Начало Водещи Една от зодиите ще спечели много пари, друга – да се приготви...

Една от зодиите ще спечели много пари, друга – да се приготви за скандали

1335

Хороскоп за 6 януари 2019г.

Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец

Възможни са изгодни големи покупки , особено през първата половина на деня. Отлична придобивка би било, да се снабдите с книги, различни справочни материали, носители на информация, компютри, компютърни програми , компютърен софтуер и аксесоари, автоаксесоари, принадлежности за пътуване или за преговори (включително дистанционни). В същото време може да очаквате най-различна оперативна работа и всевъзможни услуги, подпомагащи обмена на информация и нейното получаване и анализ , както и доброто функциониране на платежни терминали, услуги, служби за консултация и поддръжка.

Близнаци

Днешния ден е благоприятен за решаване на въпроси, свързани с кариерата. Ако днес Ви предстои да правите някаква изява пред публика, бъдете уверени че всичко ще бъде успешно. Главното е, да изяснявате всичко на по- достъпен език , за да бъдете разбрани, а и да няма възможност думите Ви да се тълкуват двуяко. В отношенията с близкия Ви човек може да направите разумен компромис, подобрявайки комуникацията и степента на взаимно разбиране. На работното си място бъдете отговорни и старателни.

Рак

След закуската и оправяне на леглото, просто е време да излезете от къщи. Само трябва да се заемете с нещо интересно, и да позабравите за своите вълнения. Както винаги, за Вас не представлява трудност, да си намерите подходяща компания. Може да се наложи да отделите време за роднини, които се оплакват, че отдавна не са Ви виждали. Но това е приемлива цена, тъй като и сами знаете, колко много Ви обичат. Като цяло денят е спокоен.

Лъв

Там, където другите скучаят, пред Вас се открива простор за творчество. Възможно е да разнообразите утрото си, слушайки аудиоуроци „Научете италиански за три седмици”. Или ще забележите, че оранжевите връзки видимо освежават старите Ви маратонки. Или пък ще изрисувате сивата клавиатура на каренца, възползвайки се от червения лак за нокти? Да, с Вас е весело и по този въпрос просто не може да има две мнения. И не е възможно да Ви се попречи, да прекарате отлично времето си!

Дева

Ако става дума за търпение, то ще Ви е много необходимо през следващите няколко дни, а за днешния да не говорим… Ако нешо може да стане не както трябва, точно така и ще се случи. Но има и добри новини: Вие сте в числото на малкото хора, които ще успеят да се справят с целия този хаос и дразнещи дреболии, които днес ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа!

Везни

Стремежът към новости и ярки и остри усещания, може да Ви преследват през цялата сутрин, но през деня е вероятно да се сменят от по-прагматично настроение. Ако искате да продължите започнатия вчера вечерта банкет, ставайте по-рано и положете всички усилия, за да може това да стане. През втората половина на деня ще се наложи да се придържате към по-гъвкава, потайна и реалистична тактика. Ако се опитат да Ви въвлекат в интрига, ще можете бързо и умело да се измъкнете. Хората, с които имате работа, може да се окажат красноречиви оратори, но в същото време авантюристи и ненадеждни партньори. Пазете се от сведения от непроверени източници.

Скорпион

Очевидно днес за представителите на Вашия зодиакален знак ще настане време, да се заемат шопинг . Май запасите в хладилника са нещо на привършване?… Само че звездите съветват, да не се престаравате. Има опсност да се снабдите с храни с изтичащ срок на годност, или с лошото настроение на съпровождащите Ви лица….

Стрелец

Всичко, което Ви каже днес Вашият любим човек, ще смятате за глупости , без дори и да се опитвате да вникнете в същността на тези думи. Просто настроението Ви през този ден ще е такова … противоречиво. Всъщност, това може да се окаже сериозна обида, та затова не се увличайте. Много е приятно да се чувствате най- умни, но само тогава, когато има с кого да се сравнявате.

Козирог

Редно е да проявите разбиране към членовете на семейството внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие искрено считате това за глупост и сте склонни да ги призовете към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане интересно, а полученият резултат явно ще оправдае усилията.

Водолей

Заслужава си този ден да посветите на съвместни разходки. Те ще се окажат не много продължителни, защото за продължителни нито Вие, нито Вашия любим човек ще имате време. Но за сметка на това ще са плодотворни по отношение на решаване на личните Ви проблеми.

Риби

Ще се появи възможност да сключите няколко изгодни, но за съжаление взаимно изключващи се сделки. Изберете тази, която Ви се струва по-надеждна: не трябва да рискувате без особена нужда. Денят не е лош за започване на собствена работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете заедно с роднини и приятели. Неочаквано ще се появи възможност да уредите отдавнашен семейни конфликти. В личната сфера ще успявате да намерите много оригинални и изключитено ефективни решения . У околните това ще предизивика удивление и възхищение от Вашите способности.

предишна статияТемпературите едва ли ще нахвърлят 0 градуса, очакват се нови валежи
следваща статияАПИ: Сняг вали на много места, пътните настилки са мокри и хлъзгави