Овен

Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания – обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Телец

Денят е много необичаен – може да бъде характеризиран като „затишие пред буря” . Надарените с остра интуиция Телци непременно ще почувстват, че създалата се ситуация е сложна. Тези, които се стремят незабавно да достигнат целта, трябва да помислят за промяна на тактиката и търсене на нови пътища. И не проявявайте настойчивост там, където това не дава резултати. Няма да се оправдаят очакванията , отнасящи се до финансовото положение и няма да успеете да избегнете доста сериозни разходи. Роднините могат да бъдат обидени от Вашата потайност и нежелание да разказвате за своите планове, но пък най-близките хора ще Ви виждат в най-добра светлина. Жизненият Ви потенциал е снижен и дори действия, които обичайно Ви доставят удоволствие, сега няма да Ви радват. Възстановявайте силите си!

Близнаци

Мечтателни и самоявглъбени ще станете Вие през този ден. У Вас ще се появи желание да се отдалечите от своите задължения и да се съсредоточите само на собствените си емоции. През деня ще настъпи добро време за творчество и за занимания , които изискват дълбоко разбиране на ставащите неща. Условията са благоприятни за занимание с психология и езотерика. Текущите събития ще Ви заставят да се замислите за природата на своите реакции на обкръжаващия свят.

Рак

Движи Ви желанието незабавно да въведете порядък навсякъде, където успеете да се докоснете: и в шкафа, и в личния Ви живот, и в работата, и в отношенията с роднините, а даже и в собствената Ви глава. Основното почистване е най- безобидния и весел вариант. Всичко останало – изясняване на отношенията, приключване с някои неща или самоанализът във всичките му прояви, ще Ви се отдава значително по-трудно, а резултатите ще са изключително скромни. Много по-лесно ще е за онези, които са обкръжени от непоправими и лекомислени оптимисти.

Лъв

Не бързайте, защото неминуемо ще допуснете грешка. Не би било излишно да си спомните, че понякога човек трябва да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с много задачки наведнъж, да зарежете започнатата работа на средата , само за да превключите на друго интересуващо Ви занимание, а след това и него да отложите. Но ако подобна непоследователност в работата Ви е непростима, в личния живот ще създаде много напрегната ситуация. Не дразнете близките си хора със своите нелогични действия.

Дева

Добрата новина се заключава в това, че Ви предстои много спокоен и приятен ден. Лошата новина е, че това няма да продължи вечно, и едва ли ще можете да направите много. При условие, че се помирите с неговата непродуктивност, ще можете да се избавите от всяко бреме, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично.

Скорпион

В суматохата дребните детайли витаят над Вас и малко сте изостанали в опита си да ги проследите. Няма за какво да се вълнувате. Ако се захванете за работа и си разработите някакъв организационен план, непременно ще успеете! Гонят Ви крайни срокове, просрочена сметка или диск, който не сте изготвили на време, а това може да провокира някои неприятности, ако не сте достатъчно предпазливи. Като се има предвид общото Ви състояние, би могло да приемете две различни предложения за едно и също време.Само че е по-добре да откажете и от двете, и да се усамотите, за да си отпочинете и да се реорганизирате.

Стрелец

Убедете се в това, че точно знете, къде звършва приятелството и започва любовта. Днес ще Ви бъде много лесно да прекрачите тази граница както към едната, така и към другата страна. Трябва точно да знаете какво правите и какво Ви е нужно, иначе всичко може да завърши по най-неприятния за Вас начин.

Козирог

С нещата, в които не искате да посвещавате странични хора, трябва да се заемете още от сутрината. Така ще Ви е по-лесно да запазите тайната. Интуицията в този период ще бъде толкова важна, колкото и оперативността. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-силна ще бъде потребността , да се заемете с решаване на собствени проблеми. В края на деня ще имате не лошата възможност да удовлетворите своите желания и прищевки. Ако сте родени през първата декада, погрижете се за своя външен вид и добри маниери.

Водолей

За да успеете да получите днес нещо от своя любим човек, ще се наложи да поиграете на развалена плоча. Това ще рече, че ще се наложи безкрайно да повтаряте една и съща молба, заедно с едни и същи аргументи. Да, това безкрайно ще го дразни, но ще постигнете ефекта на капката, която реже камъка.

Риби

Ще се наложи да се заемете с решаване на финансови проблеми, и то – не само със своите собствени. Хората, нуждаещи се от Вашата помощ ще се окажат неочаквано много и няма да е толкова лесно да подкрепите всеки. Добре би било, ако умеете да кавате днес „не” любезно и твърдо. Но денят е подходящ за участие в светски мероприятия. Не се страхувайте да привличате вниманието и да сте на показ. На околните правите изключително добро впечатление.

предишна статияЗемя колкото две Индии ще е нужна, за да ни изхрани през 2050 година
следваща статияУти Бъчваров има коронавирус