Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Телец

Днес пред Вас в пълен ръст ще се изправи финансов въпрос. Възможно е Вашата половинка да Ви помогне да го разрешите, но е по-добре да не прибягвате до нейната помощ, или ако това се случи, нека бъде само в краен случай.Този проблем Вие наистина може да разрешите и самостоятелно, а след това да се похвалите със своята самостоятелност.

Близнаци

Днес стремежът Ви ще е свързан с промени към по-добро в деловата сфера. Има вероятност да получите неочаквани и интересни предложения, както и възможност да се присъедините към много перспективен проект. Знайте, че изискванията, които ще бъдат предявени към Вас ще се окажат доста сложни, и затова няма да имате никаква възможност за отпускане. Но има и добри новини: Вие сте в числото на малкото хора, които ще успеят да се справят с целия този хаос и дразнещи дреболии, които днес ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа! Ако става дума за търпение, то ще Ви е много необходимо през следващите няколко дни, а за днешния да не говорим…

Рак

Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви препоръчат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се смята такава не просто така, а защото тези книги наистина са хубави. А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Лъв

Може да се окаже, че онова, което сте планирали за деня, не е по силите Ви и по тази причина да се наложи да внесте бърза корекция в своя план-график. В това няма нищо страшно : ще се оправите със ситуацията и даже ще извлечете полза от нея, ако не изгубите оптимизма си. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си напразно. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, несъмнено ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е особено подходящ за начало на сериозни отношения, но за флирт и кокетничене – става! При Вас това се получава доста добре…

Дева

Денят ще бъде успешен във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов детайл в общуването с любимия човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите твърдят, че времето е изключително подходящо за сюрпризи и ефекта ще бъде неочакван. Не пренебрегвайте симптомите за простуда, тъй като профилактичната дейност ще предотврати евентуално заболяване. В противен случай проблема може да се хронифицира.

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион

Още един последен напън, даващ Ви шанс да постигнете целта, ще можете да постигнете през първата половина на деня. При това колкото по-близо е рождената Ви дата до 20 ноември, толкова по-голямо ще бъде изпитаното от Вас напрежение – физическо, интелектуално или емоционално. Не е изключено за да могат Вашите усилия да се увенчаят с пълна победа. Да се наложи да доста да се постараете. Вечерта е възможно да се терзаете от сънбебия за правилността на избрания път. За щастие, по един или няколко малки признака ще разберете, че като цяло положението Ви не е съвсем лошо.

Стрелец

Вашата работа до толкова Ви е завладяла, че сякаш за съществуването на личен живот даже сте и забравили. Постарайте се по някакъв начин да пресечете това безобразие, или това да опита да направи Вашият любим човек, ако, разбира се, Ви е останал, след Вашата бурна дейност.

Козирог

Днес късмета ще Ви съпътства . Особено ясно ще усетите това от проявите на малозначни, но приятни дреболии. Със своя ентусиазъм Вие сте в състояние да заразите голям брой хора. Ако успеете и да ги накарате да насочат усилията си в едно русло, ще свършите голяма работа!

Водолей

Ако прекарате вечерта с приятели, опитайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се възприеме добре от някого от присъстващите и да последва голяма разправия. Не се опитвайте да изглеждате като останалите – всеки човек притежава индивидуална красота… И не позволявайте лошото настроение, с което Вашата половинка ще си дойде от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта навън ще се отрази добре и на двама Ви.

Риби

Днес може да се случи така, че сегашният Ви любим да се запознае с предишния. При това е вероятно, никой от тях да не е на ясно каква роля е изиграл другия във Вашия живот. В зависимост от това, до колко лесно биха намерили общ език, Вие може да им кажете, или да си замълчите.

предишна статияПочитаме паметта на Св. Григорий
следваща статияОктомври започва с хубаво време и високи температури