зодии

Овен

Не всички хора изпълняват своите обещания, а днес ще можете по нов начин да погледнете на хората, които са се оказали лицемери. Техните желания са доста далече от възможностите им. Този урок ще бъде труден особено за тях. Доверявайте се на онова, което виждате и формирайте своето собствено мнение за ставащото. Вашата откровена оценка може да помогне и на другите, но въпросът е, дали сте готови да приемете начина, по който те ще реагират. Постарйте се да бъдете по-далече от хора, които не може да се помирят с фактите.

Телец

Звездите Ви съветват днес да си организирате някаква сбирка. Може двамата с любимия човек, а може да позвъните на всички представители на Вашата фамилия, чак до девето коляно. Разбира се, че ако не сте двамата, не може да очаквате интимна вечер, но пък би се получило потресаващо семейно събиране – топло и задушевно. Само че със сладки и сандвичи трябва да се запасите , и то в достатъчни количества. Затова е най-добре да са домашно производство.

Близнаци

За този ден не си правете големи планове, защото е твърде вероятно те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте първоначално настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без суетене, а и ще запазите добрите си отношения с колегите и шефовете. И в личния Ви живот ситуацията е много благоприятна и можете въобще да не се опасявате, че надеждите Ви са били напразни. Изненади са възможни, но те ще са само приятни и ще носят позитивни емоции. Всяка постъпка на любимия човек само ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи..

Рак

Мислели ли сте си, да украсите своето жилище? Понякога това е отличен начин да изразите промените, коити стават у Вас. Помислете по-задълбочено за това, но за сега нищо не предприемайте. Днешният ден е изключително подходящ за спокойни размисли и правене на планове, но не е много добър за активни действия. Играта на въображението може да се окаже един от най-завладяващите пунктове на нещата, и едва ли ще искате да се лишите от това удоволствие.

Лъв

Напълно благоприятен ден, изключително подходящ за разнообразни културни развлечения, така че не си заслужава да отговаряте с отказ на поканите за посещение на театър или на концерт. Деловата Ви активност е снижена, а Вие едва ли ще успеете да решите сложните задачи. Избирайте онова, което е наистина важно. Взаимното взаимно разбиране с близките Ви ще бъде ако не абсолютно, то достатъчно, за да се избегнат разправиите, конфликтите и недоразумения. Денят е подходящ и за любовни и романтични срещи. А и приятелските сбирки ще преминат не така весело, както би Ви се искало.

Дева

Своите текущи цели може да постигнете благодарение на своята чувствителност, дружелюбност и приятелско отношение с колегите по работа, информираността и мобилността. Няма да сте лишени и от Вашето професинално майсторство, особено ако същността на Вашата дейност предполага осъществяване на контакти , работа със средства за връзка, обучение и обмен на информация. Може да постигнете впечатляваи успехи в областта на програмирането и управлението. Това е хубав момент за усвояване на ново оборудване , в това число компютърно, радиоинжинерно или медицинско.

Везни

Двама от Вашите познати са свързани с някаква тайна, и днес това ще представлява за Вас особен интерес. Възможно е тяхното запознанство да носи професионален или приятелски характер и затова където и да идете, дръжте ушите и очите си отворени. Ако можете да съедините точките в картинката и да направите разумни предположения, ще бъдете в състояние да разрешите тази загадка. Забавлявайте се и не се страхувайте да здравословна доза перчене. Ако правилно разиграете своите карти, това ще Ви донесе победа.

Скорпион

Чувствата Ви са готови да излязат на показ. Възможно е обкръжаващите Ви да си помислят, че сте много непостоянни и непредсказуеми. Обикновено сте живо въплъщение на преданността и обичате постоянството във всичко. Но сега по някаква причина не можете да се накарате да направите макар и едно нещо така, както сте го правили вчера или през всички минали месеци до сега. Не се плашете! Възможно е да е дошло време нещо да се промени, а Вселената вече е съставила план, как да Ви помогне.

Стрелец

Искате ли да оставите своя следа в този свят? Разбира се, че искате! Може да получите възможност да направите нещо, което никой няма да остави без внимание, и затова бъдете готови да действате веднага , щом Ви се предостави удобен случай. Ако сте очаквали идеален момент, за да предприемете сериозна крачка, то именно днес си заслужава да направите това. Хората Ще Ви видят в съвършено нова светлина!

Козирог

През този ден около Вас могат да стават важни и значили събития, но съвсем не е задължително те да Ви засягат непосредствено. Много е вероятно да се наложи да се тадвате на успеха на своите приятели и роднини, или да се възползвате от тяхната подкрепа и покровителство. Времето е подходящо за запознанство с популярни личности с цел общо разширяване на кръгозора. Възможно е кратко пътуване с познавателна цел. Най-голям успех може да очаквате в необичайните направления.

Водолей

Добре би било днес да си спомните за значението на думата „компромис”, и да му потърсите приложение в личния си живот. Днес сте склонни да заемате крайно твърда позиция както по важни, така и по второстепенни въпроси, а това ще увеличи вероятността за конфликти и разправии. Между другото капчица дипломация би Ви позволила и спокойствието да запазите, и да се договорите за много неща. Вероятни са неочаквани открития и известия отдалече. Новата информация ще изисква незабавна реакция, а това ще Ви накара да мислите бързо и да не губите времето си напразно.

Риби

Не се страхувайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното придвижване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви доста омръзнали. Възможно е именно в дома си да получите неограничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите загубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните съвместни проблеми заедно със своите роднини. Семейството Ви допълнително ще се сплоти чрез обсъждането на общите проблеми, или с гледането на някакъв интересен филм.

предишна статия
следваща статияПредимно слънчево днес с температури до 35°