хороскоп

Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Телец

Днес направете нешо, което ще може да пробуди Вашите чувства. Изследвайте нови аромати, звуци, текстури – в света има толкова онтересни неща и макар че никога няма да можете да опитате абсолютно всичко, трябва да искате да знаете колкото се може повече.Сега е най-подходящия момент за това. Вие като гъба се опитвате да попиете всичко, което се изпречва на пътя Ви. На практика може да се обогатите с множество нови идеи и да намерите нова насока на живота си.

Близнаци

Може да Ви се стори, че да се правят планове за бъдещето, е много сложна задача. В края на крайщата нима може да погледнете в него, за да знаете със сигурност какво точно да планувате? Ситуацията по всяко време се променя, така че ще Ви очакват много по-малко разочарования, ако просто оставите нещата на самотек. Няма нужда да зацикляте на всяка малка цел, която сте си поставили. Бъдещето Ви е изпълнено със загадки, а Вие ги гледайте като най-завладяващо приключение.

Рак

Вашият личен живот днес ще претърпизначителни изменения, но съвсем не се знае в каква посока. Това предстои да решите Вие, но не сега, а след като мине достатъчно дълъг период от време. , когато резултатът от сегашните постъпки , ще може да Ви се разкрие напълно.

Лъв

Там, където другите скучаят, Вие намирате простор за творчество. . Разбира се, може да Ви се прииска да разнообразите своето утро със слушане на аудиоурока: „Започнете да говорите италиански за 3 седмици”. Или пък ше си дадете сметка, че оранжевите връзки видимо освежават стария Ви чифт кецове. Или разкрасете старата сива клавиатура с лак за нокти. Да весело е с Вас и по този въпрос не може да има друго мнение. А и никой няма да може да Ви попречи, да прекарате времето си отлично!

Дева

От Вашето обкръжение никой не може да бъде наречен по- отговорен от Вас. За каквото и да става дума, Вие лесно и непринудено се справяте със задачите. Дарявате хората с добро настроение и правите живота им по-добър, което на свой ред много Ви помага.

Везни

Крайно време е да си спомните, че здравето не е безкрайно. Пазете го. Не претоварвайте организма си с тежка физическа работа. Очаква Ви успех в творческите занимания. Всичко ще успеете да обърнете в своя полза, даже и хапливите забележки на завистниците. Напълно вероятно е, емоционалните изблици да станат тежко изпитание за Вашата психика. Като цяло денят е успешен.

Скорпион

Този ден ще се окаже успешен за вас, тъй като точно знаете какво искате и не се страхувате от трудностите. Минало е времето на колебания и съмнения и сега трябва да действате, даже и да възникне съблазън да почакате и повече от благоприятния момент. Изгодни ще бъдат сключените през този ден сделки, а може и да разчитате на примамливи делови предложения. Емоционалният фон на деня не се отличава със стабилност, Вие ще успеете да запазите външното спокойствие и да не давате воля на раздразнението си. Близките ще намерят начин да Ви зарадват. Може да очкавате приятни сюрпризи.

Стрелец

Само когато се наложи да се сблъскате с действително сложна задача, осъзнавате на какво сте способни. Малките неприятности Ви готвят за сериозните изпитания на бъдещето, така че бтдете много внимателни. Някои хора ще са настроени не много дружелюбно. Трябва да стоите по-настрана от тях, докато настроението им не се нормализира. Просто им покажете, че ако се нуждаят от Вас, Вие сте на разположение. И не го изживявайте, ако не се обърнат към Вас за помощ. В това няма нищо лично.

Козирог

Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.

Водолей

Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за сериозни пропуски и грешки е голяма, а оправянето им би отнело много сили и време. Недоброжелателите непрекъснато се месят в живота Ви и това, макар че не причинява особена вреда, не на шега ще Ви дразни. Между другото, би било добре, ако запазите добро разположение на духа, и именно това ще Ви даде възможност да се „снабдите” с полезни връзки и интересни запознанства. Ако сте родител, трябва да сте готови да реагирате, ако децата поискат повече внимание от обикновено. Но ако сте млад човек, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате полезен житейски опит.

Риби

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска някаква определеност в отношенията ви, и той ще се опитва всчески да постигне това свое желание. Така че ако нищо конкретно не можете да му кажете, ще се наложи в движение да измисляте нешо убедително, за да успеете да получите отсрочка.

предишна статияОстава топло за февруари, с температури до 16-17 градуса
следваща статияЛили Иванова започва национално турне