Брад Пит, Анджелина Джоли

Три години след като изненадаха цял Холивуд, обявявайки развода си, Брад Пит и Анджелина Джоли все още не са сключили споразумение, с което да споделят колосалното си богатство и трябва отново да се върнат към правосъдието.

Според новите документи, получени от американския сайт „The Blast“, Брад Пит и Анджелина Джоли все още не са се разбрали как да разделят богатството си и все още водят преговори. Поради това те трябваше да поискат отлагане на съда. Актьорът от „Имало едно време … в Холивуд“ е поискал разрешение да използва частен съдия за решаване на финансовите проблеми. Съдът на Лос Анджелис не се противопостави на искането, стига той да поеме разходите по тази молба. Бившата му съпруга и изпълнителката на „Господарката на злото“ приела предложението.

Според „The Blast“ бъдещето на винарната, която Брад Пит и Анджелина Джоли купиха във Франция, е особено трънливо. За разлика от сватбата, цената на розето /виното/ на двамата актьори се вдигна едва след настаняването им в Шато Миравал през 2011 г. и днес е едно от най-скъпите вина на пазара. Една от техните бутилки достигна колосалната стойност от 2300 британски лири на търг миналата пролет, което направи тази течност „суперзвезда на розето“. В името на всичко, което е френско, остава само да се надяваме, че Брад Пит и Анджелина Джоли ще намерят споразумение, гарантиращо трайността на ценната напитка!

предишна статияВръчват на Ричард Гиър символичните ключове от Флоренция
следваща статияВремето без промяна – топло за сезона със заоблачаване следобед