Начало Любопитно Ето какво вещаят звездите за Вас!

Ето какво вещаят звездите за Вас!

969

Овен
Най- благоприятното време за уреждадане на личния живот на Овните, това е сутринта. Постарайте се да не го проспите и да не изпуснете такава идеална възможност.Макар че настроението Ви днес ще бъде съвършено неработно, не губете времето си напразно. Това може доста зле да се отрази на Вашата кариера.

Телец
Днес звездите няма да покровителстват дейности, свързани с финансови въпроси и затова, ако Ви се наложи нещо много спешно, рискувате да допуснете грешка. Ако сутринта не сте били особено въодушевени от перспективата за ставане, старайте се през деня да не се напрягате. Звездите Ви съветват колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви дразни. След края на работния ден не си стойте у дома, а излезте сред хората – ще имате великолепния шанс да се запознаете с интересни хора, а защо не и със своето щастие. Не си взимайте работа за у дома – все- пак имате нужда и от почивка…

Близнаци
Дали, заради пролетната умора или поради вътрешните противоречия, които ви измъчват, но днес ще изглеждате доста кисели и несговорчиви. Опитайте се да овладеете емоциите си или поне не си изкарвайте лошото настроение на околните.

Рак
Небесата са настроени за изпълнение на най-изумителните желания, а във въздуха витае някаква романтичност. Това е просто прелестна комбинация, независимо под какъв знак е роден човек. Само че във Вашия случай може да се очакват достатъчно приятни новости! Не се учудвайте, ако получите отговор на Ваш въпрос, посредством неочаквано съвпадение.

Лъв
Ако се стремите към реализация на професионални амбиции, днес е най-подходящото време . Ако в душата си сте кариерист, вслушайте се в интуицията си, защото точно сега здравият разум може да Ви доведе до задънена улица. Създават се благоприятни обстоятелства за начало на романтични отношения, но Вие сте настроени толкова лекомислено, че едва ли ще отидете по-далеч от романтично приключение. Но пък за сметка на това , времето си ще прекарате твърде приятно.

Дева
Само благодарение на рядката си сдържаност и също толкова уникалния самоконтрол, относително спокойно се справяте с неприятностите, които сякаш Ви засипват. Трябва да продължите движението напред, даже и ако по пътя Ви възникнат прегради и трудности. Днес звездите Ви проверяват за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте достойни. Ще се наложи не само да решавате собствените си проблеми, но и да подкрепяте близките си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умение да разбирате хората и да им съчувствате, ще направите деня по-лек и приятен за тези, които са Ви скъпи.

Везни
В последно време всичко около Вас е пропито от любов. Вие отлично се оправяте в тези неща, а и можете да обясните , действително ли са щастливи Вашите приятели, и ще имате ли такива добри отношения и след това. Ако Ви се обиждат, че до сега не сте им дали своята творческа благословия, не им позволявайте, да направят това. Понякога се налага близките хора да пазите като деца, даже и ако става въпрос за любов. Продължавайте да изучавате стващото.

Скорпион
Не всички начинания на Вашия любим човек днес ще бъдат плодотворни, интересни и полезни за Вашето съвместно бъдеще. Постарайте се да направите всичко възможно, че да не го разстроите при всички положения и да не му попречите и по-нататък да строи нови планове.

Стрелец
Видели сте сериозни признаци за това, че отлично се справяте със ситуацията. Продължавайте да следите онова, което Ви подсказва интуицията и правете само неща, които Ви се струват правилни. Започвате да се чувствате комфортно вършейки неща, които никога по-рано не са Ви били интересни и приятни. Всъщност, животът е изпълнен с изненади. Ако се включите в някаква голяма обща работа, ще повишите самоуважението си и ще затвърдите чувстваото си за собствена значимост. Опитайте се да помогнете на някого, който се нуждае от това.

Козирог
Ситуацията ще започне да се изяснява, ще имате и нова информация, но от това увереността Ви няма да се повиши. Време е да вземете важно решение, но Вие го протакате във времето, изпускайки по такъв начин най-благоприятния момент, ангажирани с други неща. Концентрирайте се и направете крачката, която може да промени значително живота Ви, а и живота на Вашите близки. Може да направите малки изненади на приятели и близки, като така ще успеете да ги зарадвате, а и да им дарите приятни емоции. Но пък няма да успеете да повдигнете собственото си настроение, а от това ще изпаднете в униние.

Водолей
Може да посветите това денонощие на удовлетворение на своите текущи потребности. Ако не изпитвате някакви остри и не търпящи отлагане натраплчиви желания, денят ще премине еднообразно и спокойно. През това време е добре да се занимавате със своето хоби или просто да си почивате.Напълно вероятно е, чка до късния следобед да бъдете оставени сами на себе си, , тъй като никой няма да се опитва да Ви измълне от обичайната Ви среда и да Ви кара да вършите неща, които не са Ви по душа. Не се препоръчва да започвате да се занимавате с нищо ново.

Риби
Вашите отношения може да бъдат наречени с тъжната дума „съжителство” . Вие се търпите един-друг и с мъка се сдържате, да не кажете на своята половинка всички нелепости, които мислите за нея. Това ще бъде особено видимо днес. Този период скоро ще свърши и трябва само да потърпите.

Източник: Lamqta.com

предишна статияЛюис Хамилтън тръгва първи в Малайзия
следваща статия„Калашников“ представи „летящ автомобил“