Начало Водещи За една от зодиите няма да има спокойствие, а за друга е...

За една от зодиите няма да има спокойствие, а за друга е време за нещо ново

1483
зодии

Овен 
Днес не е най-добрият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на оригиналния Ви замисъл ще пречат неподходящото настроение или прекомерната чувствителност на околните към ставащото. Чуждите проблеми ( в това число и преживяванията на другите хора) , може да Ви интересуват по-силно от Вашите собствени. Не са изключени неуместни романтични спомени, парализиращи волята Ви. През това денонощие е много важна емоционалната хармония между Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате тайни едни от други, освен най-невинните.

Телец

Днес ще Ви е доста трудно да запазите спокойствие – този ден е свързан с рязко увеличение на количеството на раздразняващите фактори. И работата е не само в неблагоприятните обстоятелства, но и в хората, на които, изглежда, доставя удоволствие да Ви дразнят. Старайте се, да не влизате в спорове със странични хора, както и да не се обиждате на близките си – това е единственият начин да избегнете нервното претоварване и стреса. Ако позволите да Ви провокират, целият ден ще пропадне: преживяванията и неприятните размишления няма да Ви позволят да се съсредоточите на нещо полезно.

Близнаци

Най-главното е, да се надявате и да вярвате. Колкото по-силни бъдат тези чувства, толкова е по-голяма вероятността, мечтите Ви, относно Вашия любим човек да се сбъднат. За съжаление с нищо повече няма да можете да помогнете за сбъдване на Вашето желание. Само надежда и вяра, вяра и надежда.

Рак

Не е желателно през този ден да решавате и да обсъждате финансови и имуществени въпроси, а и да си правите дългосрочни планове, изискващи значителни инвестиции. Идеите Ви едва ли ще срещнат подкрепа, а опитите да настоявате за тяхното обсъждане , може да поведе със себе си кавги. Не трябва да планирате за този ден пътуване и занимания, свързани със сериозно физическо натоварване. Денят е подходящ за посещение на музеи, театри и изложби. Даже разговорите за изкуство ще повдигнат настроението Ви, ако ги водите с интересни хора. Ако сте дама – Рак, може да очаквате ново запознанство.

Лъв

Най-добре е този ден да прекарате в семеен кръг. Укротете своя ентусиазъм, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте заедно някакъв филм, но у дома, защото иначе са възможни разочарования, което пък ще предизвика нов конфликт. Изберете някакъв надежден и вече изпробван вариант” – „Хубава жена”, например…

Дева

Отделете повече време, за да може да обърнете внимание на своя любим човек. И не правете необмислени покупки – това не би се отразило добре на семейната икономика! Започнете да довършвате дълго отлаганите работи. Тази вечер е възможно да се наложи да отидете на закрито мероприятие. Посветете вечерта на търсене на нови приключения.

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион

Ограниченията на скоростта способстват за по-голяма безопасност по пътищата. Ако карате прекалено бързо, последствията може да бъдат много печални. В живота, както и на пътя, съществува негласна пределна скорост, а Вие сте на път да я надвишите. Забавете малко! Това ще бъде полезно и за Вашето здраве, и за Вашето емоционално състояние, и за Вашите нови отношения с някого. Свалете крака от педала на газта. Почти сте прескочили нещо много интересно, а скоро ще стане нещо, на което бихте искали да се насладите както трябва. Освен това, когато запазите темпото, за близките Ви ще бъде по-лесно да бъдат близко до Вас.

Стрелец

Последните няколко месеца са се оказали за Вас много напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили много неща за себе си и сте стигнали до удивителни изводи. Този продуктивен период ще продължи и днес, и ще се наложи да направите куп избори. Някои са сериозно изостанали и затова трябва да разпределите между тях своята енергия по съответстващ начин. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е удивително, колко енергия се освобождава отведнъж!

Козирог

На Козирозите днес звездите препоръчват, повече да работят. Или поне се опитайте да покажете толкова бурна трудова дейност, че те да изгубят желание да Ви занимават със своите проблеми. Преди всичко това се отнася най-вече за членовете на семейството – те особено активно ще се домогват до Вашето внимание.

Водолей

Хубав ден за работа, а и за всички други обществено-полезни занимания. Не трябва да очаквате възнаграждение за своя труд : дайте воля на алтруистичните си пориви и помогнете на другите, без да очаквате нищо в замяна. Звездите ще се погрижат, за да не бъдат усилията Ви напразни. В развлеченията трябва да си знаете мярката, а и с някои вредни привички трябва да се разделите. Романтичните отношения могат да се развият не съвсем така, както би Ви се искало. Възможни са прекалено много емоции, и то – не винаги положителни. Не губете главата си! Използвайте своето умение да анализирате ситуацията и да направите верни изводи, за да решите как да действате по-нататък. При всички положения прибързаността е крайно нежелателна.

Риби

Днес ще Ви се струва, че Вашият начлник или висшестоящ по длъжност няма нищо против да започне с Вас служебен роман или поне някакви доста близки отношения. Замислете се не само за това, до колко Ви е симпатичен този човек, а и до колко е нужно да смесвате личните отношения със служебните…

предишна статияХристо Казанджиев: България не е говорила с „Газпром“ за понижаване на цените
следваща статияИ днес ще има слънце с малко облаци