зодиак

Овен

През този ден ще си намерите брат по разум. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и чувства също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и интересно – като че ли се познавате от самото си раждане. Може би съдбата Ви наистина е такава…

Телец

Дошло е време да се погрижите за житейските неща – да идете за покупки, да подметете пода, да се справите с прането. Накратко, да се заемете с нещата от Вашия списък, отложени за последната минута. Навярно ще Ви е трудно да обхванете всичко, имайки предвид Вашата заетост, но определено си струва, да положите усилия. В края на крайщата колкото по-бързо се справите и приключите, толкова по-бързо ще се възползвате от радостите на живота.

Близнаци

Не провокирайте съдбата – днес няма да Ви е излишен малко здрав консерватизъм. По-малко експерименти, повече предпазливост и благоразумие – към този принцип трябва да се придържате през първата половина на деня. Това най-вече се отнася за онези, които възнамеряват да влязат в някаква нова роля: много е важно: да останат самите себе си. Дори и когато разпускате, ще се изхитрите да решавате ефективно професионални проблеми, да завързвате полезни запознанства и въобще – да прекарвате времето си полезно.

Рак

Днес ще раберете, че някаква страничка в личния Ви живот, която в никакъв случай не е трябвало да се обръща, все пак се е обърнала. Какво пък, след нея обезателно ще последва още една, а след това още, и още… Затова не си заслужава да се разстройвате в никакъв случай…

Лъв

Женевската конвенция забранява експериментите с хора. Днес трябва постоянно да помните това, защото вътре у Вас ще се появи едно малко дяволче,предлагащо да нацелува някого, или да си поиграе с някой друг просто така, от любопитство, пък каквото ще да става след това. А това си е експеримент в чист вид.

Дева

Малко по малко Вашата увереност в себе си расте, и днес осъзнавате това доста по-ясно от когато и да било. Хората забелязват промяната у Вас, макар че някои от тях са достатъчно самоуверени за да признаят, че постиженията Ви са им направили огромно впечатление. Други може да изпитват някаква завист, но това си е техен проблем, и на практика това съвсем не се явява показател за отношението и към Вас. Членовете на семейството, които не винаги са съгласни с с мнението Ви, днес са готови да погледнат на нещата през Вашите очи.

Везни

Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой друг, например на високопоставени хора. А понякога е обратно – най-добре е, да контролирате всичко самостоятелно. Сега е настъпил момент, когато всичко свое е добре да държите при себе си, особено ако пътешествате и може да се случи нещо във всеки момент. Допълнителният багаж няма да създаде толкова много проблеми, както изглежда на пръв поглед.

Скорпион

Не особено многообещаващ е този ден, нито пък много перспективен и плодотворен, но пък ще бъде приятен. Няма нужда да се затрупвате в работа, а спокойно можете да се наслаждавате на ставащите събития, като заедно с това изпълнявате някакви отдавнашни свои желания и мечти. Ще се открият у Вас нови таланти, но не бързайте веднага да им намерите приложение: не е нужно нищо да разменяте на дребно! Доволни сте от себе си и своя живот, а заобикалящите забелязват това. Само че реакцията им не е еднозначна: едни се радват, а други определено завиждат. В крайна сметка поне ще си изясните нещата….

Стрелец

Поради нестабилност на емоционалния фон Стрелците стават раздразнителни. Да се угоди на представителите на знака е практически невъзможно, макар че близките им често се опитват да направят това. Постарайте се да отделите важното от второстепенното и да затворите очи за неприятните дреболии. Така ще облекчите не само своя живот, но и на околните. Денят ще бъде много наситен. Разнообразието на натоварването, което по начало Ви е приятно, надвечер ще се превърне в преумора и даже е възможно да премине в безсъница. Откажете се от употребата на алкохол и тежка храна и не проверявайте организма си за издръжливост.

Козирог

Ако имате намерения днес да се срещате с приятели, денят е изключително подходящ. Може също да си отделите време и за четене. Бъдете внимателни с постъпващата информация – не винаги може да се окаже вярна. Вероятни са командировки и срещи с познати от преди доста време. На любимия човек трябва да направите компромис, който ще позволи, да станат отношенията ви по- добри. Днес бъдете искрени при изразяване на своите чувства.

Водолей

През този ден няма да Ви бъде трудно да достигате преследваните от Вас цели, но да разчитате на лаври или да постиганете на всичко без труд все-пак не е нужно да разчитате. В частност, трябва да бъдете предвидливи, ако сте тясно свързани с хора, от които зависи осъществаването на Вашите планове и реализация на надеждите Ви, а също и ако имате общи финанси. Опитайте се да си върнете дълговете, защото иначе следващите наколко седмици ще прекарате в зависимост от своите кредитори. В реализацията на плановете може да очаквате помощ от жена.

Риби

Днес се заемете с търсене на ново занимание или хоби – трябва да се отвлечете от негативните мисли , които са Ви завладели в последно време. Понякога Ви се струва, че някои неща вече са останали в миналото, че сте се разделили със старите проблеми, но те отново се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, но не позволявайте на своята ситуация да Ви доведе до положение, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безопасно място.

предишна статияДнес една от зодиите ще си намери нови приятели, помощници и съюзници
следваща статияВремето: Слънчево сутринта, превалявания след обяд