Начало Водещи Една от зодиите ще попада в нелепи ситуации, а сдруга ще има...

Една от зодиите ще попада в нелепи ситуации, а сдруга ще има късметлийски ден

1123
зодиак

Овен 
Както обикновено ще попадате в нелепи и неловки ситуации. Вие просто сте шампион по „не ставащо” и „неподходящо”. По начало се отнасяте към това с насмешка, но скоро тенденцията ще започне да Ви дразни не на шега. Търпението не би Ви било излишно, но днес май няма от къде да го вземете. Така че не се учудвайте от спорове и разправии, а просто се опитайте, да сте по-сдържани. Не би било зле повече да почивате и по-малко да работите.

Телец

Постарайте се днес да не седите в къщи, а излезте сред хората. Иначе може да пропуснете великолепен шанс да срещнете своята съдба. Не е зле да се погрижите за своята външност . Това ще Ви отнеме много по- малко време, отколкото предполагате, а резултата ще предизвика у Вас възторг. Направете за своя любим нещо незабравимо – пригответе вкусна вечеря и нетрадиционен десерт. И планирайте добре разходите си, защото може финансовото Ви положение да се пропука. ..Ориентирайте се към дейности, които биха Ви помогнали да свалите напрежението.

Близнаци

Изхвърлете от главата си абсолютно всичко, което не се отнася до семейството. Даже сянката на мисъл за работа или, което е по-страшно – за вечер, прекарана в тясна приятелска компания и в отсъствието на съпруга, ще бъдат наказани незабавно и безпощадно. Не е желателно да рискувате.

Рак

През този ден Ви очаква радостна среща с Ваш отдавнашен поклонник, когото не сте виждали от преди хиляди години. Възможно е, ако трябва да се разчита на Вашата воля, да не бихте го видели още толкова години, но съдбата въобще не се съобразява с Вас. Затова, макар и да Ви е съвсем неприятно да видите това лице, съберете търпение и се усмихнете. В края на крайщата всичко това не е за дълго.

Лъв

Пригответе се за това, че Вашата безупречна репутация е поставена под съмнение. Не може да се каже, че тази ситуация сериозно Ви заплашва с нещо, но не би било излишно, внимателно да следите за ставащото. Ако някой се опита да Ви постави в сянка, просто продължавайте да правите онова, което правите винаги. Нека постъпките Ви говорят сами за себе си, а завистниците Ви, които не са в състояние да Ви стигнат, могат спокойно да играят своите игри и да сплетничат. Спомнете си приказката за лисицата и гроздето, и не обръщайте внимание на нищо.

Дева

Ще трябва да вземете трудно решение, което ще изисква не само анализ на многобройните факти, но и особено вдъхновение и решителност. Вие разбирате, че обратен път няма да има и е нужно да изгорите мостовете зад себе си, но все пак се стремите да печелите време, а именно поради това може да изпуснете своя шанс! Именно в литературатурата, избрана съвсем не на сериозно, ще намерите отговор на много интересуващи Ви въпроси. Ако имате романтична настройка, може да очаквате многообещаващо запознанство.

Везни

Денят ще Ви донесе неочаквана среща с човек, който някога Ви е бил много скъп. Сега може да оправите допуснатите преди време грешки или да направите признание, за които по-рано не сте могли да наберете смелост. Но не трябва да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че никога няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден трябва да приемате като повод за преосмисляне на миналото, а не като опит за връщането му. Денят е не лош за мероприятия, свързани с Вашата работа – презентации, семинари, конференции и специални изложби. Неформалното общуване с колегите може да способства за професионалното Ви израстване.

Скорпион

В личните Ви отношения набират сила позитивните тенденции и може да вървите към своите желания, без да се страхувате, че за това ще Ви накажат или осъдят. Обаянието Ви е неоспоримо и затова ще се радвате на голямо внимание от страна на представителите на противоположния пол. Всеизвестна истина е, че не всички са доволни от Вас и критики по Ваш адрес звучат непрекъснато. Много от забележките са основателни, и затова трябва да им обърнете внимание. Никой не казва, че това трябва да стане точно днес! Радвайте се на добро настроение!

Стрелец

Много подходящ ден, за да си намерите ново увлечение. Ако в любовната сфера при Вас нещата вървят изключително гладко и нови отношения не Ви интересуват, може да завъртите ситуацията към намиране на хоби. Например може да се заемете с изучаване на някакъв език, да плетете макраме или да колекционирате бирени бутилки…

Козирог

Сега е голяма вероятността, да се влюбите в чужденец, а и той да се влюби във Вас. Или може би чужденецът просто ще повлияе на Вашия личен живот. Цветът на кожата или езикът на неговия народ и други подобни атрибути, не са така важни: важното е, че ще Ви разделят граници, а освен това и митнически контрол.

Водолей

През този ден се доверявайте на себе си и на своите чувства. Ако те са в разрез с общественото мнение, можете, разбира се, да се вслушате с него, но да не го взимате много близко до сърцето си, защото не си заслужава. . Вашата интуиция ще Ви покаже единствения правилен ход. Това се отнася за личния живот на първо място.

Риби

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – около Вас има достатъчно хора, готови да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, но ако се занимавате само с нови неща. Ще се появят много блестящи идеи: от една страна – много смели, а от друга – даващи Ви възможност изцяло да реализирате своя потенциал. Винаги правите всичко вдъхновено и весело – даже гледането на телевизионно предаване може да превърнете в невероятно привлекателно действие. Не се учудвайте, че днес ще бъдете в центъра на внимание.

предишна статияАПИ: От 14 до 20 часа се ограничава движението на камиони по автомагистралите
следваща статияСлънцето ще ни радва само сутринта, привечер ни очакват превалявания