Начало Хороскоп Една от зодиите трябва да прекара деня с любим човек, друга –...

Една от зодиите трябва да прекара деня с любим човек, друга – при добри приятели

1458
Зодиак

Овен 

Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

Телец

Днес за вас с любимия Ви човек може да възникнат всякакви доста сложни проблеми. Вместо да ги решавате самостоятелно, обърнете се за помощ към приятели, близки и познати.Този подход навярно не е най-лошия, но все-пак окончателното решение трябва да вземете Вие.

Близнаци

Не е изключено временно охлаждане в отношенията между Вас и тези, които обичате, чак до пълно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на постоянен контакт, раздяла, заетост или неудовлетворително състояние на здравето. Изпълнението на родителските задължения ще изискват организираност , дисциплина и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите планове и цели, да орежете разходите си за развлечения, празници и подаръци. Ваше отдавнашно хоби може да Ви донесе много повече загуби, отколкото приходи. Има смисъл да отложите присъствието си на купон или любовна среща.

Рак

През този ден Ви очаква радостна среща с Ваш отдавнашен поклонник, когото не сте виждали от преди хиляди години. Възможно е, ако трябва да се разчита на Вашата воля, да не бихте го видели още толкова години, но съдбата въобще не се съобразява с Вас. Затова, макар и да Ви е съвсем неприятно да видите това лице, съберете търпение и се усмихнете. В края на крайщата всичко това не е за дълго.

Лъв

Ако днес действате заедно, то ще можете да подместите планини! А също и да премахнете всички ваши неприятности. За сметка на това, дори и най-малкия разнобой, ще предизвика огромни неприятности. Затова си спомнете старата истина, че две пръчки се чупят много по-трудно, отколкото една, и здраво с е дръжте един за друг…

Дева

Това е един много подходящ ден за контакти с далечни партньори, независимо дали са от друг град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите интереси при този диалог от разстояние, а отстъпките, които ще направите, няма да противоречат на Вашите интереси. При личните срещи ще Ви бъде доста по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно вероятно е ново романтично увлечение, тъй като съвсем няма да бъде трудно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на силните усещания, ще бъдете удовлетворени: очакват Ви множество приключения.

Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения – Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.

Скорпион

Толкова самотно и зле ще се почувства Вашия любим човек през този ден, че само Вашето пребиваване редом с него, независимо дали ще е морално или физически, ще може да му помогне поне малко. Затова се постарайте, да не се отделяте нито крачка от него. Така ще бъде по-добре за него, и по-спокойно за Вас.

Стрелец

През днешния ден ще бъде трудно да проявявате свободно чувствата си, както и да развивате природните си творчески дадености. Ваша основна задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на вече направена заявка. Звездите твърдят че победа ( или друг положителен резултат) е възможна, но за целта ще трябва да се преодоляват препятствия. Полученият резултат може да се окаже видимо по-нисък от очакванията. За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на главното, като веднага правилно организирайте интересуващите Ви проекти.

Козирог

През днешния ден може да Ви хрумне, да започнете да се оплаквате от умора. Напълно вероятно е, внимателно да Ви изслушат, да си придадат съчувстващ вид и веднага да Ви помолят, да се заемете с това, да свършите онова и да се оправите с еди- кое си нещо. Единствения шанс да си отдъхнете е, да отидете за ден- два на гости .

Водолей

Най-добре ще бъде днешната романтична среща да проведете на чист въздух. Идеалният вариант за това би било, да поседите на брега на океана, но поради липса на такъв може да се възползвате от всеки наличен водоем, независимо от неговата големина.

Риби

Най-добре е днешния ден да прекарате в компанията на добри приятели. След време ще Ви е приятно да си спомняте за това. Още повече че поведението на Вашия любим човек днес няма да бъде толкова логично , колкото би Ви се искало и едва ли ще се впише в представата Ви за това, как трябва да се държи идеалния представител на противоположния пол. Отдайте се на емоцията и всичко ще бъде наред.

предишна статияЛеко затопляне, последвано от още сняг
следваща статияАПИ: Продължава разчистването на снега, пътищата са мокри