Начало Водещи За една от зодиите предстои появата на нов важен човек в живота...

За една от зодиите предстои появата на нов важен човек в живота й, какво да очакват другите?

3663
хороскоп 2

Дневен хороскоп за 16 февруари

Овен 
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Телец

Ако днес Вашият любим човек нещо не е на кеф, не трябва да му се сърдите. Спомнете си, че и останалите са уморени не по-малко от Вас, след станалите събития, така че дайте на своя партньор време, да дойде на себе си. Последиците от бурното общуване дълго ще напомнят за себе си. Това, което е най-добре да направите е, да останете в къщи заедно с любимия човек, или с някой близък приятел. Ако искате съвсем да се откъснете от проблемите, най-добре ще е да се усамотите. Така ще се отпуснете и ще възстановите силите си.

Близнаци

Днес Вашият любим човек ще бъде много раним и впечатлителен, което доста ще усложни за Вас процеса на общуване с него: ще се наложи постоянно да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и въобще да му оказвате всякаква морална подкрепа. Това ще се окаже не лесно, но необходимо.

Рак

Вашият любим човек съвсем не е сам – той си има роднини. Днес трябва да си спомните за това, а и да проявите към тях максимум внимание. Само не бъдете заядливи или прекалено грижливи: Това няма да предизвика нищо повече от раздразнение и недоумение. Затова пък няма да Ви бъде вредно, да сте малко с по-широка усмивка, отколкото обикновено.

Лъв

Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, отколкото да печелят. Като цяло денят ще бъде свързан с разочарования и неуспехи, както и с необходимостта да отстъпите, пропускайки напред съперници и конкуренти. Трудно ще преживеете това положение, а обичайният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекалено много време в уединение – мрачните мисли доста лесно ще Ви завладеят, ако до Вас няма никой. Приятелите охотно ще Ви подкрепят и развеселяват, като въобще няма да задават излишни въпроси. Възможен е неочакван подарък.

Дева

Днес Вашия любим човек в крайна сметка ще се почувства действително уютно и уверено във Вашето приятно общество. Само че не трябва да се отпускате: напълно възможно е, това положение да не е за дълго и след тях да се окаже съвсем сериозен рецидив, който ще се наложи да отстранявате.

Везни

Ако Ви се е струвало, че през последните дни сте се развличали много, пригответе се! Небесата са подредили нещата така, че човек от Вашето минало и някой, който заеме много важно място във Вашето настояще, ще бъдат въвлечени в сериозен спор на тема, на кого от тях принадлежи Вашето време. Каква ужасна дилема! Значи ли това , от гледна точка на Вашите познати, че отново ще бездействате? Напълно възможно! Само че не се увличайте.

Скорпион

Някакви сериозни планове за бъдещето току-що са придобили завършен вид. Развълнувани сте, и това е естествено. Постарайте се за максимално дълго време да запазите тези свои чувства, но и не забравяйте за преимуществото да живеете тук и сега. Тревогата за бъдещето е само напразна загуба на време и сили. По-добре бъдете благодарни за онова, което имате и за това, на което можете да разчитате. Много хора са влизали в живота Ви и са излизали, но се опитайте да запазите онези, които и сега са редом . Постарйте се да им покажете, колко много значат за Вас.

Стрелец

Днес звездите не Ви препоръчват, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се , чаша вино с хубава вечеря , съвсем не е проблем, но по възможност – не повече. На Вашия любим човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало състояние, а още по- малко – да Ви целува.

Козирог

Нещо Ви изглежда прекалено привлекателно, за да се окаже истина? Може и да сте прави, но за всеки случай внимателно изучете причините, поради които се оасявате. Дали това е, защото прекалено много Ви се иска да получите онова, което предлагат, или защото онзи, който предлага, целенасочено и преднамерено „подгрява” Вашия интерес? Това може да се отнася за всяка сфера – от личната, до професионалната. Ако се съмнвате, потърсете мнение пт човек, на който имате доверие.

Водолей

Някой в последно време е предизвикал у Вас много позитивни емоции, като Ви е дал да разберете, че чувствата Ви са взаимни. И какво да правите от тук нататък? Като начало свалете от лицето си маската на шок, и се усмихнете. Може също да помислите, и къде да отидете заедно да вечеряте. Трябва да съберете сили, за да имате възможност да правите и за в бъдеще същото добро впечатление.

Риби

Днес на Вашия любим човек няма да се иска, да се разделя с Вас дори и за секунда. По силата на несъвпадение на Вашите планове и на разпределението на времето и задачите Ви през деня, това ще бъде доста трудно. Даже и почти невъзможно.Но ако все-пак имате желание, с всяка задача ще успявате да се справите бързо и безболезнено.

предишна статия„50 нюанса освободени“ е най-гледаният филм. Два български са в Топ 10
следваща статияПредимно слънчево време в петък