Начало Водещи Задължителна почивка за една от зодиите днес. Сериозен повод за ревност за...

Задължителна почивка за една от зодиите днес. Сериозен повод за ревност за друга

1196
зодиите

Овен
Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у околните впечатление , че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, ако просто не дремете на работното си място. Ако успеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши действия изведнъж може да се обърнат срещу Вас, ако не сте внимателни към настроението на близките си. На работата – тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за сега заплахите няма да Ви засегнат.

Телец
Не е нужно да мислите, че светът се крепи само на Вас , и че нещо обезателно ще рухне, ако си позволите малко да се отпуснете и да поотпочинете. Този ден е много по-подходящ за отдих, отколкото за работа. Ако все-пак планирате да работите, правете това в усамотение. Ако много често Ви прекъсват, може да допуснете много грешки. Ще можете да блеснете на голяма сбирка, където ще давате тон и да затъмнявате останалите. Няма да се наложи да полагате усилия, за да станете център на внимание.

Близнаци
За всички Близнаци този ден ще бъде свързан с много значителни промени към по-добро. Само че ще се наложи да решавате, кое за Вас е най-важно: материалното благополучие или душевния комфорт, а да направите този избор въобще няма да е лесно.Помнете, че днес е за предпочитане е , важните решения да взимате самостоятелно, тъй като от всички съвети, които бихте получили, ще сте склонни да изберете именно тези, които всъщност би трябвало да пропуснете покрай ушите си. Ако за днес имате запланувано някакво важно мероприятие, не разчитайте, че всичко ще се уреди само по себе си , и ще премине гладко. Няма да е излишна някаква предварителна подготовка.

Рак
Нарасналата Ви енергия, смелост и увереност в собствените сили , ще Ви помогнат да приведете своите конструктивни идеи в действие, когато става въпрос за професионалната работа и бизнеса. Физическата работа и заниманията със спорт ще подобрят Вашето самочувствие и ще Ви донесат удовлетворение. Хубав ден за романтични взаимоотношения и любов.

Лъв
Най-добре е този ден да прекарате в семеен кръг. Укротете своя ентусиазъм, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте заедно някакъв филм, но у дома, защото иначе са възможни разочарования, което пък ще предизвика нов конфликт. Изберете някакъв надежден и вече изпробван вариант” – „Хубава жена”, например…

Дева
Днес много ще Ви се иска да се пожалите на своя любим човек от несправедливостта на съдбата по отношение на Вас, но едва ли той ще разбере Вашата печал в пълен обем и да Ви утеши по подходящ начин. Може би си заслужава да се опитате да се справите с всичко самостоятелно?

Везни
Днес много малко ще Ви интересува мнението на Вашия любим човек за това, какво правите, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може само да му съчувствате: от негова гледна точка Вие въобще и нямате намерение да съобразявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?…

Скорпион
Определено не Ви достигат нови впечатления. В резултат на това се появява желание, макар и малко да промените живота си, а това „нещо” може да е всичко, което Ви попадне пред погледа , например отношенията с човек, който искрено Ви обича , и към когото на практика сте много привързани. Промените могат да носят както позитивен, така и негативен характер, тъй като ще се ръководите изключително от емоции. , мимолетни желания и капризи. Редом с Вас има човек, който е готов да Ви удържи от необмислени постъпки, да Ви даде добър съвет и да помогне за реализацията на успешен план. Но Вие упорито ще преследвате своята линия, и както ще покаже времето – напразно….

Стрелец
Днес най на края и Вие може да имате повод за ревност. Не го изпускайте – в близко време не Ви се предвижда друг такъв. А може би Ви се иска да поговорите за своите достойнства и недостатъците на обкръжаващите? Или просто да изкажете своите претенции и да посочите злото? Е, не се ли премислихте?

Козирог
Успешен ден, интересен и весел, позволяващ да дадете воля на фантазията си, да помечтаете за недостижимото и неочаквано да разберете, че то не е толкова недостижимо. Пред Вас ще се открият много нови перспективи – завладяващи, но не плашещи. Трудно е да изберете по-подходящ ден, за начало на нова дейност, независимо от нейния характер. Денят също е подходящ и за общуване, независимо от това, дали ще е официално, делово, неформално или приятелско.

Водолей
Днешният ден е подходящ за общуване – и с колеги, и с роднини. Всичко ще преминава хармонично. Ще възникнат нови теми за обсъждане. Може да Ви бъде даден добър съвет в интересуващата Ви област. Денят е подходящ и за общуване с близки роднини. От сутринта може да се занимавате с оформяне на документи. Бъдете внимателни при шофиране.

Риби
Днес малко количество алкохол ще Ви помогне да се разкрепостите, а това ще рече – по-лесно да намерите общ език със своя любим човек. Само че не трябва да минавате зад пределе и да злоупотребявате с този забележителен помощник, че в един момент той може не само да започне да Ви пречи, а и да Ви направи за смях.

предишна статияМарс е най-близо до Земята от 15 години
следваща статияДъжд и облаци за пореден ден