Начало Водещи Една от зодиите ще има финансова награда, друга – ще бъде изненадана

Една от зодиите ще има финансова награда, друга – ще бъде изненадана

1653
зодиак зодии

Хороскоп за 25 март 2018г.

Овен
Ако колегата Ви има проблеми, не позволявайте това да Ви разстройва. Той всичко ще Ви разкаже само след няколко дни. А за сега работите като машина, изпълнявайки всякакви задачи, и при Вас всичко става отлично. Тъй като през последните дни направо сте си играли, трудолюбивото настроение е точно онова, което докторът би Ви предписал.

Телец

Денят е благоприятен за оправяне на партньорските взаимоотношения. Ако с Вашите съюзници не Ви свързват само чувства, но и общи цели, сътрудничеството ви ще има големи шансове за успех. Възможни са усложнения при опитите за свързване с хора от далече. За юридическа помощ по-добре се отнасяйте към онези, които добре познавате, които са Ви симпатични и не веднъж да Ви оказвали подобни услуги. Ако тръгвате на дълъг път, вземете мерки за опазване на здравето и поддържане на добро самочувствие.

Близнаци

Някой се кани съвсем скоро да Ви попита, умеете ли да пазите тайна – нещо много сериозно и важно от негова гледна точка. Бъдете милостиви! Колкото и да Ви гложди любопитството, отговорете му честно. Обийкновено не можете да премълчите само когато се отнася до собствените Ви тайни, но преди да отговорите утвърдително, помилете си дали сте сигурни, че ще запазите чуждата тайна завинаги.

Рак

Забравете най-сетне всички обиди! Колко може да се прелива от пусто в празно?!!! Вече десет пъти сте обсъдили всичко, поискали са Ви прошка или са загладили своята вина по някакъв друг начин. Повече никаква полза няма да получите от тази обида. Ако толкова Ви се е харесало да се обиждате, измислете някакъв друг повод.

Лъв

Днес просто така от нищото ще се появи чудесна новина , която Ви засяга и то не само Вас, а и Вашите роднини и приятели. Очакват Ви нови запознанства, радостни вести и романтични събития. Освен това ще вземете участие в разпространяване на хубавата новина. Заредете се с положителна енергия и си запазете малко за черни дни. Сега започвате да разбирате ситуацията, в която сте се оказали напълно, а това е прекрасно. Днес няма за какво да се безпокоите – всичко върви просто отлично.

Дева

Вашата задача за днес е да планирате съвместния ви живот за месец напред. Да определите точната дата, от която Вашия любим човек трябва да Ви обича още повече, е доста трудно, но да решите кога заедно ще отидете на театър, кино или изложба, е напълно по силите ви. Само си запишете всичко, че иначе ще забравите.

Везни

Това е ден на много силно раздразнение. Причините за него може да бъдат разнообразни – от ежедневни трудности от типа на транспортни проблеми, до глобално недоволство от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността – това е Вашата програма –минимум за този ден. Докато не я изпълните, няма да Ви радват нито професионалните успехи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били семейни събития. Бъдете много внимателни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично днес Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион

Смелото и рисковано начинание се оказва изключително успешно, и ще постигнете резултати, за които по-рано сте могли само да мечтаете. Конкурентите Ви ще умират от завист, а съюзниците ще ликуват и моментално ще Ви изберат за свой лидер. Успехът ще позвърти главата Ви , но няма да пречи да си правите дългосрочни планове. Чувствате се победител, а това увеличава Вашата привлекателност за противоположния пол. Няма да усещате недостиг на желаещи да се запознаят с Вас, или незабавно и завинаги да свържат своята съдба с Вашата. Но тъй като сте не само безкрайно обаятелни, но и много мъдри, и затова избягвате безрасъдните действия.

Стрелец

Освен че денят е удачен за свършване на работата, той може да Ви донесе успех и в интимния живот. Ако рано сутринта се случи нещо странно, постарайте се да си дадете сметка, че това вече не е сън, а някаква реалност. За днес звездите препоръчват да бъдете сдържани, а излишъкът от емоции да изразходвате в рутинната си работа. През днешния ден волю – не волю , ще се наложи да се забрави за икономии. Постарайте се да избягвате покупките на ненужни неща, защото след това ще Ви бъде трудно да възстановите финансовата си стабилност. През целия ден днес ще бъдат вероятни провали в деловата сфера.

Козирог

Казват, че противоположностите се привличат, но в същото време е вярно и това, че те може да се ядосат един на друг до краен предел. Днес се постарайте да стоите по-далече от хората, чиято гледна точка е противоположна на Вашата, и повече контактувайте със съмишленици. В някои моменти чуждото мнение е полезно, но не и днес. Въобще не Ви е нужно на някого нещо да доказвате. Сега Ви е необходима увереност, съгласие и хармония, а конфликтите заплашват да Ви изкарат от равновесие.

Водолей

През този ден се доверявайте на себе си и на своите чувства. Ако те са в разрез с общественото мнение, можете, разбира се, да се вслушате с него, но да не го взимате много близко до сърцето си, защото не си заслужава. . Вашата интуиция ще Ви покаже единствения правилен ход. Това се отнася за личния живот на първо място.

Риби

Изгубили сте много време, за да вземете някакво сериозно решение, или да определите своята философска позиция.. И ако днес някой постави Вашата гледна точка под съмнение, не трябва да се съмнявате в нея. Въобще не сте задължени, да изслушвате това. Другите хора прокарват своите собствени интереси и не разбират, към какво се стремите Вие. Може да опитате да им го обясните, но е твърде вероятно само да си загубите времето. Те са твърдо убедени в своята правота също като Вас, и затова едва ли ще успеете да стигнете до компромис.

предишна статия#deletefacebook застигна и основателя на „Тесла”
следваща статияДългоочакваният край на зимата дойде – температурите тръгват нагоре