зодиак зодии

Овен
Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами поискате, всякакви лични тревоги и безпокойства ще Ви напуснат. Може да направите опит за избор в полза на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в собствените си сили и не се страхувайте да изпробвате нещо ново.

Телец

Денят е много подходящ, за да разгледате новите предложения за сътрудничество. Днес ще успеете да диктувате своите условия на потенциалните си партньори, а това на никого няма да се стори странно. Обкръжаващите ще виждат у Вас специалист , с който си заслужава, да имат обща работа. Вероятни са нови запознанства и Вашата привлекателност ще Ви гарантира вниманието на представителите на противоположния пол. Само че Вие сте предпазливи, което е много разумно, защото далеч не на всички, които днес Ви предлагат да бъдете заедно в добро и зло, може да се вярва.

Близнаци

Представителите на този знак се държат доста егоистично, но това им се удава: днес те ще са особено обаятелни и неотразими, и затова никой няма да им се разсърди. И все пак не си заслужава прекалено рязко да реагирате срещу интересите и желанията на своите близки – на всеки е приятно да зарадва хората, които обича. Има шанс да се регулират отдавнашни разногласия с роднини, както и да се намери неочаквано решение на въпрос, който от дълго време тормози всички. Бъдете много внимателни по време на пътуване, особено ако Вие ще кормувате. Всяка небрежност може да доведе до неприятности.

Рак

Трябва да сте много внимателни и предпазливи, тъй като звездите предупреждават за висока вероятност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете силни усещания, а инициатива проявявайте само когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в личните отношения е необходимо да се ръководите от здравия разум. За съжаление сте склонни да взимате желаното за действително, да вървите след емоциите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има много неприятни последствия. В края на деня не са изключени отпадналост и безсъние.

Лъв

Очаква Ви относително спокоен ден, свързан не толкова със събития, колкото с предвкусване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате много внимателно всичко ставащо, като едновременно с това си правите изводи и градите планове. Всичко зависи от мащабите на Вашите лични цели. Колкото по-големи са те, толкова по-бързо трябва да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от подкрепа много повече от друг път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако днес сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, след това ще съжалявате, че не сте овладели емоциите си.

Дева

Не може да се каже, че това е много благоприятен ден. Позициите Ви ще са неустойчиви, а загубите – макар и незначителни, ще са досадни. Обещания, свързани с дългосрочно сътрудничество, е по-добре да не давате. Стремете се, да икономисвате силите си и не се захващайте с работи, изискващи пълно отдаване. Добре ще преминават личните срещи , тък лато лесно ще намирате общ език с хората. Някаква напрегнатост ще се появява тогава, когато нещата опират до финансите, но и тук всичко ще се регулира бързо, благодарение на способността Ви бързо да взимате единственото вярно решение.

Везни

Звездната конфигурация е такава, че предполага настройката Ви към отдох и изяснване на собствения Ви енергетичне потенциал. Използвайте деня, за да намерите в себе си нови сили. За това ще Ви помогнат специалните упражнения за отпускане, а също и събуждащите се творчески замисли. Отношенията с роднините ще се изменят в благоприятна посока. За много неща ще се наложи да направите компромис и да успокоите избухващите у Вас искри.

Скорпион

Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя любим човек онова, което обикновено изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали наистина всичко е така хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за миг могат да се разбият?…

Стрелец

С всички мероприятия, свързани с обучение, пътуване, общуване и пропагандиране на някакви идеи, обществена работа, както и с укрепване на личния авторитет, трябва да се заемете през първата половина на денонощието. През това време ще успявате лесно да се справите с всичко и от първи опит. Възможно е от своите инициативи да получите даже повече, отколкото първоначално сте смятали. В края на деня може повече да се засили Вашата несигурност, като не са изключени машинации на конкурентите, също и объркване и измама в бизнес – съюза или брака.

Козирог

През това денонощие е най-добре да разчитате на здравия разум, на проверените методи и и на своите практически убеждения. Неочаквано посетилото Ви вдъхновение може да се окаже много силно, но краткотрайно. Това е добро време за общуване с приятели, както и за кореспонденция с хора от други градове или чужбина, а и с авторитени хора. Гледните Ви точки не винаги ще съвпадат, но обезателно ще можете да намерите приемливи компромиси.

Водолей

Не трябва да вземете отговорни финансови решения – има риск да проявите небрежност и да погледнете през пръсти на много важни неща. Енергията, настойчивостта и амбициозността, които в този период на живота Ви явно са Ви свойствени, през това денонощие са малко смекчени. Не се захващайте с нови проекти , а по-добре довършвайте започнатото. Бърборенето по телефона или съзерцаването на пейзажа през прозореца съвсем няма да пречат на работата, а даже напротив, ще способстват за освежаване на мислите Ви и подтикване към неочаквани постъпки.

Риби

Не лош ден за работа. Може да се възползвате от стари връзки, за да завършите работата над важни проекти, или да се придвижите напред по пътя към целта. Не се притеснявайте да напомняте за себе си на отдавнашни партньори и покровители – те ще бъдат радостни, да Ви се притекат на помощ. Но с бившите възлюбени днес е по-добре да не се свързвате: прекалено голяма е вероятността да попаднете отново във вече познатия капан. Намерете време за откровен разговор с добър приятел. Неговите съвети ще Ви помогнат да избегнете необмислените постъпки.

предишна статия
следваща статияКои стайни растения ни предпазват от бактерии