струвало непосилно. Особен повод за гордост ще имате, ако в последно време нещата Ви не са „вървели” и е имало опасност да попаднете в редиците на неудачниците. Много сте привлекателни, и това няма да остане незабелязано. Необходима Ви е яснота в контактите. За съжаление, интуицията може да Ви подведе, така че трябва много внимателно да се вслушвате в мнението на хора, на които се доверявате.

Риби

Днес ще Ви се иска романтика в отношенията. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате инициатива от страна на Вашия любим човек. Той най-вече ще се въодушевява от Вашия пример и ще го последва с преголямо удоволствие . Поне може да се надявате на това….

предишна статияПродадоха ръждясало Porsche за почти 1 милион долара (СНИМКИ)
следваща статияОблаци и кратки превалявания на 13 март