Начало Водещи Една от зодиите ще получи предложение, което трябва да приеме; друга я...

Една от зодиите ще получи предложение, което трябва да приеме; друга я очаква късмет

1555

Хороскоп за 30 септември 2018г.

Овен
Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край на разногласията, които са Ви пречили на придвижването напред. Повод за безпокойство няма, но и малко бдителност няма да е излишна. Недоброжелатели, ядосани от Вашите постижения, ще се опитат да предприемат нещо, което да попречи на Вашите успехи. Ще Ви радва подкрепата от страна на близките. Те не само ще одобряват Вашите постъпки, но и ще помагат за реализация на планове. Възможно е интересно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални перспективи. Но пък начало на романтични отношения е малко вероятно.

Телец

Ден, в който сериозно трябва да се замислите, до колко сериозни са тези отношения, които сте привикнали да цените толкова много. Откриващите се перспективи изглеждат удивително примамливи и трудно устоявате на съблазъна да поемете по нов път, като откриете чиста страница с живота си. Главното, което в този момент очакват от Вас звездите е, увереност св себе си. Правейки извод, отхвърлете съмненията и престанете да се оглеждате назад, защото съмненията няма да доведат до нищо хубаво. В деловите отношения се подгответе за настойчивост, граничеща с агресивност, а в личните следва да покажете безгранична миролюбивост.

Близнаци

През този ден ще сте загадъчни и непостижими както за своя любим човек, така и за околните. Поведението Ви ще е бъде толкова непредсказуемо, а мотивите – толкова неясни, че всички ще се губят в догадки и предположения. И съвсем не е задължително, да могат да стигнат до истината….

Рак

През днешния ден Вашият любим човек ще поиска да си направи с Вас някакъв експеримент. Дали ще се съпротивлявате на това , или не, си е абсолютно Ваша работа. Няма да Ви боли, но интерес към експеримента е твърде вероятно да се събуди.

Лъв

Необходимостта да се грижите за близките Ви хора вероятно е заложена във Вашето ДНК и всеки човек в живота Ви обича и цени точно по тази причина. Но понякога най-добрата подкрепа, която можете да окажете на някого е, да му позволите да извърши собствени грешки и да си направи съответния извод. Може би тъгувате, като виждате, че на близкия човек му е болно, но дори и да се намесите, не бихте могли да го предпазите от болката. Най-доброто, което можете да направите за него е, за му дадете рамо, когато всичко е вече в миналото.

Дева

Имате шанс да се възползвате от подкрепата на влиятелни хора за реализацията на някакъв много важен проект. Денят е подходящ за проява на инициатива в деловата сфера. Може да предлагате за разглеждане свои идеи – ще бъдат посрещнати благосклонно. Денят е благоприятен за нововъведения в работата и създаване на нови традиции в семейството. Ще укрепнат връзките Ви с роднините, а отношенията с любимия човек ще са на основата на повече доверие. Лесно ще правите отстъпки за дребни неща, а когато става дума за принципно важни въпроси, ще отстоявате своята гледна точка , но без излишна твърдост.

Везни

От Вас се очаква доста много, и да сте в съответствие с очакванията, трябва да положите не малко усилия. Доколкото не искате да излъжете надеждите на своите близки, денят обещава да бъде много уморителен. Възможни са проблеми в общуването с делови партньори и хора, с които неотдавна сте правили общи планове. Това е много хубав ден за самостоятелно творчество и в решаването на много чисто практически проблеми ще успеете , ако нито Ви пречат, нито Ви дават съвети. Вечерта ще имате много интересно предложение, което си заслужава да приемете.

Скорпион

Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя любим човек онова, което обикновено изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали наистина всичко е така хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за миг могат да се разбият?…

Стрелец

Трудно Ви е да се решите на нещо? Само сутринта може да се появят надеждни инициативи или да организирате успешни срещи. Останалото време на деня е добре да посветите на творческо търсене и подготвителни работи. Даже и не си мислете за покупки или важни мероприятия. Чак късно вечерта ще изпитате нов прилив на сили и ще Ви се иска да обсъдите с близките си хора финансови, търговски или стопански планове за близките дни. Позициите на небесните светила е такова, че Ви дава голам апетите, способност да надценявате своите сили и желание да спорите с авторитетни хора. По-добре не разчитайте на късмет и поукротете своите амбиции.

Козирог

Днес ше Ви се наложи, да направите компромис. Това все- пак е по- добре, отколкото да стигнете до открит конфликт. Още повече, че последния винаги ще можете да го направите! Бъдете максимални предпазливи, защото след това няма да има кого да обвинявате. Водолей

Ако прекарате вечерта с приятели, опитайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се възприеме добре от някого от присъстващите и да последва голяма разправия. Не се опитвайте да изглеждате като останалите – всеки човек притежава индивидуална красота… И не позволявайте лошото настроение, с което Вашата половинка ще си дойде от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта навън ще се отрази добре и на двама Ви.

Риби

Не се страхувайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното придвижване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви доста омръзнали. Възможно е именно в дома си да получите неограничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите загубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните съвместни проблеми заедно със своите роднини. Семейството Ви допълнително ще се сплоти чрез обсъждането на общите проблеми, или с гледането на някакъв интересен филм.

предишна статияКапана фест привлича хиляди посетители в Пловдив
следваща статияВремето ще е облачно и студено