Зодиак

Овен
Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че заслужавате нещо по-достойно, трябва да се настроите на действена вълна . Ако днес предприемете решителни действия, имате всички шансове да попаднете на събеседване в известна компания или да убедите потенциалния си работодател, че сте достойни за съответната висока длъжност. Днес сте особено обаятелни и привлекателни, но започващите от този ден отношения няма да бъдат трайни.

Телец
Звездите обещават доста благоприятен ден за неголеми походи, пътувания или пикник в компанията на съпруга и децата. За препоръчване е, да станете с първите слънчеви лъчи, да се измиете, да си изпиете кафето и да е отправите на път. Постарайте се да се отърсите от домашните грижи – денят е много подходящ за отдих.

Близнаци
Днес на Вашия любим човек ще му се иска, да прекарате заедно цялата вечер, което до някъде ще противоречи на Вашите планове. Ще се наложи някак да обедините личния си живот с онова, което сте замислили за края на днешния ден, или пък да направите някакъв друг компромис.

Рак
Не е изключено домашните работи да ангажират голяма част от Вашето време. Но да се посветите изцяло на дома си и на семейството, все-пак едва ли ще испеете, и затова е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя план за деня така, че в него да има място за решаване и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено важно решение относно Ваши недвижими имоти, родителски права или семеен статус.

Лъв
През този ден на Вашия любим човек ще бъде много нужна Вашата помощ и ще се наложи да положите всички възможни и невъзможни усилия , за да помогнете да се измъкне от блатото, в което неочаквано е попаднал. Наистина, не е лека задачата, да измъквате от блато хипопотам, но Вие ще се справите…

Дева
През този ден , редом със своята половинка, ще почувствате себе си в пълна безопасност – нещо като в крепост или като в танк. Вие няма и да можете да обясните защо: сякаш всичко си е както преди и нищо не се е изменило. Само че чувството ще бъде безспорно и неопровержимо. Звездите препоръчват, да се наслаждавате на момента.

Везни
Звездите не Ви предвиждат съществени събития за този ден. Може за нищо да не се безпокоите и нищо да не правите. Момента не е ли подходящ, за да се наспите най-сетне?…

Скорпион
Не форсирайте днес събитията в личния си живот, дори това прекалено много да Ви се иска. Постарайте се за никъде да не бързате, спокойно да плувате по течението и да се наслаждавате на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият любим човек .

Стрелец
Към днешния ден сте успели да си пробиете път през най-забърканата част на Вашето неголямо емоционално препятствие. Ситуацията започва малко по малко да се прояснява, а Вие започвате да се чувствате доста по-щастливи. Мястото Ви сред останалите хора е надеждно, и отлично знаете каква позиция заемате. Пазете своя растящ оптимизъм, защото благодарение на него ще успеете да преминете през оставащия път. Това вече няма да е така трудно и ще навлезете в продължителен период на съгласие, удовлетворение и релаксация.

Козирог
Колкото и значителни да са, стресовете на днешния ден няма да Ви засегнат – поне до времето, докато се съсредоточавате на мотивите за своите постъпки. Практикувайте своята жизнена философия всяка минута. Оставайте си последователни и не позволявайте на другите да живеят вместо Вас, или да осъществяват собствените си мечти посредством Вашите ръце. Бъдете крайно предпазливи и не оповестявайте своята стратегия пред тълпата преждевременно, защото иначе ще дадете на другите хора възможност да ограничат Вашата свобода, а това е съвършено неприемливо.

Водолей
За Водолеите днес са вероятни проблеми, имащи деликатен характер. Не е изключено да Ви „нападнат” гости, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък в момента въобще да не Ви бъде до това. Не се притеснявайте и им предложете каквото имате! В крайна сметка никой не Ви задължава да правите излишни разходи, за да проявите гостоприемство. А и не обвинявайте за това своята за нищо не виновна половинка…

Риби
Възможни са конфликти с близки хора, като разногласията ще бъдат толкова по-сериозни, колкото по-малко значим е проблема. Много лесно губите душевното си равновесие, а за възстановяването му са Ви нужни титанични усилия. Малко по-лесно ще Ви бъде, ако имате опит в медитацията. Иначе денят не е лош за творчески занимания, но не е желателно да се захващате със значителни проекти, а е по-добре да се задоволите с малки форми. Неочаквано ще се появи възможност за решаване на проблем, който от много време Ви е безпокоил. Способите за постигане на желаното ще се окажат много смели, и също толкова ефективни.

предишна статияТелци, днес колкото и прегради да възникнат по пътя Ви, ще ги преодолеете
следваща статияМъгляво време, не много студено за сезона