зодиак

Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак… И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Телец

Днес ще се наложи да започнете да се оправяте със спецификата на работа на своя любим човек. При всички положения някои детайли от нея ще се наложи да изучите до съвършенство, за да станете пълноценен помощник в нелеките му задачи, а това значи и незаменим човек.

Близнаци

През този ден свръхважни събития в семействата на Близнаците не се предвиждат. Вероятни са малки разногласия с децата, които при неумело поведение може да прераснат в голям и усложняващ се конфликт. Звездите Ви съветват, да не следвате своите емоции. Днес разумът ще Ви бъде най-добър помощник. Конфликти са вероятни с Овни и Телци.

Рак

Във всички близки отношения на общуване е ключът към успеха. Затова ако подозирате, че човекът, когото обичате, скрива своите истински чувства, не се колебайте нито минута , за да стигнете до същността им. Неговите сигнали и подсъзнателни намеци отвличат от истинските проблеми. Новата информация може да поиска от Вас корекция на очакванията, но това няма да повлияе на същността . Най-важното е, да дадете възможност на този човек да разбере, че винаги ще бъдете на негова страна.

Лъв

Днес трябва за всичко да се доверявате на своя любим човек , но и на своята интуиция. Преди всичко, те няма да се окажат противоречиви източници на информация, или ще са ориентирани еднакво правилно. Само че при възникване на кризи и в случай на разногласие, решение ще се наложи да взимате изключително Вие, и то, облягащи се на здравия разум.

Дева

Девите правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказло много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.

Везни

Днес ще бъдете склонни към проява на скъперничество. Това може да се отнася както до работата, така и до трудно заработените Ви пари. Само че никой не обича стиснатите. Може би трябва да се опитате да намерите златната среда , така че търсете алтернатива, която да позволи на всеки човек да почувства своята ценност и да не позволява хората да се чувстват излъгани.

Скорпион

Имате много претоварен график, а през тази и следващата седмица нещата ще стават все повече и повече. За да избегнете настъпването на пълен хаос в отношенията с хората, независимо дали става въпрос за романтична връзка или за приятелство, постарайте се да прекарате колкото се може повече време с близките си хора. Отделете им някой и друг час между задачите. Приятно прекараното с тях време ще Ви зареди с енергията, която е толкова необходима, за да се справите с работата.

Стрелец

Много ще е важно през този ден да имате хармония в облеклото със своя любим човек. Например, да се облечете в джинсови костюми или заедно да се придържате към деловия стил. Тогава наистина ще изглеждате като едно цяло, а и ще се чувствате съответстващо.

Козирог

Сега е голяма вероятността, да се влюбите в чужденец, а и той да се влюби във Вас. Или може би чужденецът просто ще повлияе на Вашия личен живот. Цветът на кожата или езикът на неговия народ и други подобни атрибути, не са така важни: важното е, че ще Ви разделят граници, а освен това и митнически контрол.

Водолей

Не Ви ли се струва, че някой иска да Ви се качи на гърба? По принцип имате два изхода от тази ситуация. Първият и както изглежда съвсем логичният е, сами да го поставите там и по такъв начин за винаги да привържете към себе си този човек. Но пък от друга страна… Помислете, дали наистина Ви е нужно такова тежко бреме? Сами решавате и дано решението Ви да бъде правилно.

Риби

Откажете се от експериментите. Този ден сякаш специално е предназначен, за да вървите по правия път, да пазите верността си към традициите и да следвате добрия пример. Ако внимателно наблюдавате заобикалящите и анализирате допуснатите от тях грешки, ще си дадете сметка, какво не трябва да правите, но какво трябва да предприемете, за да достигнете целта, ще стане ясно малко по-късно. Много приятни впечатления ще Ви подари общуването с приятели. Може да посрещате гости и да организирате развлекателни мероприятия, а ако дадете воля на фантазията си, на никого няма да се наложи, да скучае.

предишна статияНеобичайно топло за края на януари
следваща статияМая Манолова: Данаил Кирилов предаде избирателите си