хороскоп 2

Овен
На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение.За съжаление – и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас.

Телец

Днес си струва да си отдъхнете от компанията на Вашия любим човек , и за дълго да се посветите на нещо по-малко поетично, но пък по-полезно: например на обучение или на четене на книга, до която доста дълго време не сте могли да се доберете. А и на Вашия любим човек малко свободно време няма да е излишно…

Близнаци

Ако заобикалящият Ви свят днес прекалено много Ви дразни, намерете тихо уединено място, където ще можете поне за малко да бъдете на спокойствие. Никой няма да пострада, ако за кратко излезете от играта. Освен това, нужно е да посветите някакво време на размисли. Ако за известно време останете на саме със своите мисли, колкото и неуместна да Ви изглеждат , това ще Ви зареди с небивала енергия. Не е нужно окончателно да се превръщате в отшелник – достатъчно ще бъде само за известно време да изключите телефона и да се заемете с книгата, която така дълго не сте успявали да дочетете.

Рак

Първата половина на деня ще Ви донесе неприятни изненади, но по-късно характерът на звездното влияние ще се измени рязко, ще се почувствате по-уверени, ще откриете нови възможности и незабавно ще се възползвате от тях. Енергичността и готовността да се дейстава решително, даже когато обстоятелствата изглежда че не предразполагат към това, дават на Раците осезаемо преимущество над конкурентите. Денят ще Ви донесе непрости изпитания от емоционален характер и ще е своеобразен тест за зрелост на чувствата и способността, да се правят компромиси.

Лъв

Макар че Лъвовете се славят със своята храброст, днес бихте предпочели тя да е още по-глямо количество у Вас, тъй като Ви предстоят много по-сериозни неша, отколкото разправиите с ревнивия възлюбен. Ще се сблъскате с невероятни изисквания, насоки , неразбиране и грешки, а всичко това може да доведе до проблеми с отношенията Ви с хората – романтични, платонически или професионални. Няма да е лесно, та затова започвайте да действате, докато е време.

Дева

Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Везни

Днес ще бъдете спокойни и разсъдливи. И колкото и да е невероятно – прекалено. Всъщност, любовта и разума не се съчетават особено, и затова Вашата половинка няма да бъде във възторг от промените, ставащи с Вас през този ден. Постарайте се да съхраните в себе си макар и капчица от своето обичайно безумство…

Скорпион

Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя любим човек онова, което обикновено изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали наистина всичко е така хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за миг могат да се разбият?…

Стрелец

Както обикновено , Вие имате какво да кажете на обкръжаващите , а днешното разположение на планетите ще Ви даде смелост , за да кажете мислите си на глас. Абсолютно сте готови да направите това. Но преди да си отворите устата, помислете за това, кой Ви слуша сега. Ще бъдат ли възприети думите Ви по необходимия начин? Действително ли това има такова голямо значение? И най-главното е, действително ли искате да отблъснете хора, които толкова искат да станат по-близки с Вас? Защо не кажете всичко на четири очи само на човека, който е заслужил?…

Козирог

Днес постоянно ще Ви се иска да давате съвети на своя любим човек. Те няма да са винаги уместни и ценни, но пък и Вие далеч не винаги ще разбирате това. Постарайте се да направите всичко възможно, че с вмешателството си да не досаждате на своята половинка.

Водолей

Може да останете с впечатление, че този ден е предназначен изключително за да Ви научи да се помирявате със загубите – много неблагоприятно е стечението на обстоятелствата. Но това не е точно така. Водолеите, които не се предадат и се съсредоточат в търсене на нови партньори, ще могат с тяхна помощ да изменят ситуацията към по-добро. От гледна точка на личните отношения денят е нееднозначен. Може да се запази мира и хармонията, но за това ще се наложи да се затворят очите за някои неприятни факти и явления. Но ако се погледне на нещата реално, конфликтът е неизбежен.

Риби

Не е най-подходящия ден, за да спорите за вкусове. Може да се ъвлечете и в резултат да стане спор за нещо, което не е толкова важно за по-нататъшните ви отношения. Не си заслужава да рискувате своите общото бъдеще за такива дреболии. Отсъпете!

предишна статия„Ню Йорк Таймс“: Кой ще е последният световен монарх?
следваща статияЗатоплянето на времето продължава и днес