зодиак зодии

Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Телец

Много ще Ви бъде трудно да намерите общ език с шефовете, влиятелните хора и представителите на държавните органи. За публични изяви това също не е най-подходящия ден. Ще изглеждате неубедително, и сякаш ще се губите в изключително важните моменти. Затова пък изключително плодотворна ще се окаже самостоятелната работа, и най-вече – свързаната с пресмятане или анализ на факти. Този ден може да използвате за помиряване след кавга, или за оправяне на отношенията със скъп за Вас човек. Помнете, че днес сте настроени за критика, и затова не трябва да казвате всичко каквото мислите направо, а да преброите първо до десет.

Близнаци

Каквото и да се случи днес помежду ви, то само повече ще Ви сближи. А това значи, че всякакви неприятности и препятствия в живота не могат да Ви изплашат, щом сте заедно. Нали помните: лесно се чупи една пръчка, но съвсем не така стоят нещата с цяла връзка. Това е валидно и за този ден…

Рак

Настроени сте доста лекомислено, което от време на време Ви тласка към рисковани и необмислени постъпки, само че днес късмета ще Ви се усмихне, и неприятностите ще Ви заобикалят. Ще се появят възможности да се заемете с някаква нова дейност, но не е във Ваша полза да надценявате своите възможности. Помнете, че значителна част от грижите ще легне на Вашите рамене, а на помощ от страни е по-добре да не разчитате. Доста трудно ще се окаже преодоляването на семейните разногласия, като ще се наложи да се потрудите, за да намерите общ език с по-възрастните си роднини.

Лъв

Днес ще Ви се стори, че на Вашия любим човек не му е така интересно да общува с Вас, както преди. Възможно е това да бъде лъжливо усещане, свързано с това, че просто има лош ден и натоварването му е прекалено голямо. Съгласете се, че при такова положение човек не може да чувства нищо друго, освен зверска умора.

Дева

Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Везни

Днес е най-добре за всичко да се съгласявате със своя любим човек. Няма да успеете да го разубедите за каквото и да било, но може да развалите отношенията си със завидна лекота. В края на крайщата може да направите няколко малки компромиса, защото те няма да нанесат вреда на Вашата гордост.

Скорпион

Усещате, че днес жизнените Ви сили са на изчерпване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че трябва да намерите време да си починете и да се „реформирате” вътрешно. Прекрасната Ви интуиция ще Ви доведе до правилни решения в професионалната сфера. За препоръчване са самостоятелни занимания , свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите поне малко време, в което да сте сами.

Стрелец

Малко тъжно, самотно и странно ще се чувствате днес. Дори и присъствието на Вашия любим човек няма да Ви радва, както е обикновено. Постарайте се все пак да се настроите на неговата позитивна вълна: може би тогава и Вие ше се почувствате по-добре…

Козирог

Дори и да се срамувате да си признаете за нещо на своя любим човек, днес това си заслужава. Той при всички положения ще Ви изслуша, ще Ви разбере и ще Ви прости. От душата Ви ще падне един огромен камък, а отношенията Ви ще станат по- близки, прости и радостни. Направо ще ви хареса!

Водолей

Днес трябва на първо място да разчитате само на себе си, на собствената си логика и интуиция. Възможно е обкръжаващите наистина да искат да Ви помогнат, но да не разбоират, от какъв род подкрепа се нуждаете. Не лош ден за запознанства, в който може да проявявате инициатива и да форсирате развитието на отношенията. Днес бързо и вярно ще взимате решения за това, кое Ви подхожда, и кое –не. Може да правите покупки, тъй като харчите парите много разумно. Ако се стремите към обновление, започнете със собствения си имидж.

Риби

Денят е сложен и противоречив. Ще се наложи да се приспособявате към обстоятелствата, да се помирявате с неизбежното а и да правите отстъпки, което съвсем не Ви е по вкуса. Да настоявате на своето е безсмислено и даже опасно. Днес ситуацията изисква от Вас голяма гъвкавост, сговорчивост и готовност за компромиси. За съжаление Вие няма да получите от хора, които са Ви много скъпи: близките Ви не могат да разберат всички Ваши съмнения и стремежи. Най-важното решение ще трябва и да вземете, и да реализирате в живота, самостоятелно, без ничия помощ.

предишна статияЕдни може да получат шанс за увеличаване на доходите, други да срещнат любовта
следваща статияСедмицата започва с вятър, дъжд и повишение на температурите