Начало Водещи Ед Шийрън: Спирам да пея щом се задомя

Ед Шийрън: Спирам да пея щом се задомя

1968
Ед Шийрън

Хитовият музикант Ед Шийран призна в интервю за таблоида „Дейли Стар Съндай“, че планира да се оттегли от музикалната сцена в момента, в който се задоми, тъй като не вярва, че след това ще има „амбицията“ да продължи.

В събота звездата обяви, че още в края на миналата година се е сгодил с дългогодишната си приятелка – хокеистката Чери Сийборн. Сега, за съжаление на феновете си, той съобщи, че планира след раждането на децата си да прекъсне музикалната си кариера завинаги, тъй като вярва, че амбицията му към музиката музика ще „изчезне напълно“.

„Сигурен съм, че амбицията ми ще изчезне напълно веднага щом се родят децата ми. Най-вероятно ще си мисля: „Това не ме интересува вече, сега имам друг живот, за който да се погрижа“. И това е разбираемо, защото когато имаш деца амбициите ти вече са насочени към това да бъдеш добър баща“, каза поп изпълнителят и призна, че дори и в момента желанието му за по-нататъшна кариера започва да се изпарява, след като вече е постигнал повече, от колкото някога се е надявал.

Пред изданието Ед сподели обаче настоящата си голяма мечта отвъд поп музиката – да създаде хитово кънтри парче, което да разбие класациите на кънтри радиата.

„Амбицията ми да напиша кънтри песен, която да застане начело на някое кънтри радио в Америка не е пренебрежимо малка. Знам, че не е като да свиря през стадиона „Уимбълдън“, но за мен това е следващата голяма цел“, каза рижавият певец.

предишна статияЗаснежени и хлъзгави са пътните настилки
следваща статия„Марвел“ ще реализира самостоятелен филм за „Черната вдовица“ през 2020 година