зодиите

Овен
Обаянието Ви днес ще бъде най-добрият Ви начин за постигане на желаното. Смело започвайте разговори и не се стеснявайте, да пускате дръзки реплики. Ако сте готови да приемете предизвикателството, намерете човека, чиято своенравност и рязкост Ви дразни или плаши, и опитайте, да му се усмихнете. Възможно е, да се разкрие пред Вас така, както не сте очаквали. Може да се окаже, че имате много общи неща.

 

Телец

Личните Ви проблеми ще отстъпят на заден план, а това много ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им възможност да знаят, как стоят нещата при Вас. Сега е много важно да поддържате връзка със семейството, и затова се старайте да общувате с колкото се може повече на брой роднини. Ще дадете много важен принос за живота им, а Вашето очарование, ум и чувство за хумор, много ще повдигнат тяхното настроение.

Близнаци

През този ден свръхважни събития в семействата на Близнаците не се предвиждат. Вероятни са малки разногласия с децата, които при неумело поведение може да прераснат в голям и усложняващ се конфликт. Звездите Ви съветват, да не следвате своите емоции. Днес разумът ще Ви бъде най-добър помощник. Конфликти са вероятни с Овни и Телци.

Рак

Днес предстои да се справите със сложна задача, която ще бъде поставена от Вашия любим човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребите максимално старание и усилия. В противен случай и при най-малкия неуспех ще бъдете обвинени, че не сте искали това да стане, и индиректно ще се правят изводи за отношението Ви към въпросния човек.

Лъв

Още един ден, прекаран далече от света и ще бъдете готови да заемете своето място на сцената, независимо от това, къде се намира тя и какво представлява, започвайки от истинските места под мостовете, осветени от прожектори, и завършвайки с бара за няколко десетки човека, или с класна стая, изпълнена с първокласници. Независимо от каква ситуация се опитвате да се скриете, тези, които Ви познават и обичат, ще Ви разберат.

Дева

Порядъчност и дисциплина – това са двете ключови думи за днешния Ви ден. Ще се почувствате спокойни само ако се справите с околните и ги накарате да вършат това, което смятате за необходимо. И ако наблизо е обектът на Вашите въздишки, той също ще трябва да се съобразява.

Везни

Денят е съвсем подходящ за пълно разпускане. Прекарайте го така, както Ви подсказва вътрешния глас. Не обръщайте внимание на чуждите съвети. Интересите на децата, приятелите и роднините почти през цялото време ще съвпадат с Вашите собствени. Затова е малко вероятно да останете сами. Ако се чувствате уморени, позволете си по-дълъг (от обикновено) сън, намалете физическото си натоварване или въобще се откажете от него.Може да се увеличи интересът Ви към психологията, музиката или нетрадиционните занаяти, или към медитативната практика.

Скорпион

Днес Вашият любим човек ще Ви се стори нелогичен и непоследователен, но това само ще прибави към неговия образ неповторимо очарование, което толкова много Ви привлича . Постарайте се, да не се опитвате да си обяснявате мотивите на неговото поведение и постъпки, а това ще е от полза за вашите отношения.

Стрелец

Постарайте се да се съсредоточите още от сутринта, и блестящо ще се справите с удивително количество дребни задачи. Надвечер ще изгаряте от желание да намерите някой по-високоинтелектуален стимул. Това съвсем не значи, че избора Ви трябва да се ограничи до документалното кино, например. И ако някой Ви предложи, да направите случаен избор, кажете „да”…

Козирог

Поръчките и разнообразните покупки нееднократно ще бъдат днес за Вас изкушение. Възползвайте се от своя критичен поглед, за да не обръщате внимание на обявите за разпродажби и пообиколете, без да жалите краката си. Отложете незабавно удоволствията и в крайна сметка това ще Ви спести много време. Безпокойството Ви за пари ще се разсее веднага щом осъзнаете, че не можете да направите нищо в дадения момент. Приемете ситуацията такава, каквато е, и се избавете от неприятности за доста дълго време.

Водолей

Днес и сами няма да знаете, какво искате от своя любим човек. Като следствие от това няма да знаете и какво може да очаквате от него – всяко действие и всяка негова реакция на Вашето поведение, ще предизвикват у Вас отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате – така може би е по-лесно…

Риби

Днес имате ден за творчество. Измислете някакъв символ на Вашите отношения. Нарисувайте герб. Съчинете химн. Напишете устав. Съвместното творчество ще Ви сплоти и ще научите за себе си неочаквани и нови неща. А и ще се повеселите на воля!

предишна статия13 щама на коронавируса е имало в Ухан в края на 2019-та
следваща статияИзраел първа в света премахва ограниченията за ваксинирани