Начало Водещи Една от зодиите трябва да си понесе отговорността за грешките

Една от зодиите трябва да си понесе отговорността за грешките

1021
ден зодиак парични проблеми

Хороскоп за 11 август 2019г.

Овен
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък – възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Телец

За Вас, както и за всички представители на Вашия знак: не сте готови за компромиси , а ситуацията изисква именно това. Ще се наложи да се откажете от привичната си прамота и откритост, за да запазите спокойни отношения с близките хора. Възможни са проблеми в общуването с далечни роднини, които неочаквано може да решат да Ви напаравят посещение. Има шанс да реализирате някаква своя бизнес-идея, или просто да се заемете с доходна търговска дейност. Могат да постъпят интересни предложения за сътрудничество, което ще успеете да обсъдите в приятна и неформална обстановка.

Близнаци

За този ден не си правете големи планове, защото е твърде вероятно те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте първоначално настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без суетене, а и ще запазите добрите си отношения с колегите и шефовете. И в личния Ви живот ситуацията е много благоприятна и можете въобще да не се опасявате, че надеждите Ви са били напразни. Изненади са възможни, но те ще са само приятни и ще носят позитивни емоции. Всяка постъпка на любимия човек само ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи..

Рак

Днес разговорът с Вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто необходим, за да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно важно и изгодно решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв

Днес Вашия любим човек ще се старе да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния начин , което означава, че не трябва да бъдете прекалено подозрителни и да търсите скрит замисъл непрекъснато. Заблуда може да се окаже и това, че няма скрит замисъл.

Дева

Днес на Вашия любим човек ще се наложи, да решава някакъв много важен и много сложен проблем. В решаването му ще е необходимо и Вашето учатстие – както морално, така и физически. А колко ще бъде трудно, въобще не може да си представите..

Везни

Най-добре действате тогава, когато виждате цел пред себе си. В това има смисъл: как може да се придвижвате напред, без да виждате , къде точно сте се запътили? Така че сутринта е най- добре да определите целта, която ще Ви бъде пътеводна звезда, и да се стремите към нейното постигане. По време на този процес внимателно записвайте всичко, което се случва. Илюзиите няма да Ви доведат до никъде, но ако следвате някакъв план, ще постигнете много по-добри резултати, отколкото сте очаквали.

Скорпион

Днес ще Ви обхване неистово желание да се грижите за някого. Най-вероятно е, Ваша жертва да стане любимият Ви човек. Вашата нежност и грижа ще бъдат толкова, че ще се излеят върху него като кофа с вода, и при това или ледена, или кипяща. Така че не трябва да му се завижда! …

Стрелец

Вероятни са финансови затруднения. Планираните парични постъпления ще се наложи да почакате, но разходите няма да можете да отложите, затова е по-добре да помислите, какъв е най-добрият начин за разпределение на средствата по целесъобразност. Не са изключени и проблеми в работата. Необвързаността на Вашите партньори ще пречи на своевременното завършване на общата дейност. В дома Ви всичко е благополучно и сте обкръжени с любов и грижи. Тъй като през този ден ще сте особено привлекателни, вероятността за интересни запознанства е много голяма.

Козирог

Денят е благоприятен за съвместно пътуване извън града. Толкова благоприятем, че заради това пътуване трябва да оставите на стана всички останали задачи. Просто именно сега и именно извън града , на природа, ще стане между Вас онова, което така дълго сте искали и очаквали. И което ще чакате още много дълго, ако не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей

Днес до някъде от високо ще гледате на своя любим човек, и даже ще Ви се струва, че разбирате живота и мирозданието много повече от него. Впрочем, той с пълно право може да Ви разочарова и да Ви свали от небето на земята, демонстрирайки Ви необичайно мислене.

Риби

Предстои Ви един тежък ден, в който ще Ви се струпа цяла планина от задачи, ни това не значи, че трябва да се разстройвате. Звездите твърдят, че наградата за тоя труд ще бъде, че загубите ще се покрият с лихви. През този ден животът няма да покровителства мълчаливците и затова ако чувствате нещо, не се стеснявайте да го обсъдите с хората около себе си. Просто не трябва да трупате отрицателни емоции.

предишна статияСлави Трифонов ще се опита да консолидира целия протестен вот
следваща статияОпасни жеги: жълт код е обявен за 16 области на страната