Начало Водещи Една от зодиите ще е най-обсъжданата личност за деня

Една от зодиите ще е най-обсъжданата личност за деня

1024
зодиак

Овен
До такава степен жадувате да пътешествате, че само ако можехте, вече бихте се промъквали къ Аерогарата, стискайки документите си в ръка. Въпреки това предимство непременно ще има чувството Ви за отговорност. При това положение малкото, което бихте могли да направите е , да поглезите себе си с компанията на новият екзотичен познат.

Телец

Нима са Ви разлюбили? Днес всички факти ще крещят за това и просто ще бъде невъзможно, да не им повярвате. Впрочем, не бързайте да правите изводи! Възможно Вашата половинка да има някакви неприятности и просто да не и е до Вас именно сега. Скоро всичко ще се подреди по друг начи, ще се промени, и ще се убедите, че сте се заблуждавали.

Близнаци

Близнаците –жени днес цъфтят и ухаят! Положението на звездите и планените е такова, че ще благоприятства разцъфтяването им като роза след дъжд. Близнаците- мъже ще излъчват неповторим чар и ще привличат представителките на противоположния пол. В умели ръце такъв чар може да бъде крайно разрушителен!

Рак

Основно достойнство на Вашия любим човек днес ще бъде неговата надеждност. И ако в неговия арсенал не може да се намери такова достойнство, заслужава ли си да продължавате с този човек каквото и да било общуване. Давате ли си сметка, че при това положение няма на кого да разчитате в трудна минута.

Лъв

Днес на Вашия любим човек ще се иска да изкоментирате и анализирате как е преминал Вашия съвместен празник и да решите какво ще направите с всичко онова, което сте приготвили за празника. Не му пречете в този важен момент – това ще бъде полезно не само за него, а и за Вас и вашия тандем.

Дева

Постъпките на Девите ще привличат вниманието и представителите на този знак ще се окажат най-обсъжданите личности за деня. Това може много да Ви дразни, тъй като съвсем не сте имали намерение да ставате обект на сплетни, но едва ли ще успеете да повлияете на ситуацията, така че просто се дръжте достойно и се постарайте да не се злепоставяте. Няма да е зле, да се запознаете с желаещите за това: ярките личности винаги предизвикват интерес. За съжаление верроятността да срещнете съюзник, съмишленик, и даже просто интересен човек, не е особено голяма. По-добре предпочетете общуването със старите познати.

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион

Постарайте се, да се настроите за положителни емоции, макат че е възможно, да усетите, че губите сили, или пък пристъп на лошо настроение. Вероятни са емоционални трудности в семейството и с тези, които обичате. Показните разходи за удоволствия, могат да предизвикат финансови затруднения.

Стрелец

Убедете се в това, че точно знете, къде звършва приятелството и започва любовта. Днес ще Ви бъде много лесно да прекрачите тази граница както към едната, така и към другата страна. Трябва точно да знаете какво правите и какво Ви е нужно, иначе всичко може да завърши по най-неприятния за Вас начин.

Козирог

Този ден е оцветен в приятни тонове и е спокойно предсказуем. Имате планове, които може да реализирате без всякакви притеснения и опасения. Вероятно е преодоляване на отдавнашни разногласия в семейството. Както и полиряване след разправия с любимия човек.Точно оценявайте своите възможности, Вие се отказвате от участие в авантюри и съмнителни начинания, пазейки (едновременно с това) себе си от вълнения и тревоги. Можете много приятно да прекарате времето си в компанията на любимия човек. Денят е подходящ и за срещи с някаква интересуваща Ви особа, в симпатиите на която не сте уверени.

Водолей

Днес Вашия най- добър приятел може много силно да измени отношението Ви към Вашия любим човек Това е възможно да стане благодарение на фразата: „на мен не ми харесва!” – казана от него, а може и да бъде по някакви други причини.Като цяло, днес е най- добре да не обсъждате личния си живот с приятелите.

Риби

Днес не би било излишно, да докажете своята любов с дела, защото само красивите думи няма да свършат работа. Ако отивате на гости (на романтично посещение), вземете със себе си не цветя и бонбони, а нещо съществено и полезно. Парче месо и тиган, например…

предишна статияБакалова за Ню Йорк Таймс: Ще има и следваща Мария
следваща статияВалежите от сняг и дъжд продължават и днес