Начало Водещи Една от зодиите трябва да разчита само на себе си, друга –...

Една от зодиите трябва да разчита само на себе си, друга – да не бърза с решенията

1740
зодиак

Хороскоп за 6 май 2018г.

Овен
Денят е подходящ за спокойни занимания. Жизненият Ви потенциал е понижен и не трябва да надценявате своите възможности. Не са за препоръчване сериозни физически натоварвания, а и тежката работа е по-добре да отложите. Освен това днес е изключително подходящо време за срещи с роднини и развлечения в семеен кръг. Трябва да се признае, че няма много да Ви върви, та затова от онези, работи, за които трябва да разчитате на късмет, е по-добре да се откажете. Може да очаквате успех, ако разчитате само на себе си.

Телец

Може да решите имуществените и финансови проблеми бързо, ловко и изящно. На способността Ви да излизате с достойно от сложни ситуации, ще завидят много по-опитни колеги и познати. Ще се появят възможности да намерите нови съмишленици, и то много влиятелни, а заедно с тях ще можете да постигнете големи успехи. Радва Ви стабилността на емоционалния фон: дори и не съвсем малките трудности няма да Ви попречат да запазите спокойно и дружелюбно настроение. Най-добре е всички среши, независимо от техния характер, да уреждате извън дома си. Би Ви било много полезно някакво разнообразие.

Близнаци

Опитайте се да прекарате днешния ден в съответствие с правилата на етикета. Сервирайте масата за вечеря, разговаряйте вежливо и изискано, бъдете внимателни и съобразителни. Това ще Ви даде възможност значително да се издигнете в очиъе на Вашата половинка. А и самите Вие след този ден ще започнете да се уважавате още повече.

Рак

Редно е, да се замислите за бъдещето – звездите обещават да Ви подарят отлични идеи, които в близко време ще можете да реализирате. Само че трябва да имате предвид, че всички Ваши планове трябва да са внимателно премислени, защото няма нищо по-лошо от недостатъчно преценени „за” и „против”. Днес без особени усилия ще си изясните, кой е Ваш приятел, и кой – не съвсем. Разочарованието ще бъде силно и обидно, доста трудно ще бъде, да запазите спокойствие. Като начин за компенсация за преживявания, звездите може да Ви предложат приятно запознанство.

Лъв

Не бързайте, защото неминуемо ще допуснете грешка. Не би било излишно да си спомните, че понякога човек трябва да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с много задачки наведнъж, да зарежете започнатата работа на средата , само за да превключите на друго интересуващо Ви занимание, а след това и него да отложите. Но ако подобна непоследователност в работата Ви е непростима, в личния живот ще създаде много напрегната ситуация. Не дразнете близките си хора със своите нелогични действия.

Дева

Днес на Вашия любим човек ще се наложи, да решава някакъв много важен и много сложен проблем. В решаването му ще е необходимо и Вашето учатстие – както морално, така и физически. А колко ще бъде трудно, въобще не може да си представите..

Везни

В труден момент ще получите подкрепа от хора, които по-рано само са Ви критикували. Приятен сюрприз ще се окаже и това, че роднините ще Ви предложат помощ при реализацията на Вашите планове, за които до скоро са се изказвали неодобрително. Денят е много подходящ за премахване на всякакви семейни разногласия и уреждане на отношенията с по-възрастните роднини. Романтичното увлечение , започващо през този ден, ще доведе до зараждане на сериозни чувства. Но събитията ще се развиват съвсем не така, както сте очаквали, и затова се гответе за изненади.

Скорпион

Ако днес се окаже, че се затруднявате да обясните на своя любим човек нещо с думи, опитайте се да направите това с песен. Нека мелодията създаде нужното настроение, а думите да допълнят мислите и да направят всичко по-съвършено и обмислено. Може би така ще му стане по-ясно?…

Стрелец

Постарайте се да се съсредоточите още от сутринта, и блестящо ще се справите с удивително количество дребни задачи. Надвечер ще изгаряте от желание да намерите някой по-високоинтелектуален стимул. Това съвсем не значи, че избора Ви трябва да се ограничи до документалното кино, например. И ако някой Ви предложи, да направите случаен избор, кажете „да”…

Козирог

През този ден ще Ви се прииска по някакъв начин да се поглезите, а още повече – да Ви поглези любимия човек. Намекнете му за това, а после му дайте възможност и да изпълни Вашето желание. И ако Ви рабере, знайте, че наистина Ви е провървяло с него!

Водолей

Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, само вечер в компанията на любимия човек. Днес ще имате възможност да съчетаете всичко това. Има вероятност да получите покана от свои общи приятели, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла приятелска обстановка.

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите , което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения си живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша… Раздразнителните познати са част от живота и затова ако някой показва характер, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на изграждане на нови отношения и поддържане отчасти на вече съществуващите. Това всъщност засяга не само Вашия личен живот, но и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, използвайки всичката си енергия, за да направите другите щастливи, оставяте малко, за да ощастливите себе си, а това вече не е добро…

предишна статияСлънчев Гергьовден, но си вземете чадъри
следваща статияГергьовден е!