Начало Водещи Една от зодиите я очаква възнаграждение за трудолюбието, за какво да се...

Една от зодиите я очаква възнаграждение за трудолюбието, за какво да се подготвят другите?

3229
хороскоп

Овен 
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

Телец

Днес на Вашия любим човек ще му е трудно да разбере, какво имате предвид, дори и Вашите обяснения да са съвсем ясни и точни. Просто през този ден ще говорите на съвсем различни езици. Ще се наложи да търсите някакви компромисни точки за контакт.

Близнаци

Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, практически опит, умение да отчитате важността на детайлите и да систематизирате информацията. Сексуалното влечение и финансовата заинтересованост ще бъдат допълнителен стимул за работа. Най-голямо ще бъде напрежението Ви през първата половина на денонощието. Не са изключени конфликти с ръководството, партньорите и колегите, както и с тези, които са представители на закона и на властта.

Рак

Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, даже и да е съвсем обикновен и по нищо да не се различава от хилядите подобни. Някога времената, които сега Ви се струват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с радост и малко носталгия.

Лъв

За Вас през този ден нещата ще се подреждат малко или много нормално. Изключение могат да направят само отношенията с родителите или Вашата втора половинка. Очевидно, в близките дни сте ги разсърдили не на шега и сега ще се наложи доста да се потрудите, преди да започнат да изпитват към Вас предишните любов и доверие.

Дева

Това е един много подходящ ден за контакти с далечни партньори, независимо дали са от друг град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите интереси при този диалог от разстояние, а отстъпките, които ще направите, няма да противоречат на Вашите интереси. При личните срещи ще Ви бъде доста по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно вероятно е ново романтично увлечение, тъй като съвсем няма да бъде трудно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на силните усещания, ще бъдете удовлетворени: очакват Ви множество приключения.

Везни

През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . През този ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учереждение или широка мрежа от услуги.

Скорпион

Днес на Вашия любим човек много ще се иска някаква определеност в отношенията ви.Звездите Ви съветват да му я дадете, макар и в не големи количества, защото иначе после ще Ви бъде трудно да го задържите: той ще отиде да търси определеност на друго място…

Стрелец

Случва се да е много трудно да приемате ситуацията такава, каквато е. Дълбоко в душата Ви се заражда желание, всичко да бъде по друг начин. Но все пак не си заслужава напразно да хабите времето си, както и да се опитвате да накарате някой друг да промени своето мнение. Ако можете днес да надмогнете това желание, много по-бързо ще се почувствате по-свободни. Сега Вашата независимост е от особена важност, и ще бъде много добре, ако не я обременявате с емоционални драми. Наслаждавайте се на тази несъвършена ситуация. Това е подарък.

Козирог

Колкото и значителни да са, стресовете на днешния ден няма да Ви засегнат – поне до времето, докато се съсредоточавате на мотивите за своите постъпки. Практикувайте своята жизнена философия всяка минута. Оставайте си последователни и не позволявайте на другите да живеят вместо Вас, или да осъществяват собствените си мечти посредством Вашите ръце. Бъдете крайно предпазливи и не оповествайте своята стратегия пред тълпата преждевременно, защото иначе ще дадете на другите хора възможност да ограничат Вашата свобода, а това е съвършено неприемливо.

Водолей

Ако целите Ви са значими, а задачите мащабни – действайте! Настъпил е благоприятен момент за грандиозен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат онзи момент, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необичайните методи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко удивление, тъй като в работата си постигате това, което другите не биха могли да постигнат. Денят е подходящ и за нови запознанства . На представителите на противоположния пол ще направите много силно впечатление.

Риби

Днес навярно ще Ви повърви в работи, изискващи повече фантазия, отколкото традиционализъм. Новите Ви идеи са толкова хубави, че заобикалящите Ви с желание ще се захванат да помагат за тяхната реализация. Може да се правят големи покупки и изобщо да се разпораеждате със своите гинанси, като може да сте сигурни, че интуицията няма да Ви подведе. Желателно е, да въведете ред в отношенията си с околните . За целта можете тактично и деликатно да изкажете натрупалото се у Вас недоволство и своите претенции, или да изпълните собствените си отдавнашни обещания. Помнете, че всякакви разногласия и конфликти през този ден може да бъдат урегулирани сравнително лесно.

предишна статияВ чвтвъртък ще бъде облачно, на много места с превалявания от сняг
следваща статияАПИ: Дъжд и сняг вали на много места в страната, пътищата са мокри и заледени