Начало Свят Емирът на Дубай не може да побере семейството си в своето имение

Емирът на Дубай не може да побере семейството си в своето имение

2936
Шейх

Емирът на Дубай се надява да разшири огромното си имение в Шотландия, за да побере огромното си семейство, като построи къща с девет спални и две отделни къщи за персонала.

Милиардерът шейх Мохамед бин Рашид ал-Мактум има няколко съпруги и 23 деца, които посещават имението през лятото, пише Profit.

Наскоро стана ясно, че те са ограничили посещенията си в Уестър Рос заради „недостатъчно място, където да отсядат“.

Сега богатият монарх, чрез своята инвестиционна компания Smech Ltd, иска да построи допълнително имение в шотландския си имот, за да побира всичките си роднини, служители и антураж.

Това ще е поредният строителен проект в имението на шейха, където вече има три площадки за хеликоптери и ваканционен дом с 14 спални, в съседство на луксозна ловна хижа с 16 спални, оборудвана с басейн и фитнес.

Шейх Мохамед, който е представил плановете си пред шотландските власти през миналия месец, разполага с лично състояние, оценявано на 13.73 млрд. паунда (17.9 млрд. долара) и купува имението с площ 63 000 акра преди около 20 години.

Неговото семейство го използва през лятото, за да се спасява от жегите в Дубай, които надхвърлят 50 градуса по Целзий.

Предложената хижа с девет спални ще носи името Ptarmigan, а вторият имот с 19 спални ще се казва Benula, според ArabianBusiness.

предишна статия10 ежедневни проблема, които се решават много лесно
следваща статия10 от най-непроучените дестинации в света (СНИМКИ)