Начало Водещи Една от зодиите очаква бебе, а друга да се готви за големи...

Една от зодиите очаква бебе, а друга да се готви за големи печалби

894
зодиите

Овен
Ще си дадете сметка, че всичко, което сте правили, не е било напразно. Възможно е, резултатите да не бъдат съвсем такива, каквито сте очаквали: не толкова ярки, не толкова оптимистични, не толкова романтични. Но каквито и да са, това ще е явно, и всъщност това е един плюс. Така ще можете да се двигите по-нататък по пътя на любовта

Телец

Можете да изживеете живота си само по един начин – като постъпвате правилно. Спазвате правилата, довършвате всичко, с което се заемете и уважавате всяка изпречила се на пътя Ви персона точно толкова, колкото заслужава. По тази причина когато получите новини за нещо, на което толкова много сте разчитали, че даже сте се страхували да го споменете на глас, не трябва да се учудвате. Заслужили сте го и затова се наслаждавайте.

Близнаци

За да стане сътрудничеството Ви с другите хора по-плодотворно, поемете грижата за финансовата страна на съвместния Ви живот (или дейност). Това се отнася и до въпросите , свързани с осигуряване на комфорт, храна, бизнес и пазене на тайна. Освен това отстъпете ролята на идеолог, наставник и явен лидер. Таква или подобна разстановка на силите ще Ви даде възможност да се чувствате в безопасност. Трябва да постигнете яснота в съпружеските отношения, особено ако ви свързава отговорност към общи деца.

Рак

Днес ще Ви се стори, че всичко, което правите, е безмилостна и безсмислена загуба на време. Само че Вашият любим човек ще е на друго мнение и ще смята, че всичко, направено от Вас е по препоръка на звездите и че личният Ви живот е ориентиран изключително в негова полза.

Лъв

Днес ще успеете да решите наведнъж няколко важни проблеми, ако повярвате в себе си и не започнете да губите времето си за незначителни неща. Съсредоточете се на най-главното и ще бъдете осенени от блестящи идеи. Възможна е среща с отдавнашни познати, с хора, с които са Ви свързавали много близки отношения, а общуването ще бъде наистина приятно. Не са изключени интересни известия отдалече. Това е хубав ден за покупки и решаване на битови въпроси, но пътуванията е по-добре да отложите за по-подходящо време.

Дева

Това е един много подходящ ден за контакти с далечни партньори, независимо дали са от друг град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите интереси при този диалог от разстояние, а отстъпките, които ще направите, няма да противоречат на Вашите интереси. При личните срещи ще Ви бъде доста по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно вероятно е ново романтично увлечение, тъй като съвсем няма да бъде трудно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на силните усещания, ще бъдете удовлетворени: очакват Ви множество приключения.

Везни

Денят ще Ви радва с нови възможности. Наистина, за да можете да се възползвате от тях, трябва да се откажете от някои стари връзки и привички, но това съвсем няма да Ви уплаши. Готовността да възприемете всичко ново и способността да забравите стереотипите, днес се явяват едни от силните Ви страни. Още едно качество, което навярно ще Ви е нужно, това е умението спокойно да реагирате на глупостите, които говорят и правят другите хора. Там, където другите се карат и ругаят, Вие трябва само иронично да се усмихвате, без да давате воля на раздразнеието и гнева си. Поведението Ви ще стане достоен пример за много хора.

Скорпион

Не особено многообещаващ е този ден, нито пък много перспективен и плодотворен, но пък ще бъде приятен. Няма нужда да се затрупвате в работа, а спокойно можете да се наслаждавате на ставащите събития, като заедно с това изпълнявате някакви отдавнашни свои желания и мечти. Ще се открият у Вас нови таланти, но не бързайте веднага да им намерите приложение: не е нужно нищо да разменяте на дребно! Доволни сте от себе си и своя живот, а заобикалящите забелязват това. Само че реакцията им не е еднозначна: едни се радват, а други определено завиждат. В крайна сметка поне ще си изясните нещата….

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог

Не всичко, което блести, е злато…. Предлагат Ви нещо, което предизвиква у Вас неприятни усещания? Това предложение Ви изглежда неоправдано или неетично? Изглежда е точно такова, и най-разумно от Ваша страна би било, да се откажете от него. Ако пък не сте уверени, консултирайте се с надежден източник, чийто съвети в миналото не са Ви подвеждали. Само се убедете, че и в този случй човекът ще разсъждава безпристрастно. В професионалната Ви дейност може да се появи сериозна работа, която ще се отрази негативно на Вашето самочувствие. Времето е благоприятно за съставяне на различни документи, отнасящи се до финансите и професията Ви.

Водолей

Някакви съвършено неочаквани и много приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден . Ще напомнят за себе си хора, които винаги се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли чувства. Денят е подходящ за възстановяване на всякакви отношения – и романтични , и делови. Само че трябва да сте на ясно, че промените, станали с Вас, няма да позволят общуването в предишния дух. Това също е и удачен ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята индивидуалност – безупречният вкус няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще повдигнат настроението Ви.

Риби

Днес Вашият любим човек ще се прояви като забележителен събеседник: ще Ви бъде много обидно да приключите разговора с него, но рано или късно ще трябва да направите това, защото, макар и от време на време, се налага да се поспи. Остава само да разчитате на това, че подобни вечери ще се повтарят във Вашия живот нееднократно.

предишна статияДнес ще е слънчево и топло
следваща статияДвупосочно движение в тунел „Траянови врата“ на АМ „Тракия“ на 28 април