Начало Водещи За една от зодиите успехи в любовта, а за друга – трудни...

За една от зодиите успехи в любовта, а за друга – трудни начинания

1134

Овен 
През това денонощие не владеете прекалено добре ситуацията, особено ако принадлежите към типичните представители на своя знак. Препоръчва се, да се въздържате от всякакви важни начинания. Ако участието Ви в официални мероприятия или рутинния работен процес се явява за Вас необходимост и не можете да го избегнете, опитайте се да акцентувате на неочакваните, тайни или смешни особености на Вашата работа, но не бъдете прекалено сериозни. Ако Ви посети творческо вдъхновение, ще бъдете в състояние изцяло да се потопите в уединена работа.

 

Телец

Събитията през днешния ден ще се подреждат не особено удачно, но и сериозни проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови дейности. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се ситуация това е най-правилната тактика. Старайте се да избягвате спорове с шефовете: резките думи, казани в изблик на гняв, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътуване това не е най-подходящия ден, защото много време ще бъде похабено.

Близнаци

През този ден всяка дума, казана от Вас на любимия Ви човек, ще има над него наистина вълшебна власт. Тя или ще го накара да действа така, както намирате Вие за добре, или по абсолюбно противоположния начин, на обратно. Да владеете такова изключително силно оръжие, ефекта от използването на което е неизвестен, не е лесно, но за сметка на това е интересно.

Рак

Настойчивостта е изкуство, което се овладява изключително трудно, но Вие сте доста напред по пътя за постигане на майсторството! Още с виждането на първия резултат, сте открили силен стимул. Споделете получените знания с човек, който в момента изпитва сериозни трудности. На него не му достига търпение, за да преодолее този сложен отрязък от жизнения си път, и много се нуждае от одобрение. Поговорете с него, изхождайки от собствения си опит, но бъдете предпазливи и се въздържайте от нравоучения. Поощрете го в по-нататъшните настойчиви опити – нали всяка крачка го доближава до достигане на целта.

Лъв

Фундаменталността на всички действия, предприемани от Лъвовете, днес може да се окаже препъни-камък в отношенията в семейството. Ще се опитват да Ви обяснят, че напълно можете да се ограничите с някакво временно решение, а Вие ще се опитвате , да си държите на своето. Даже е интересно какво ще се получи, защото те са повече.

Дева

Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви драни с погледи, по-дълги от това, което е прието и приемливо. Вечерта най-сетне този човек ще се реши да Ви каже онова, което мисли. Ако в момента нямате партньор и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия поглед. Възприемайте това като един вид състезание, настройте се за победа и изпробвайте, колко дълго може да издържите.

Везни

Поздравления! Най-на края в отношенията с любимия Ви човек е настъпил наистина светъл период! Звездите не могат със сигурност да кажат, колко ще продължи той и затова Ви препоръчват да се наслаждавате на всяко мигновение. А ще има на какво да се наслаждавате, повярвайте!

Скорпион

Скорпионите, занимващи се с търговска дейност, трябва да бъдат особено предпазливи. Всички сделки през този ден ще са свързани със сериозен риск и може да се превърнат в големи загуби. Помнете, че сега може да разчитате само на сериозни и проверени съюзници. Ако предпочетете да действате с нови познати, загубите са практически неизбежни. Не лош ден за контакти с чужденци и организиране на международни превози. Вечерта е подходяща за романтични срещи. Не е нужно да гоните екзотиката! По-добре се ограничете с притни и проверени начини за прекарване на времето. Неудачни ще са експериментите с имиджа, но пък оздравителните процедури ще са ефективни и полезни.

Стрелец

Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия любим човек по отделно, не е било напразно нито за Вас, нито за него. Днес с учудване ще откриете, че и двамата доста сте се изменили, и дори вашите отношения съвсем не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?

Козирог

Днес Вашият любим човек ще бъде в недоумение, защо така странно, неадекватно и нетривиално се държите. Вероятно ще започне да се опитва да си ги изяснява на фона на своите обичайни действия, но едва ли ще се получи нещо от това.: и самите Вие няма да знаете отговора.

Водолей

Ще изпитате силно желание днес да пожалите своя любим човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то саъвсем скоро… Имайте предвид, че много мъже възприемат жаленето като унижение на тяхното достойнство. Преди да дадете воля на чувствата си, убедете се, че Вашата половинка не смята така…

Риби

Възможни са проблеми в личните отношения, като не е изключена сериозна караница с любимия човек. Освен това, жизненият Ви потенциал е снижен, и може да се чувствате некомфортно. Струва си да отложите сложните и уморителни дейности, и да се опитате да съхраните силите си. Помнете, че трудовите подвизи, извършени с последни сили, няма да Ви бъдат от полза. Няма да успеете да реализирате някои замислени проекти, ако се опиотвате да действате самостоятелно. Затова потърсете съюзник, с чиято помощ много неща ще станат възможни. Финансовата ситуация „върви” към по-добро.

предишна статияБлагодатният огън слезе на земята
следваща статияВалежите спират, очаква ни повече слънце