зодиак зодии

Овен
Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, се явява следствие на нещо, направено от Вас по-рано, и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова демят ще бъде доста неефективен. Вечерта е възможно неразположение, като са вероятни главоболие и безсъница. Откажете се от вредните привички и запазете верността си към здравословния начин на живот: днес трябва да се погрижите за себе си.

 

Телец

За Вас този ден не е особено интересен. Нито нови перспективи ще открие, нито ще се ознаменува с някакви сериозни проблеми. Спокойно се занимавайте със започнати по-рано работи, въвеждайте ред в документи и със своята обичайна акуратност проверявайте чуждите изчисления. Ако сте на ръководна длъжност, много внимателно следете работата на подчинените си. Общуването с Вас ще даде на много хора усещане за спокойствие и душевен комфорт, и затова не е чудно, че ще привличате най-различни хора. Вечерта ще почувствате, че сте загубили не малко жизнена енергия. Легнете си по-рано, за да успеете да попълните енергийните си запаси.

Близнаци

През целия ден може да изпитвате някаква неудовлетвореност то това, което имате: от размера на жилищната площ, с която разполагате, от служебното си положение или авторитета, който имате в определени среди. За съжаление точно сега не всичко, което имате, ще може да се изпълни, та по тази причина ще се наложи, да се успокоите. Някои Ваши надежди може да се окажат безпредметни, или прекалено оригинални. Освен това днес не е денят, когато Вашите надежди ще се изпълняват сами по себе си. Ако в главата Ви се е появила хубава идея, недейте да забравяте, че за реализацията и в живота, е необходима работа.

Рак

През този ден звездите ще бъдат на Ваша страна, а това значи, че късмета ще Ви се усмихне и всяко Ваше желание обезателно ще се изпълни. Само че си пожелайте нещо действително радостно, ярко и удивително, за да не се налага после да съжалявате за изпуснатите възможности. Това се отнася и за личния Ви живот.

Лъв

Денят е свързан с изкушения и провокации. Достатъчни са само няколко минути, за да си загубите главата напълно, и да бъдете въвлечени в луда авантюра За да съберете мислите си и да се върнете към обичайното си благоразумие, е нужно доста повече време. Свойствените за Вас свободолюбие и независимост днес ще придобият крайни форми. Не само че не искате да обсъждате с близките си своите планове( и още по-малко да търсите съвет), но и за вече отминали събития не бързате да разкакзвате. Резултат от такова поведение може да станат недоверие и обида.

Дева

Трябва да сте готови за решителни действия, защото точно такива ще изисква ситуацията. Постарайте се да намерите такъв способ за преодоляване на трудностите, който да устройва и Вас, и хората, които Ви заобикалят. За съжаление, колкото и да се стараете, все в някаква степен нечии интереси ще се наложи поне частично да бъдат пренебрегнати. Доста грижи и ангажименти ще имате във връзка с подготовката и организацията на някакви семейни мероприятия. Колкото по-рано поемете ролята на лидер и ръководител, толкова по-бързо ще се намерят помощници и съюзници. Така че се постарайте, да не хабите времето си напразно.

Везни

На представителите на този знак на Зодиака днес звездите препоръчват, да не излизат в прекалено леко облекло. A когато сте в помещение, препоръката е, да се обличате по-семпло, за да не давате поводи за ревност от страна на половинката. Имайте предвид, че днес ще е особено раним и склонен към преувеличения. Най- хубаво е, колкото се може повече време да прекарате заедно .

Скорпион

Може да се почувствате малко подтиснати и неудовлетворени, но така е през тази седмица, ако можем да се освободим от страстите си. Не помрачавайте настроението си, заради случайно дочути приказки, доверете се на собствената си преценка.

Стрелец

Може да почуствате, че не Ви достига удовлетворението от живота. В последно време щедро сте разпределяли своята енергия за да сте в помощ или на разположение на всички подред, и това Ви е отвлекло от мисълта за онова, което не Ви достига. Само че днес ще разберете, какво всъщност не Ви достига, и ще се замислите над възможностите, как да си го осигуритре. Много скоро ще намерите отговор, който ще Ви се струва очевиден и достатъчно привлекателен.

Козирог

Днес е забележителен ден да сложите край на изчерпващите Ви отношения и ще започнете най на края да развивате нови, интересни и перспективни, Ако за Вас това сега не е актуално, можем само да Ви поздравим ,и да Ви пожелаем, да не стои вече този проблем пред Вас.

Водолей

Най-добре ще бъде днешната романтична среща да проведете на чист въздух. Идеалният вариант за това би било, да поседите на брега на океана, но поради липса на такъв може да се възползвате от всеки наличен водоем, независимо от неговата големина.

Риби

Днес ще Ви се струва, че Вашият начлник или висшестоящ по длъжност няма нищо против да започне с Вас служебен роман или поне някакви доста близки отношения. Замислете се не само за това, до колко Ви е симпатичен този човек, а и до колко е нужно да смесвате личните отношения със служебните…

предишна статияВторият ден от 2020г. ще бъде предимно слънчев
следваща статияДнес денят ще бъде слънчев, на места има вероятност за мъгла