зодии

Овен

Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, се явява следствие на нещо, направено от Вас по-рано, и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова демят ще бъде доста неефективен. Вечерта е възможно неразположение, като са вероятни главоболие и безсъница. Откажете се от вредните привички и запазете верността си към здравословния начин на живот: днес трябва да се погрижите за себе си.

Телец

Изглежда Вашите проблеми са много по-сериозни, отколкото си мислите. С една бегла целувка по бузата и с думичката „извинявай” тук май няма да минете. Ще се наложи да вземете по-решителни и кардинални мерки. Днес е изключително подходящ ден за общо обмисляне. И даже за начало на прилагнето на онова, за което сте се споразумели, или имате общо мнение.

Близнаци

Предстои да се сблъскате с недоброжелателно настроени хора. Особено неприятно е това, че противниците умело ще използват всички Ваши грешки и погрешни ходове, и в крайна сметка излиза, че за собствените си проблеми сте виновни Вие, и само Вие. Може да разчитате на помощта на хора, с които успешно сте си сътрудничили в близкото минало , но опитите да възстановите много стари връзки, са обречени на неуспех. Днес може да бъдете увлечени от нова идея или привлекателна особа, тъй като Вие, както и всички представители на Вашия знак, много лесно губите главата си от всичко, което не се вписва във всекидневната рутина. Възможни са завладяващи романтични приключения, но сериозни отношения едва ли ще започнете.

Рак

Подходящ ден , за да възстановите онова, което е било разрушено поради грешка или по силата на недалновидност. Сега сте готови не само да признаете своите пропуски, но и да ги анализирате, за да не допуснете повторното им допускане, или възникване на проблеми. Може да си върнете бившия възлюбен, или отново да върнете доверието на човек, когото сте разочаровали. Не се страхувайте да експериментирате, или да тръгнете по непознати пътища. Ако нарушавате традициите целенасочено и умно, може да постигнете блестящи резултати. Възможни са подаръци, сюрпризи или приятни знаци на внимание.

Лъв

Вие сте много общителни и също толкова обаятелни, затова денят обещава да бъде доста щедър на нови запознанства. Само че внимание заслужават и старите връзки. Не изпускайте благоприятния момент за себе си и за хора, с които бихте искали да възобновите близките отношения. Околко обяд ще се наложи да се занимавате с доста уморителна работа, а вечерта ще почувствате, че силите Ви са на предела. Препоръчителна е спокойна почивка, а от светските мероприятия е най-добре да се откажете. Незабързана разходка може да предотврати безсъницата.

Дева

Денят не е лош, но не е лишен от определени трудности. Работата е в това, че днес ще се наложи да си изяснят своите собствени желания, очаквания и страхове, а това не е так лесно за тези, които предпочитат да действат , а не да хабят времето си за мислене. Но тези, които все пак изменят на своите привички, може да очакват щедра награда. Ще се оправят отношенията с хората, разбиране с коитото не сте успявали да постигнете в течение на доста дълго време. През този ден ще имате шанс да сложите край на конфликтен и напрегнат период в отношенията с любимия човек.

Везни

Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, но без трудности няма да минете. За щастие, Вие преживявате подем в уменията за дипломатичност, който до голяма степен ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не трябва да забравяте за необходимостта, ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят правилно, хората изцяло и напълно е необходимо да разбират Вашите очаквания. Това се отнася както за професионалния, така и за личния Ви живот. Не забравяйте за това!

Скорпион

Проявете максимум топлота и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си представите колко са и нужни Вашата подкрепа и разбиране на нейните проблеми. Тя съвсем няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте… Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от обикновено…

Стрелец

Ако днес се поддадете на импулса да направите незапланувани покупки, съвсем скоро може горчиво да съжалявате за това. Сега времето не е подходящо, да се хвърлят пари на вятъра, дори и ако от скоро имате нови доходи. Непредвидените спешни разходи може да Ви накарат, да бръкнете в отделените за черни дни пари, а това съвсем не е желателно. Въздържайте се днес от всякакви покупки, а ако все пак се появи остра необходимост да се снабдите с нещо, не забравяйте да запазите касовата бележка.

Козирог

Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.

Водолей

Подходящ ден за кратки пътувания (с изключение на сутрешните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са около Вас, и то на различни теми. Само че се постарайте, да не излизате от деловия тон и внимателно да аргументирате своите позиции. Ще е полезно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има вероятност да бъде успешна проверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка текуща задача, особено ако не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с любимия човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Риби

Желанието Ви да станете за Вашия любим човек несменяем консултант, истина от последна инстанция и въобще единствен мъдър и незаменим ръководител, днес ще бъде изключително голямо. Той пък страстно ще иска свобода на мислите и действията. Ще се наложи някой да направи компромис , и съществуват подозрения, че това ще сте Вие.

предишна статияДнес ще бъде слънчево с температури до 37°
следваща статияДнес ще бъде слънчево и горещо