Начало Водещи Една от зодиите ще се окаже в неудобна ситуация, друга – ще...

Една от зодиите ще се окаже в неудобна ситуация, друга – ще се отдаде на мързел

895
зодиите

Хороскоп за 24 февруари 2019г.

Овен
Енергията е много ценен и ограничен ресурс, както показва чуждия опит. Вие определено трябва да помните това сега, когато става дума за Вашия собствен ентусиазъм и възможности. Разговор – това е верният подход и затова не се напрягайте излишно. Доста съблазнително е, да се включите във всичко, което се случва около Вас, но най-добре е да подтиснете този порив. Отделяйте внимание само на онова, което действително заслужава Вашето внимание.

Телец

Избягвайте неделикатността в обществените връзки, а обидите и недоразуменията – в романтичните. Постарайте се да сътрудничите и да бъдете искрени в професионалната работа и социалния живот. Ако възникнат финансови проблеми, се пазете от неетичност. По време на пътуване или на разходка може да се почувствате не съвсем комфортно. Ако се обърнете за помощ към член от семейството, рискувате да получите отказ(възможно е това да стане по съвсем обективни причини, които по никакъв начин няма да са свързани с отрицателно отношение към Вашата особа). Това не е най-подходящия момент за оказване знаци на внимание и правене на подаръци на малко познати хора.

Близнаци

Вече сте на сто процента готови да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се предаде и на Вашите приятели. Възможно е, те да почнат да правят нещо подобно на онова, което сте планирали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия пример. Ако може да преразгледате плановете си и да се пренастроите на екипна работа, би било много добре. Какво може да е по-добро от нов начин на действие в компанията на стари приятели?…

Рак

Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви препоръчат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се смята такава не просто така, а защото тези книги наистина са хубави. А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Лъв

През последните няколко дни голяма част от времето си сте прекарали пред огледалото, опитвайки се да видите, дали на челото Ви не е написано нещо такова, което привлича глупаците и неудачниците?.. По някакви причини такива хора просто кръжат около Вас, обсаждайки Ви със своите оплаквания , молби за помощ и обещания, че следващия път ще се справят по-добре, дори и да ги виждате за пръв път в живота си. Отпуснете се. Всички имат такива периоди и сега е Ваш ред. Просто казвайте „не”, обръщайте се и заминавайте…

Дева

Целта, която сте си поставили е много хубава, но дали е реалистична? Но докато се стараете да я постигнете, другите задачи и цели , изискващи Вашето внимание, ще изостанат, а това може да доведе до нула всичко, което сте постигнали и към което се стремите. Каквото и да правите, продължавайте повече да общувате с обкръжаващите – сега отлично се справяте с това. Освен това, докато продължавате да общувате с когото и да било, Вашите мисли продължават да се развиват в нужното направление.

Везни

Ако днес Ви се приискат любовни приключения, разгледайте своя телефонен указател на мобилния. Само че внимателно, за да не се получи така, че да пропуснете някого! Навярно все ще се намери някой там, на който можете да позвъните и да го поканите на романтична среща. Нали сте на ясно, че това с нищо не трябва да Ви обвързва и не трябва да се чувствате задължени, да го обичате до края на живота си.

Скорпион

Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката манипулация на чуждото съзнание през това денонощие е съвършено излишна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате интересни и полезни връзки , както и да придобиете необходимата информация, и тогава ще се чувствате превъзходно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания , данъчната инспекция,учебно заведение, държавно учереждение, особено ако главен предмет на Вашия интерес се оказват документи( разрешения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.

Стрелец

Много се радвате, когато успеете да кажете или направите нещо, което шокира останалите. Днес звездите ще Ви помогнат да реализирате всичко, което Ви дойде на ум, където и да сте, и независимо кой е около Вас. Само че по някакви причини сте малко поразтревожени. Какво да правите? Отпуснете се и забравете за своето безпокойство.

Козирог

Замислете се за това, до колко правилно избирате пътя за достигане на професионалните си цели. Амбициите Ви не са удовлетворени. Още повече хора, които до неотдавна са се обявявали за Ваши съюзници и партньори, неочаквано ще започнат да търсят сътрудничество с тези, които причислвате към своите недоброжелатели. Дайте си сметка, че ако много не Ви върви, може да се окажете самотен войн в полето… В личната сфера се очертава много комфортна ситуация. Ще усещате подкрепата на близките и ще се радвате на взаимното разбиране с любимия човек. Сериозни промени са малко вероятни, но тяхното отсъствие едва ли ще Ви огорчи.

Водолей

Ще се наложи да си спомните, че любовта не е само удоволствие, а и наличие на някои задължения. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то честно и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е страшно, а даже ще бъде приятно, колкото и да се стремите да убедите себе си и околните в обратното.

Риби

През този ден Вашият любим човек ще се нуждае от Вас не само в качеството на любим човек, но и в качеството на работна сила. Той бляскаво ще се справи с възложената му работа и даже ще поиска продължебие, но само в случай, че наградата ще бъде Вашата щастлива и искрена усмивка.

предишна статияСтопля се днес и слънцето ще се покаже
следваща статияАПИ: Възможни са заледявания; на места вали сняг