хороскоп

Овен
Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате – така (може би) ще бъде по- лесно…

Телец

Днешният ден може да стане за Вас приятно изключение от правилата: Вашият любим човек да се държи нетипично и крайно учудващо. Той , за съжаление, никога до сега не се е държал така с Вас, и единственото Ви желаnие ще бъде, ако може този ден никога да не свършва.

Близнаци

Днес Вашия любим човек може да предизвиква у Вас злоба и раздразнение, в зависимост от това, какво ще прави и какво няма да прави. Негативизмът Ви ще бъде абсолютно автономно чувство, което звездите препоръчват здраво да държите у дебе си, или да излеете само на хартия. И в никакъв случай на Ващата половинка!

Рак

Днес ще узнаете от своя любим човек нещо, което в значителна степен ще Ви отвори очите и ще Ви обясни много неща, над които никога преди не сте се замисляли. И остава само да вярвате (или поне да се надявате), че научените от Вас неща ще бъдат приятни.

Лъв

Днес ще се наложи да ревнувате своя любим човек и даже не от телевизора или хобито му, а от съвсем жив човек, достатъчно привлекателен и симпатичен. Затова бъдете готови, че ще Ви разтърсят силни чувства, но не особено приятни, сетли и чисти.

Дева

През целия си живот сте се учили, дълбоко да криете своите чувства, каквито и да са били те. Но ако искате никой да не знае детайли или прекалено много, така и трябва да бъде , в крайна сметка поне от Ваша страна. Само че сега нещо Ви гложде и изпитвате непреодолимо желание да поговорите за това поне с някого. За щастие, притежавате такова вродено качество, като благоразумието, и затова ще можете да се удържите.

Везни

През този ден се постарайте колкото може по-малко да обръщате внимание на странностите в поведението на своя любим човек и си намерете някакъв отдушник, за да изпуснете парата. В противен случай рискувате да натрупате в себе си толкова раздразнение, че то рано или късно да изригне като вулкан.

Скорпион

Днес Ви очакват съдбоносни срещи, които могат кардинално да променят Вашия личен живот, а може и да не го засегнат по никакъв начин. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате адекватно, а останалото съдбата – фантазьорка сама ще реши.

Стрелец

Може да получите предложение, обещаващо не лоши парични постъпления, или да намерите много успешен отговор на стоящи пред Вас въпроси. Днес правете планове за бъдещето и работете в перспектива, и знайте, че ще бъдете възнаградени, без да се налага много да чакате. Бъдете внимателни в общуването с колегите и партньорите, тъй като е вероятен сблъсък на интереси. Не е изключено през този ден да се получи удивително преплитане на личния Ви живот и професионалната работа, но последващите от това промени ще бъдат във Ваша полза. Решенията взимайте самостоятелно, и бъдете готови да носите отговорност за постъпките на близките си.

Козирог

Сега небесата са в отлично настроение – в такова, че искат да помогнат на всеки от нас да намери идеалния партньор. Във Вашия случай това е особено актуално. Вселената има твърдото желание да Ви помогне да си намерите не временен, а постоянен партньор, който да не е просто подходящ. Той трябва да бъде съвършен. При всички положения ще намерят начин да Ви насочат, за да стигнете до това съдбоносно запознанство.

Водолей

За Водолеите днес са вероятни проблеми, имащи деликатен характер. Не е изключено да Ви „нападнат” гости, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък в момента въобще да не Ви бъде до това. Не се притеснявайте и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да правите излишни разходи, за да проявите гостоприемство. А и не обвинявайте за това своята за нищо не виновна половинка…

Риби

През този ден няма да Ви бъде лесно да разберете тайния смисъл на думите на Вашия любим човек. Възможно е, и да няма таен смисъл в тях! А може да бъде скрит и така добре, че дори и за опитен детектив да се окаже препъни-камък.

предишна статия13,35% поскъпване на природния газ от 1 април, прогнозират от КЕВР
следваща статияВетровито и топло време днес