Начало Хороскоп Една от зодиите обръща гръб на любовта днес. Финансови успехи за друга

Една от зодиите обръща гръб на любовта днес. Финансови успехи за друга

1324
зодиите

Овен
Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра. За щастие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви вдъхнови да проявите още по-голяма импулсивност и готовност за ентусиазъм, отколкото обичайно? Може и да Ви бъде до някъде трудно да се съсредоточите, и още по-трудно да останете на едно място, за да приключите с текущите проекти. Но така или иначе, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви наблюдава в дадения момент.

Телец
Нима в живота Ви няма друго освен любов, мечти за любовта и планове, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекалено на този аспект в живота? Звездите Ви съветват през този ден да обърнете внимание на нещо друго: приятелство, хоби, професия… Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи

Близнаци
Събитията, които носи този ден, на пръв поглед ще изглеждат въобще не свързани помежду си, а и съвсем неочаквани. Само че ако се ориентирате в ситуацията, може да откриете и причината, и следствието, и предпоставките. Наистина, ще се наложи да си признаете, че и Вие сте виновни за това – онова. Това ще се окаже и най-трудния момент в деня. Когато престанете да отричате очевидното, нещата ще тръгнат към подобряване. Днес много ще Ви хвалят, подкрепят и одобряват. На всичко, което твърди приятни неща, може да се вярва. Не очаквайте номера и се доверявайте на тези, които искате – днес можете да си го позволите.

Рак
През този ден трябва да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то не само на своя любим човек, а на всички останали. Колкото по- искрено е изражението на Вашето лице и радостта от ставащото, толкова повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прекрасно.

Лъв
Възможен е успех в тайна работа, а също и във всяка нестандартна, оригинална и широкомащабна дейност. Ако правилно планирате нещата в тази сфера, имате шанс да получите или материална изгода, или морално удовлетворение. Не е изключено да предпочетете да се опирате не на нови и модни прогресивини повеи, а на своите ценности, които все още не са загубили напълно своята актуалност. Не се страхувайте да търсите подкрепа от стари приятели и предишни покровители, но не възлагайте всички надежди само на тях.

Дева
Отлични перспективи се откриват пред Девите , ангажирани с въпроси за кариера и финансово благополучие. Днес навярно те ще имат възможност да намекнат на ръководството, че отдавна са заслужили повишение. А пък бизнесмените ще получат шанс да увеличат печалбата си, така че и те няма да останат обидени. За съжаление в любовта на Девите няма да им върви. Ако през този ден имате неблагоразумието да се влюбите, вълненията, сълзите и недоразуменията ще бъдат практически неизбежни. Ще преживяват и тези, които не за първа година са близки със своята „половинка”: коктейл от ревност, подозрения и неизказани упреци няма да способства за доброто настроение.

Везни
Днешният ден ще прилича на уютен оазис сред буря. Ако в последно време сте имали трудности, а животът Ви е бил изпълнен със стресове, това е Вашия шанс, да избягате от проблемите! Постарайте се да намерите начин да си тръгнете по-рано от скучното съвещание, или да прекарате няколко часа в усамотение. Сега не е време да предприемате важни крачки, а работите може да почакат няколко дни! Някой от приятелите е настроен за приключения, и е възможно да им е нужно Вашето съучастие.

Скорпион
Най-добре ще бъде, ако преминете в сянка. Оригиналността и индивидуалността Ви привличат хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително важна е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които днес се каните да похарчите за приятни, но незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо много по-важно. Бъдете внимателни към здравето си: възможни са безсилие и обостряне на хронични заболявания.

Стрелец
Вие сте изключително непоследователни в своите постъпки, но това въобще не Ви пречи – първо: приятно да прекарвате времето си; и второ: да постигате някои от целите, които сте си поставили. Благодарение на изключителната си наблюдателност, ще забелязвате онези шансове и възможности, от които не са се възползвали хората, които са около Вас, и в резултат на това ще се окажете далече пред конкурентите си. Определена опасност за Вас представляват слуховете, които разпространяват Ваши отдавнашни недоброжелатели. Лъжливата информация се разпространява с неочаквана бързина, а за да я опровергаете, ще се наложи доста да се потрудите.

Козирог
Вашият любим човек днес ще бъде крайно безотговорен. Дори и да Ви е дал честна дума, че ще направи нещо. Няма да го направи – не се и надявайте. И при това няма да има и грам умисъл: една досадна разсеяност и забраванство. Ще се наложи да поемете всички тежести на свой гръб…

Водолей
Не трябва да се обиждате днес на своята половинка, дори и да прави съвсем неприемливи неща. Целта му ще е да Ви достави удоволствие, да Ви направи щастливи и да Ви накара да се усмихнете. Дайте си сметка, че в основата на негативното му поведение, са наистина добри намерения.

Риби
Днес е изключително подходящ ден, за да си покрещите с любимия човек един на друг. Не в смисъл да се скарате, а просто да поиграете на кавга, изясняване на отношенията и глобален скандал. И ще се насмеете на воля, и ще свалите напрежението, и гласните си връзки ще разработите. Колко полза от обикновени гръмки звуци!

предишна статияМелания Тръмп и Бриджит Макрон показаха стил в Белия дом (СНИМКИ)
следваща статияОстава слънчево и топло, но на места очаквайте дъжд с гръмотевици