Начало Хороскоп Една от зодиите среща голяма любов днес. Мързелив ден за друга

Една от зодиите среща голяма любов днес. Мързелив ден за друга

1738
хороскоп

Овен
Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, макар че трудно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е характерна забавеност, отпуснатост и дори малко мързел, а това ще учудва околните и дори малко ще Ви дразни. По начало такъв тип поведение не е характерно за Вас. В романтичната сфера ще възникват проблеми, тъй като няма да можете да разберете своята „половинка”, нито пък да се досетите какво иска от Вас. За съжаление интуицията нищо няма да Ви подскаже, затова не жалете сили и разпитвайте. В противен случай трудно ще се справите със ситуацията.

Телец
Доста сложно ще бъде за Вашия любим човек днес да разбере, какво искате да му кажете с тези или онези Ваши действия. Той няма да може да разбере Вашите мотиви и желания и затова ще се държи разсеяно и неадекватно. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци
Днешният ден ще е добър, ако в началото нищо не правите, а след това си отпочинете още малко.Преди всичко от това, което е прието да се нарича битови проблеми. Нека с работата у домада се занимава който иска, но само е Вие! Иначе ще станете най-непоносимото мрънкало на света и домашните ви силно ще съжаляват, че са Ви накарали да направите нещо.

Рак
Раците изключително болезнено се отнасят към критиките по свой адрес, особено ако тя е от членовете на семейството. Преди всичко просто Ви е изменило чувството им за хумор и затова търсите (и намирате) неприятен подтекст в съвършено безобидни шеги. Влюбените Раци ще получат куп удоволствия от общуването със своята „половинка” , а самотните ще получат шанс за интересно запознанство. Постарайте се да държите емоциите си под контрол, тъй като колебанията на емоционалния фон могат да провокират взрив от раздразнителност.

Лъв
Ако в последно време любимия човек не е в настроение, и Вие се досещате за причината, не се стеснявайте, да обсъдите това. Но дайте да се разбете, че ако всичката работа е във въпроса, който вече сте решили, то е по-добре , да не повдигате тази тема отново. Сега сте подобни на магнит, така че не е възможно да Ви се откаже каквото и да било, и за Вашия събеседник няма никакви шансове да Ви победи в спора.

Дева
Вашата задача за днес е да планирате съвместния ви живот за месец напред. Да определите точната дата, от която Вашия любим човек трябва да Ви обича още повече, е доста трудно, но да решите кога заедно ще отидете на театър, кино или изложба, е напълно по силите ви. Само си запишете всичко, че иначе ще забравите.

Везни
За днешния ден звездите препоръчват, да гледате заедно със своя любим човек някакъв весел , интересен и забавен филм, който обезателно ще повдигне Вашето настроение и ще даде няколко интересни теми за размисъл и разговори. Това неминуемо ще ви сближи оше повече.

Скорпион
В началото на деня може да Ви се стори, че събитията се развиват по вчерашния сценарий, и до голяма степен това ще е така. Само че към обяд нещата ще се променят. Затова сутринта не си правете планове, защото ще се наложи да забравите за тях. В същото време са твърде вероятни неочаквани събития в дома, семейството или с родителите. Обновяването на бита ще се окаже твърде успешно, ако се извършва по строго определен план. Даже и в този случай са вероятни непредвидени усложнения.

Стрелец
Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог
Днес ще срещнете някого, с когото ще говорите на един и същ език и ще се разбирате даже и без думи, сякаш си обменяте мисли. Дори и да не може да възникне никаква романтика помежду ви, не губете връзка с този човек.

Водолей
Днес ще Ви се стори, че онова, с което се занимавате заедно със своя любим човек от толкова дни, е достатъчно скучно , и сатова се налага да измислите нещо ново, радващо и интересно, и то – желателно заедно , за да можете след това заедно да се радвате.

Риби
Обърнете внимание на човека, който отдавна е влюбен във Вас. Може би си струва да го дарите не само с вежлива усмивка , но и с нещо повече? Ако той действително заслужава , Вие ще го разберете, а това може да се счита за рожден ден на нова любов.

предишна статия12 интересни факта за бананите, които не знаете
следваща статияТопло и ветровито време с валежи над Западна България