зодиите

Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Телец

Днес ще Ви е доста трудно да запазите спокойствие – този ден е свързан с рязко увеличение на количеството на раздразняващите фактори. И работата е не само в неблагоприятните обстоятелства, но и в хората, на които, изглежда, доставя удоволствие да Ви дразнят. Старайте се, да не влизате в спорове със странични хора, както и да не се обиждате на близките си – това е единственият начин да избегнете нервното претоварване и стреса. Ако позволите да Ви провокират, целият ден ще пропадне: преживяванията и неприятните размишления няма да Ви позволят да се съсредоточите на нещо полезно.

Близнаци

Днес може да Ви се стори, че отношенията с Вашия любим човек са изцедили всичките Ви жизнени сокове, като са направили от Вас човек, не способен да се радва на красотата на този свят. Може би си заслужава по някакъв начин да пресечете това безобразие?…

Рак

Днес ще Ви обърне внимание човек, за благосклонността на когото даже и не сте смели да мечтаете. Смятайте това за свой звезден час. За Вас е най-важно правилно да използвате този дар на Съдбата, както и да извлечете максимална полза от това внимание. Постарайте се да сте необичаен и интересен събеседник.

Лъв

Забърканите съобщения е трудно да бъдат възприети, особено ако губите време да ги анализирате и да разберете, за какво всъшност става дума и какво са имали предвид. Прекратете опитите да разшифровате чуждите намерения. Това не само на практика е невъзможно, но и е верен път към разочарованието. Вместо това, преценете какво предстои да правите, за да се развиват събитията в предпочитаното направление, и направете директни крачки , за да положите основите.

Дева

Очакват Ви неприятни промени в личния живот. Повече не трябва да затваряте очи за събития и факти, които до момента сте предпочитали да не забелязвате. Сега е време да вземете решение. Освен това точно днес може да си поставите нова цел и да започнете да се стремите към осъществяването, а успехът няма да закъснее. Жизненият Ви тонус е висок и не може да се оплачете от недостиг на енергия.Днес може да приключите с много започнати преди неща.

Везни

Може сега да танцувате и лудувате, но скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете уважение към факта, че е възможно да имат нужда от някакъв период на затишие. Обезателно им протегнете ръка и им покажете , че винаги могат да разчитат на Вас, но бъдете търпеливи, ако предложението Ви не може да победи тяхното угнетено състояние. Позволете им да вървят напред с комфортна за тях скорост и когато бъдат готови, те и сами с радост ще се върнат към привичното положение на нещата.

Скорпион

Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своиоте близки, днес е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте , обезателно ще Ви разберат, а може и да получите някой добър съвет.

Стрелец

Може да почуствате, че не Ви достига удовлетворението от живота. В последно време щедро сте разпределяли своята енергия за да сте в помощ или на разположение на всички подред, и това Ви е отвлекло от мисълта за онова, което не Ви достига. Само че днес ще разберете, какво всъщност не Ви достига, и ще се замислите над възможностите, как да си го осигуритре. Много скоро ще намерите отговор, който ще Ви се струва очевиден и достатъчно привлекателен.

Козирог

Може да се раздавате, а може и да правите това прекалено много. На работата се постарайте, да намерите златната среда. В края на крайщата не може да се чувствате удовлетворени, ако не се потопите напълно в това, което правите. В същото време трябва да се убедите, че към края на деня ще имате в остатък достатъчно енергия, за да може да отидете в спортната зала и да вечеряте, както подобава. Ако нямате сили за това, значи нещо спешно трябва да се промени.

Водолей

На всички наоколо дълго сте разказвали, че се каните да промените много неща в живота си – не е учудващо, че те започват да се интересуват, защо до момента нищо не се случва. Преди да започнат сплетните, използвайте своите възможности и си изяснете, колко пари ще са Ви нужни, за да реализирате своите планове. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става обикновено, но все пак се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкова повече са наградите. Семейните задължения може да Ви се сторят излишни, но ако се заемет с тях, ще откриете за себе си много нови и интересни неща.

Риби

Възможни са конфликти с близки хора, като разногласията ще бъдат толкова по-сериозни, колкото по-малко значим е проблема. Много лесно губите душевното си равновесие, а за възстановяването му са Ви нужни титанични усилия. Малко по-лесно ще Ви бъде, ако имате опит в медитацията. Иначе денят не е лош за творчески занимания, но не е желателно да се захващате със значителни проекти, а е по-добре да се задоволите с малки форми. Неочаквано ще се появи възможност за решаване на проблем, който от много време Ви е безпокоил. Способите за постигане на желаното ще се окажат много смели, и също толкова ефективни.

предишна статияПроменлива облачност и топло време ни очаква днес
следваща статияСамо по маска във вана с лед: така Лейди Гага се готви за наградите на MTV