Начало Водещи Една от зодиите ще се отдаде на мързел; друга я очаква повишение

Една от зодиите ще се отдаде на мързел; друга я очаква повишение

1507
зодиите

Хороскоп за 21 септември 2018г.

Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях…

Телец

Благодарение на вроденото Ви хладнокръвие ще успеете да запазите спокойствие даже и в най-трудните ситуации, които ще Ви донесе този ден.Повече мислите за собствените си интереси, отколкото за колективните, но в момента никой не го забелязва. Може даже да се прославите като алтруист, стига само да поискате това. От липса на топлина няма да се наложи да се оплаквате, тъй като сте обкръжени с внимание и грижи. В последно време отношенията Ви с близките не могат да бъдат наречени благоприятни, а днес може да се ориентирате към промяната им. За целта е нужно спокойно да изслушате критиките и да ги вземете за сведение.

Близнаци

Готови ли сте, да си вземете почивен ден? Днес е най-подходящото време за това, а и Ви очакват удивителни новости, които безкрайно много ще Ви зарадват. Напоследък сте били много ангажирани и сега е най-подходящото време да разпуснете с приятели, да си побъбрите и да обсъдите новините. Освен това , ще можете да се справите и с домашните си задължения. Ако имате възможност, направете си шопинг-терапия.

Рак

Телефонно позвъняване ще Ви изненада в най-неподходящия момент Обезателно се обадете! Това, което ще Ви кажат може значително да промени Вашите планове за деня, а даже и за цял живот! Напълно възможно е това да бъде още една крачка към онзи заветен ден, когато Маршът на Менделсон ще бъде свирен за Вас.

Лъв

В началото на деня задълженията Ви може да Ви се сторят тежко бреме, скучна рутина или непосилен товар, който, ако можете, бихте махнали колкото се може по-бързо от плещите си. Всъщност, Вие ще имате възможност да направите постоянната си работа малко по-интересна , а междувременно да разширите своите практически умения и познания. В края на деня ще възприемате задължителните правила доста по-спокойно. Тогава ще придобият особена важност взаимоотношенията с партньорите и приятелите. Пред съперничество с тях е за предпочитане да изберете равноправно сътрудничество.

Дева

Трябва да сте много внимателни в избора на думи и изрази. В противен случай може да не бъдете разбрани от своята половинка. Тя може да си направи лъжливи изводи от Вашите действия и да се обиди за дълго, ако не и за винаги. Бъдете малко и параноик.

Везни

Бъдете взискателни към себе си. Помнете, че колкото по-самокритично сте настроени, толкова по-снизходителни ще са към Вас обкръжаващите. Не си заслужава да се престаравате! Достатъчно е, да признаете своите грешки, и да покажете, че сте готови да ги поправите. Вероятно ще имате възможност да се сдобрите с хора, които неотдавна сте обидили. Отношенията с любимия човек ще бъдат напрегнати. Проблемът е в това, че Вие не искате да говорите за чувствата, които изпитвате, както и да споделяте своите съмнения. Между другото, проявявайки повече откровеност, бихте могли да получите доста приятни отговори на много въпроси.

Скорпион

Вие днес много добре занетре какво може и какво не може. А от къде са се взели тези ограничения, не знаете и Вие. Отгоре на всичко и всички Ваши тоднини са длъжни да го спазват, за да не се натъкнат на Вашия праведен гняв. Май е доста сложно да бъдещ суров блюстител на правдата?…

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог

Днес ще срещнете някого, с когото ще говорите на един и същ език и ще се разбирате даже и без думи, сякаш си обменяте мисли. Дори и да не може да възникне никаква романтика помежду ви, не губете връзка с този човек.

Водолей

Днес ще можете да отделите време за своите лични желания и предпочитания. Може да избухнат чувства към нови познати, както и да се започнат романтични отношения. Днес ще бъдете чувствителни и емоционални. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни колеги. Вечерта е подходяща за срещи с приятели и за интересни разговори.

Риби

Атмосферата на деня подтиква към нестандартни решения. Но за да реализирате това или онова оригинално намерение, ще се наложи да се придържате към определена дисциплина, а е възможно да се наложи да пожертвате някои и други възможности. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл само ако се завърши до края на деня. Ако имате желание за развлечения, от рано се погрижете за техническата безопасност. Любовните отношения Ви обещават изненади, като не всички от тях ще са приятни, особено ако става дума за интимна близост.

предишна статияАПИ: Забранява се движението на камиони по магистралите
следваща статияБездомник запали 137 коли в Ню Йорк (ВИДЕО)