зодиак

Овен
Днес ще Ви се прииска да предпазите своя любим човек от някаква неприятност, която ще се окаже, че го заплашва. Това ще се окаже не толкова просто, колкото Ви се струва, но ако се постараете и вложите най-добрите си качества, несъмнено ще се получи. Много е важно да не се боите от трудностите и да вярвате в себе си.

Телец

През този ден ще се чувствате уморени, и по тази причина – не способни на нищо. За съжаление Вашият любим човек едва ли ще забележи това, и ще очаква от Вас внимание и грижи. Постарайте се тактично да му намекнете за това, че не можете да ну дадете всичко, което очаква, в пулен обем.

Близнаци

Изпълнението на ежедневните Ви задължения през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или услужлив помощник, с когото приятно да прекарате деня. Това е подходящ момент, за да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с малките си дългове. Ако провеждате курс на лечение, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с необходимите лекарства няма да представлява никаква трудност.

Рак

Ако някой го е заслужил , това сте Вие, а това означава, че ще изпитате не малко удоволствие. Дошло е време да се развличате както трябва, прекарвайки една чудна и разкошна вечер . Уверени сте , че има кой да заплати за това, нали? Всъщност проблем няма и да възникне, тъй като този някой жадува да Ви направи добро впечатление. Не му пречете…

Лъв

При Лъвовете е възможно не всичко да бъде наред с вътрешната нагласа, а това днес има опасност сериозно да развали не само Вашето настроение, а и това на Вашите близки. Както винаги ще Ви помогнат семейството и хората от близкото Ви обкръжение. Половинката в семейството ще Ви окуражи, поставяйки пред Вас един съвършено нов проблем, а вечерта сякаш всичко ще вземе с ръка!

Дева

Девите са готови за решителни действия и кардинални промени във всяка сфера. Доколкото деловата активност по понятни причини днес не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху личния си живот. Бедата е в това, че близките Ви хора не разбират Вашите стремежи и намерения, а Вие нямате желание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за конфликти за съжаление е твърде висока. Това е не лош ден за пътуване и екскурзии, а също и за всякакви други занимания, способстващи за разширяване на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте – те биха могли да да доведат до влошаване на самочувствието.

Везни

Не е задължително постоянно да полагате усилия, за да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова ако искате да задълбочите личните си отношения или да разширите деловите, не е задължително ежесекундно да работите, без нито са миг да не скръствате ръце. Днес е много важно да установите равновесие между необходимостта и по-нататък да полагате усилия , и необходимостта да почивате. Не е нужно да работите и в обедната почивка, защото няма нищо, което да не бъде отложено поне за известно време.

Скорпион

Денят е свързан с изкушения и провокации. Достатъчни са само няколко минути, за да си загубите главата напълно, и да бъдете въвлечени в луда авантюра За да съберете мислите си и да се върнете към обичайното си благоразумие, е нужно доста повече време. Свойствените за Вас свободолюбие и независимост днес ще придобият крайни форми. Не само че не искате да обсъждате с близките си своите планове( и още по-малко да търсите съвет), но и за вече отминали събития не бързате да разкакзвате. Резултат от такова поведение може да станат недоверие и обида.

Стрелец

Денят е благоприятен за тези, които са готови да работят много, упорито и с минимални почивки. Настойчивост, усърдие и нежелание за отстъпки в неблагоприятни обстоятелства Ви помагат да укрепите своите позиции, да завоювате доверието на влиятелни хора, на ръководството и уважаваните колеги. Днес няма да Ви се наложи да прилагате героични усилия , за да се покажете от най-добрата си страна. Възползвайте се от това и укрепете своите позиции. Много интересна картина се оформя в сферата на личните отношения. Очакват Ви големи изкушения, свързани с някакви събития от миналото и с отдавнашни симпатии. Да попаднете в капан е доста лесно, но да се разкъсат паяжините на илюзиите и спомените, ще бъде сложно.

Козирог

Сега небесата са в отлично настроение – в такова, че искат да помогнат на всеки от нас да намери идеалния партньор. Във Вашия случай това е особено актуално. Вселената има твърдото желание да Ви помогне да си намерите не временен, а постоянен партньор, който да не е просто подходящ. Той трябва да бъде съвършен. При всички положения ще намерят начин да Ви насочат, за да стигнете до това съдбоносно запознанство.

Водолей

Жизненият Ви потенциал е снижен, а това показва, че се нуждаете от почивка. Само не си мислете, че звездите препоръчват пълно безделие: просто не трябва за днес да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е твърде вероятно да направите успешни покупки. Денят е подходящ за срещи с далечни роднини и посещения на приятели. Стремейки се да се покажете много гостоприемни , ще се представите като прекрасни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни напитки, защото след употребата им ще се почувствате зле.

Риби

Практиката през този ден е по-важна от теорията. Ако сте разбрали, че за някои важни въпроси не можете да разчитате на подкрепата на сегашните си партньори, не бързайте да се отчайвате. Вместо това се оптайте да се върнете към идеала, когото някога сте отхвърлили, или се обърнете към хора, които до съвсем неотдавна сте считали за важни. Възможно е и да не се налага да търсите подкрепа отвън, тъй като старите ценности все още са живи в душата Ви и са в състояние да Ви станат морална опора.

предишна статияДнес ще бъде предимно слънчево
следваща статияДнес ще бъде предимно слънчево