Начало Водещи Една от зодиите ще трябва да прояви търпение, а друга – напрежение...

Една от зодиите ще трябва да прояви търпение, а друга – напрежение в офиса

1311
зодиак

Дневен хороскоп за 5 януари 2018г.

Овен 

Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание – общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание – помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Телец

Днес много неща в личния Ви живот ще зависят от Вашата сдържаност, умения да се грижите за себе си и търпимост към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия любим човек на първо място. Ако такива качества се открият в душата Ви навреме, няма да възникнат никакви проблеми през този ден.

Близнаци

През днешния ден Вашия любим човек няма да има желание да общува с Вас дълго време на една и съща тема, тъй като душата му ще жадува разнообразие в неимоверни количества. Постарайте се да посрещнете тези негови желания с разтворени обятия, а и това не би представлявало трудност за Вас. Даже напротив – ще миже да се радвате на много приятно прекарано време.

Рак

Очаква Ви доста неприятно пътуване. Още от самото начало няма да очаквате нищо хубаво, но на практика нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами ! Най-добре е да вземете със себе си човек, на когото да може да разчитате в трудни моменти. Разходите , свързани с пътешествието ще се окажат доста високи. Възможно е да се загубят важни документи. Ако си останете през деня у дома, от начало малко ще поскучаете, но после ще си намерите не изключително увлекателно, но полезно занимание. По такъв начин даже ще успеете да урегулирате малките разногласия между близките хора.

Лъв

Благоприятен ден, за да започнете нови отношения или да приключите със старите. Това може и да не устройва съвсем Вашия любим човек – частично или напълно, но всъщност формулировката няма значение. Важното е, да бъде добре за Вас, защото Вие сте си единствен екземпляр.

Дева

Добрата новина се заключава в това, че Ви предстои много спокоен и приятен ден. Лошата новина е, че това няма да продължи вечно, и едва ли ще можете да направите много. При условие, че се помирите с неговата непродуктивност, ще можете да се избавите от всяко бреме, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.

Везни

Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И даже много добре знаете, че не бихте могли да направите нищо повече за решаване на този конфликт. А и Вашата половинка прекрасно разбира това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и промяната да не е в правилната посока… Това ще стане днес и затова бъдете готови за всичко.

Скорпион

Не си заслужава през днешния ден да се поддавате на съблазни и уговорки. В края на крайщата чувствата Ви по отношение на скъпия за Вас човек, са къде-къде по-важни от това, което Ви предлага съдбата-изкусителка. И макар че от време на време ще Ви бъде много любопитно, интересно и забавно, затворете очи и отминете. Така ще бъде по-добре.

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на Вашия личен живот. Възможно е, промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение!

Козирог

Това е успешен ден, през който събитията ще Ви съдействат да откриете нови възможности за себе си. От Вас ще се изисква готовност, да направите промяна на своите планове. Изключителната упоритост и желанието Ви на всяка цена да постъпите по своему, няма да доведете до нищо хубаво. Вероятни са разногласия не само на работа, но и в къщи. Развитието на събитията ще зависи от това, какъв тон на обсъждане на проблемите ще изберете. Прекомерната ироничност не Ви е нужна, но и мрачната сериозност в нищо няма да Ви е от полза. Постарайте се, да намерите златната среда.

Водолей

Имате един ден, подходящ за флирт с помощта на електронни помощници: мобилен телефон, Интернет и даже микрофон, ако успеете да измислите, как да ги използвате за подобни цели. Днес техниката ще е най-добрият помощник и приятел, по пътя на личното щастие.

Риби

На Вашия любим човек днес няма да се наложи дълго да Ви обяснява, какво именно трябва да правите по-нататък, как да се държите и какво да предприемете, тъй като ще сте повече от самостоятелни по дадения въпрос. Постарайте се, обаче, да не пренебрегвате неговите съвети – за всеки случай.

предишна статияВ петък по Черноморието ще е предимно слънчево
следваща статияАПИ: Мъгла затруднява движението на много места в страната