Начало Водещи За едни спокоен ден, за друг голямо разочарование

За едни спокоен ден, за друг голямо разочарование

969
Хороскоп

Овен
Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да се отплатит на любимия човек за тези действия с изключителна взаимност, искрена радост и топли чувства.

 

Телец

Проявете към Вашата половинка повече нежност и любов. Това за нея в момента е много, много нужно. А и Вие ще чувствтае огромна необходимост да споделите бликащите у Вас добри чувства. Споделете ги с Вашия любим човек, и той ще Ви бъде благодарен.

Близнаци

Много сложно се подреждат отношенията с деловите партньори. Малки, и на пръв поглед безобидни разногласия, през този ден лесно ще прерастват в сериозни конфликти, а в най-сложните случаи нещата може да стигнат до пълно прекратяване на отношенията. Не влизайте в спор с ръководството, всячески демонстрирайте своето миролюбие пред колегите си, и се въздържайте от заплахи и язвителни забележки по адрес на конкурентите. С приятелите и роднините ще се разбирате по-лесно: те, в крайна сметка, веднага ще Ви казват, ако са недоволни от нещо. Не се обиждайте и приемайте забележките за сведение. От тях може да си направиоте интересни изводи.

Рак

Днес ще разберете, че това, което сега се случва в отношенията с Вашия любим човек, е доста различно от това, което се е случвало с Вас преди няколко дни, месеци и години. Не си заслужава явно да изказвате разочарование по този повод: възможно е тогава да е било и по- зле.

Лъв

Днес можете да бъдете нападнати от краен егоизъм. Ще забравите, че съществува още нечие мнение, и че Вашата половинка също има право на щастие…. Днес за Вас над всичко ще застане Вашето лично благополучие. Понякога това е полезно, но стига да не е прекалено често.

Дева

Добрата новина се заключава в това, че Ви предстои много спокоен и приятен ден. Лошата новина е, че това няма да продължи вечно, и едва ли ще можете да направите много. При условие, че се помирите с неговата непродуктивност, ще можете да се избавите от всяко бреме, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.

Везни

Нека днес денят бъде романтичен от сутринта та чак до късна вечер. Започнете го с лека съвместна закуска, през деня изпращайте на своя любим човек топли и ласкави СМС, вечерта и направете малък подарък и и напомнете, колко много я обичате. Нека днес бъде обикновен празник на вашата необикновена любов.

Скорпион

Денят ще Ви донесе не малко изненади. Твърде трудно ще се ориентирате в ситуацията: интуицията няма да Ви подсказва нищо, а за логически разсъждения информацията ще е малко. В такава ситуация има само един надежден способ да избегнете грешките – да не предприемате абсолютно нищо. Всъщност на всички представители на Вашия знак такава „стратегия” няма да Ви е по вкуса. Ще Ви зарадва среща с приятели отлично ще прекарате времето си във весела компания. За съжаление романтичните отношения няма да се развиват съвсем така, както би Ви се искало, а това ще Ви донесе не малко вълнения. Само имайте предвид, че днес сте склонни към преувеличаване и всъщност не всички проблеми са толкова сериозни, както сега Ви се струва.

Стрелец

Много ще е важно през този ден да имате хармония в облеклото със своя любим човек. Например, да се облечете в джинсови костюми или заедно да се придържате към деловия стил. Тогава наистина ще изглеждате като едно цяло, а и ще се чувствате съответстващо.

Козирог

Не бързайте да действате! Днес размишлението ще се окаже доста по-плодотворно занимание. Добре би било да си спомните миналото, тъй като в него се крият отговорите на много интересни и актуални въпроси. Ако Ви предстоят важни преговори, дайте възможност на събеседника да се изговори, и чак след това представете своята гледна точка. Даже и най-умните забележки ще се обезценят, ако прозвучат по-рано от определеното време. Отношенията с близките изискват търпение. Хората, които сте свикнали да подкрепяте и покровителствате, започват да искат независимост . Въпреки това Вашето покровителство продължава да им бъде нужно.

Водолей

Жизненият Ви потенциал е снижен, а това показва, че се нуждаете от почивка. Само не си мислете, че звездите препоръчват пълно безделие: просто не трябва за днес да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е твърде вероятно да направите успешни покупки. Денят е подходящ за срещи с далечни роднини и посещения на приятели. Стремейки се да се покажете много гостоприемни , ще се представите като прекрасни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни напитки, защото след употребата им ще се почувствате зле.

Риби

Емоциите ще отстъпят място на разума, а мисленето Ви ще бъде елоционално и своеобразно. Днес не се застоявайте и не се концентрирайте над привични и омръзнали Ви задачи, тъй като бързо ще започнете да скучаете и да допускате несвойствени за Вас грешки. Интересът към непознатото непрекъснато ще доминира над стремежа към проверени методи , предсказуеми контакти и закономерни маршрути. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-силно може да започнете да изпитвате безкрайно влечение към тайнственост.

предишна статияПредимно слънчево време с превалявания в отделни райони
следваща статияПредимно слънчево с превалявания само в планините